"חם" או "כן"..!!!

"חם" או "כן"..!!!

חחח אני פםותח עוד פעם סקר!!! והפעם : מה אתם מעדיפים HOT או YES? ומה יש לכם בבית?: HOT או YES? אני אגיד: היה לי HOT...ואני עברתי לYES וYES הרבה יותר טוב!!! תודה לכל העונים! באהבה: -מקס-

ExcaliberX

New member
אני

היה לי הוט..לפני שבועיים עברנו יס אני אוהבת יותר את יס כי יש סדרות יותר יפות וסרטים טובים רק חבל שאין אבודים..אבל ראיתי כבר את כל הסדרה במחשב :p

LuNa MaJnUnA

New member
הו זה נושא כאוב../images/Emo7.gif

ידיד שלי: ''יש לך הוט?'' אני: ''לא''. ידיד אחר שלי: ''יש לך יס?'' אני: ''לא'' אותו אחד: ''אה יש לך נו'' את ההמשך ניתן לתאר במכות

Ron Da Chron

New member
חחחחחחחחחחחחח!!!

היה לי את אותו הנושא הכאוב כל שנותי בתיכון (ולא לא יותר משלוש!). רק בערך שבוע אחרי שסיימתי את התיכון, לפני 3 שבועות ויו, לא משנה, בכל מקרה, אמא שלי שמה HOT. וHOT לפחות זה שפה איז ורי קולד. "יס" יותר נחמד אם כי יש לציין לטובת HOT, יש את המכושפות וספין סיטי ... 2 הסדרות היחידות שאני רואה.

NeTa MuFlEtA

New member
אמממ יש לי HOT

וזה יותר שווה בגלל שיש שם את טלנובלבע"מ חחחח רק בגלל זה
חוץ מזה אני לא רואה טלויזיה אההה וגם כי יש את ויאודי ואמרו לי זה יותר שווה מיס מקס אבל תכלס מזה משנה למי בכלל יש זמן לראות טלויזיה

NeTa MuFlEtA

New member
הדבר היחידי שבשבילו צריך טלויזיה

זה
נולד... ואת זה אפשר לראות גם בHOT וגם בYESS

Ron Da Chron

New member
אני מסתכל טלוויזיה שעה ביום, מ1

בלילה עד 2 בערך. (מכושפות וספין סיטי ) אבל זה תלוי אם אני בכלל בבית בשעות האלו

Y o u R M a N

New member
יש לי HOT!!!!

תאמת אני לא אוהב את שניהם... שניהם מתחרים זה בזה וכל אחד אוהב סדרות שונות שזה לא קשור מה יותר טוב... לHOT יש סדרות שונות כמו אבודים שיש כאלה שאוהבים ועוד טלנובלה בע"מ.. ועוד הרבה.. בYES אני לא יודע מה יש אבל יש כאלה שאוהבים תסדרות שלהם... זה סדרות שונות לגמרי... המסכנה היא שאני אוהב יותר את HOT ואיש לא יכול לשנות את דעתי!!!! אז חם לי ואני אוהב את זה!!

EagleGirl

New member
Hot

ההורים שלי גרושים... פעם לאבא לשי היה יס לפני 3 שנים ככה אבל אני מעדיפה את הוט

יש לנו יס

לדעתי שניהם אותו דבר פחות או יותר. הדברים היחידים שקצת חסר לי יצפאן וערוץ 8

lihi r

New member
לי יש YES

ואני מעדיפה אותו על HOT כי יש כמה סדרות שאני רואה אבל בכלליות לא ממש משנה לי

שאניה

New member
yes

גם לי פעם היה HOT ולא היה מה לראות ועברנו ליס לפני קצת יותר מחצי שנה ואני נהנת מכל רגע say yes

Blablabla777

New member
חחחחחחחחחחחחחח

איזה סקר מצחיק... אני בכלל לא רואה טלוויזיה ( ואני בת 15) גם ככה אין לי לא את זה ולא את זה יש לי רק ערוץ 1 ו-2... ואמינו לי שזה מספיק ואני מודה להורים שלי שלא עושים הוט או יס...

למעלה