חלק 10 של הפיק

חלק 10 של הפיק

"למה אתה כל כך מתפלא?" אמר אביו של ג'יזרמו, "חשבת שאני אתקע בכלא המחורבן כל כך הרבה זמן?" "אבל... זה היה הכלא הכי סגור בעולם!!! איש לא ברח משם!!!" אמר ג'יזרמו. "נכון... איש לא יצא משם. אבל רוחות לבנות..." אמר אביו של ג'יזרמו, כשלפתע ג'יזרמו קטע אותו. "רוחות לבנות?! אתה אומר ש...?" קרא ג'יזרמו בפליאה. "כן, גאון קטן שלי" אמר אביו של ג'יזרמו, "אני הוא הרוח הלבנה" "אני לא מאמין!!! הבטחת לי לפרנקו ולאמא שתפסיק לעבוד בשביל השליט!!! למה שיקרת?!!!" צעק עליו ג'יזרמו בכעס. "כי אני רוצה שהשליט ישלוט בעולם המזופט הזה, ואז נגיע לתקופות מקסימות, שבהם ישארו רק תומכיו של השליט, והשאר..." אמר אביו של ג'יזרמו, והעביר את האצבע שלו על צווארו כאילו היא סכין, "ואתה, תעזור לי בזה..." "מה?!!!" קרא ג'יזרמו בכעס, "אין סיכוי!!!" "כנראה עוד לא ראית מה דיידוג'י החברה שלך עושה מאחורי גבך..." אמר לו אביו בניסיון לשכנע אותו להצטרף לתומכיו של השליט. "איך אתה יודע את השם שלה?!!! ואיך אתה יודע שהיא חברה שלי?!!!" קרא ג'יזרמו בכעס. "אני יודע הכל..." אמר אביו, ובהנפת יד הציג לפני ג'יזרמו מסך קטן. "מה זה לעזאזל?" שאל ג'יזרמו. "חכה ותראה..." אמר לו אביו בקול מיסתורי, וחייך חיוך זדוני. _________________________________________ "אוףףףף אני רוצה לצאת!!!" צעקה מיילין ורקעה ברגליה. "מיילין, צעקות לא יעזרו" אמר לה סיאורן, שישב תחת אחת האבנים הגדולות. "אז מה כן יעזור?!!!" צעקה מיילין. "אני לא יודע..." אמר סיאורן. "היי!!! מישהו בא!!!" קראה אליס, כשלפתע נשמעה צעקה: "אל תדאגו חבר'ה!!! אני בא לחלץ אתכם!!!" צעק רוי. "זה רוי!!! ניצלנו!!!" קראה טומויו. רוי לקח חומצה רעילה וחזקה ביותר, ופיזר אותה בתחתית דלת המנהרה. החלק התחתון נעלם, והדלת נפלה. "זה ישאר ככה לכמה שעות... עכשיו, חיזרו לבית הספר." כולם יצאו, וחזרו לחדריהם. _______________________________________ "או יוקי, כמה טוב שאנחנו יחד..." אמר טויה וחיבק את יוקיטו בחוזקה. "כן..." אמר יוקי, והעלה חיוך על פניו, כשלפתע חש במשהו מוזר, ומבטו היה מופתע. "מה קרה?" שאל טויה כשראה את יוקיטו. "יואה... הוא בא..." אמר יוקיטו בקול נמוך. "דווקא עכשיו?! הוא לא יכל למצוא תזמון טוב יותר?!" שאל טויה בכעס. "לא..." אמר יוקיטו, והפך ליואה. "טוב, מה קרה?" שאל טויה. "אני חש בכוח רב עוצמה... כוח אפל..." אמר יואה, "כוח שזהה לזה של הרוח הלבנה..." "אז כנראה שזו היא" אמר טויה, ועלה על האופנוע שלו. "בוא" "לאן?" שאל יואה. "ניסע לשם. הרי מישהו צריך לטפל בה..." אמר טויה. "תודה" אמר יואה, ועלה גם הוא על האופנוע של טויה. _________________________________________ "אז זה מה שרצית להראות לי?! סירטון מזויף שבו טומויו 'בוגדת' בי?! אין גבול לטימטום שלך?!" קרא ג'יזרמו. "ראשית כל, דבר אלי יפה. ושנית כל, זה אמיתי לחלוטין" אמר לו אביו. "ונגיד שזה אמיתי, מה חשבת לעצמך?!" אמר ג'יזרמו, "לנסות לשכנע אותי דרך ניצול זה שאני אכנס לדיכאון?! כמה נמוך אתה יכול עוד לרדת?!" "אז אני מבין שהתשובה שלך היא לא..." אמר אביו, "אז כנראה שאאלץ להרוג אותך. היה נעים להכיר אותך, בני היקר..." והוא הפך לצורת הרוח הלבנה שלו, והתקיף את ג'יזרמו בכל כוחו, כשלפתע יואה וטויה הגיעו. "עצור במקומך" אמר יואה, "אם אתה רוצה להרוג אותו, תאלץ לעבור אותי לפני כן" "תשמע, אני לא יודע מי אתה, ואין לי כוח להתעסק עם מטומטמים כמוך" אמר לו אביו של ג'יזרמו. "טוב, אתה ביקשת את זה..." אמר יואה, והם פתחו בקרב. סאקורה והשאר כבר חזרו לביה"ס, אך שראו את האורות מהקרב, מיהרו סיאורן וסאקורה לטפל בזה. "היי!!! חכו לי!!!" אמרה מיילין, ורצה אחריהם. "עוף!!!" קראה סאקורה, ונגעה בקלף המעופף עם המטה שלה, ושלושתם עפו לעבר המקום. הקרב כבר היה בעיצומו כשהשלושה הגיעו. "אוי לא!!! מאוחר מידי!!!" אמרה סאקורה, ואביו של ג'יזרמו לקח מיואה את כוחותיו. יואה חזר לגופו של יוקיטו, ונפל ארצה. "יוקי!!!" קרא טויה, ורץ אל המקום. "טויה... אני..." אמר יוקיטו, ולפתע הפסיק לדבר. הוא התחיל להעלם... "לא!!! אל תעלם לי!!!" קרא טויה, וחיבק את יוקיטו בחוזקה. אך זה לא עזר, ויוקיטו נעלם. "יוקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" צעק טויה בצער, ופרץ בבכי. __________________________________ זהו להיום... אתם מוזמנים להגיב ולתת ביקורת בונה...

ff4

New member
קצר מדיי../images/Emo4.gif.

וחסר התקציר של הפרק הקודם..... אני שכחתי מה קרה בו. גם תיאורים חסר. "והם פתחו בקרב" - תתארי איך, מה היה וכו'......

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif~ביקורת בונה~

well, הפרק באמת מאוד קצר, יותר מדי סימני קריאה, במיוחד בקטע ה-2. לא צריכים לשים אחרי כל משפט סימן קריאה,ואם כן מספיק אחד. הקטע של טויה/יוקיטו/יואה די מוזר. יוקיטו לא אומר "הוא מגיע" כל פעם שיואה מופיע. בדרך כלל זה ההפך. מוזר לי איך טויה מפגין רגשות כל כך חזקים כלפי יוקיטו, ועוד לפני אנשים. תמיד חשבתי אותו ליותר אדיש כזה. טוב אני חייבת לעוף. בהצלחה בהמשך!

BaBy AnImE

New member
עוד ביקורת בונה ושאלה

היה אפשר להוריד קצת סימני קריאה בסוף כשטויה צעק "יוקי"... אמ... ממתי יואה דואג למי שהוא לא חייב? ולמה את הורגת את כולם?
קודם קרו, אחר כך יוקיטו/יואה, ומה אז? באמת כדאי לך לעשות תקציר של הפרק הקודם, כי שוכחים כבר מה היה.

אוקיי, תודה על הביקורת!!!

ואת צודקת, אני *קצת* הגזמתי עם כל סימני הקריאה... ונראה לי שליואה דווקא כן אכפת מאחרים, כדי שהם לא ימותו, כי אז גם תיהיה סערה תקשורתית או איך שקוראים לזה... ואז כולם יבהלו ויפחדו... הוא בטח יעדיף שהם יחיו בשקט ובלי פחד. ולמה אני הורגת- סוד... מואהמואהמואהמואהמואהמואה!!!!!!!!!!

BaBy AnImE

New member
טוב שצרפת עוד דמויות

אחרת היו נשארים רק סאקורה שאורן וטומויו

יפה!!!!

כמו שאת זוכרת אני מעריצה מושבעת של הפיק שלך!! אז ביקורת בונה? א. באמת יש הרבה מאוד סימני פיסוק ב. קשה לי להאמין שיואה יוריד את עצמו לרמה של נסיעה על אופנוע...הוא עף... ג. טויה מראה קצת יותר מדי רגשות... ד. יכול להיות שזה ביגלל שפיספסתי פרק אבל מאיפה צצה מיילין??? אם אני זוכרת נכון את הרגת אותה עוד בעונה הקודמת... ה. מה את חושבת לעצמך שאת הורגת את יואה????????? יש שץי דמויות בסאקורה שהן קדושות ואין לגעת בהן והם יואה ושאורן ואת הרגת אותם???? זה דיי ממצה את הביקורת שלי... אבל חוץ מיזה אהבתי כמו תמיד...

תודה ^.^

1. צודקת... אני *קצת* הגזמתי... 2. אופסי, איזו פאשלה, שחכתי מזה X.X 3. צודקת, אשתדל לדייק יותר להבא... 4. מיילין ברחה מגן עדן יחד עם כל המלאכים משם, שעשו זאת כדי להזהיר את מי שצריך מפני הרוח הלבנה ומפני השליט... והאישה שאחראית על המתים לא הרשתה להם 5. אמרתי, זה סוד... מואהמואהמואהמואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6. תודה על הביקורת!!!

למעלה