חלק ראשון.
שעת התחלה- 1. שם פרטי? דנה 2. כינוי? דושה, דשה, דושונית, דנה'לה [
]... 3. גיל? עוד חודש 14
4. עיר? ק.אונו 5. יש אחים? כמה? 2 6. ההורים נשואים? יאפ. 7. מה אתם לובשים? חולצה חדשה [קפוצ'ון..
] צפוקס ומכנסיים בצבע בז'. 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? DSBH 9. יש לך אייסיקיו? יאפ. 10. יש לך מסנג'ר? יאפ. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט מארומה
12. יש לכם חיית מחמד? נופ. 13. הייתם בחו"ל? איפה? כןף ואינלי כוח לפרט, אבל המקום ה-כי מגניב
וייאטנאם
14. מידת הנעליים שלך?40 :|| 15. מאמין באהבה? יאפ. 16. מאמין באהבה וירטואלית? נופ, פעם האמנתי. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? נופ, טוב אולי.. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות?
שיעשו המשבראשלהם בכל מקרה כל הביצפר שלי כזה
הם חמודים
19. מאמין בגורל? כן. 20. מאמין בה'? בכוח עליון. 21. חוף או הרים?הרים ו..חוף..חח PP: 22. לישון או לקום? תלוי מתי, בדר"כ לישון. 23. קרמבו וניל או שוקו? וונניייל
24. איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ערבית ועברית. 25. בן אדם של יום א לילה? נראהלה יום, אבל תלוי מתי בלילה
26. רגיש לדגדוגים? ככןןןן. 27. יש חבר/ה? אאה, לא
28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? וואו אף פעם אל שאלו אוית את זה, אני מניחה שבין 10-15 פעמים, עם הגזמה, ונקווה שלא יותר
29. התחביב האהוב עליך הוא? תיאטרוןןןן. 30. עברת על החוק? כן
31. נרדמת בשיעור? כמעטטטט. 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? פרסונל, וממללא שאני לא זוכרת ^^; 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני כמה שבועות
34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב
35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? וואו, בלילפתוחפהלשטן נראה יל כיתה ו'. 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? תמיד, תמיד. 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? וואו סוף שנה שעברה. 38. שם אהוב לבן - דניאל, ג'ק. 39. שם אהוב לבת - רייצ'ל ,אביגייל ווממלא שלא עולים לי. 40. שם אהוב לכלב - חומי? חחח
41. בגדת אי פעם? כן, אבל לא משהו רציני וגם לא במערכת יחסים בין חברלחברה. 42. בגדו בך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! [שוב, אל במערכת יחסים ביןחברלחברה] 43. מה דעתך על בגידות? אני בן אדם נוטר-טינה, זה כל מה שיש לי להגיד, מממממשש נוטר-טינה. 44. מה הפחד הכי גדול שלך? להכשל במשהו שאני עושה, לא לרצות אנשים. 45. מה החלום הכי גדול שלך? להצליח, ובגדול. 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? אני לא רוצה להסביר. 47. זרקו אותך? נופ. 48. אתה זרקת? נופ. 49. מה התכונה הכי בולטת בך? אחראית, מצחיקה, חברותית. 50. מה היית משנה בך? ביישנות [לפעמים], חוסר-חוצפנות, בטטטןןןן. חברים ומשפחה שלך :
שעת התחלה- 1. שם פרטי? דנה 2. כינוי? דושה, דשה, דושונית, דנה'לה [