חל המועד כמה שעות אתן עובדים עובדות
ע עפרה פלוס 3 New member 16/10/08 #2 אני עדיין בעבודה, מ- 9 בבוקר, ועדיין לא רואה את הסוף אוףףףףףףףףףףףףףףף
ע עפרה פלוס 3 New member 17/10/08 #7 תודה ../images/Emo13.gif בסוף עבדתי עד 2:30 בבוקר כן, כן, ואח"כ אמי היקרה החליטה להעיר אותי ב- 8 בבוקר כדי לברך אותי ומשם כבר התחילו הטלפונים והטירוף מהדפוס שחלק מהקבצים לא בסדר ובלה בלה בלה. בסוף הגעתי שוב לעבודה ורק בערב הצלחתי קצת לחגוג.
תודה ../images/Emo13.gif בסוף עבדתי עד 2:30 בבוקר כן, כן, ואח"כ אמי היקרה החליטה להעיר אותי ב- 8 בבוקר כדי לברך אותי ומשם כבר התחילו הטלפונים והטירוף מהדפוס שחלק מהקבצים לא בסדר ובלה בלה בלה. בסוף הגעתי שוב לעבודה ורק בערב הצלחתי קצת לחגוג.
ה הילהל New member 16/10/08 #4 כרגיל ויותר מזה ממש באסה להיות עצמאי ב"חגים" עובדים כל יום כמה שיותר עובדים כל ערב חג עובדים את כל ימי השישי החודש ועדיין לא מספיקים הכל מבחינתי החגים השנה היו חסרי טעם, שלא לור בעלי טעם מריר במיוחד
כרגיל ויותר מזה ממש באסה להיות עצמאי ב"חגים" עובדים כל יום כמה שיותר עובדים כל ערב חג עובדים את כל ימי השישי החודש ועדיין לא מספיקים הכל מבחינתי החגים השנה היו חסרי טעם, שלא לור בעלי טעם מריר במיוחד
ת תאירU4 New member 17/10/08 #5 אני עדיין קם כל בוקר בשעה 5... והולכת לעבוד עד 16.00... חג, לא חג, ואפילו היום - יום שישי....
ש שירי ל New member 17/10/08 #6 אני לקחתי חופש כל החג ומגיעה בין לבין כדי לרא לראות מה נשמע העובדים שלי עובדים שעתיים וחצי פחות כל יום וגם ביניהם סידרתי איזושהי רוטציה כך שכל אחד מקבל לפחות יום אחד חופשי בחג
אני לקחתי חופש כל החג ומגיעה בין לבין כדי לרא לראות מה נשמע העובדים שלי עובדים שעתיים וחצי פחות כל יום וגם ביניהם סידרתי איזושהי רוטציה כך שכל אחד מקבל לפחות יום אחד חופשי בחג