חלק מהתהליך...

meravor

New member
חלק מהתהליך...../images/Emo28.gif

מרגישה צורך לשתף... אחד הדברים הנוראים שקרו לי בחיים היה לאבד חבר קרוב מאוד עקב מחלה קשה היה לי מאוד קשה להתמודד עם זה, אומנם לא היינו זוג היינו נטו ידידים אבל היו דברים מעבר... מכירים את התחושה של להיות שניים עם נשמה אחת (כך הרגשנו כשהוא היה בחיים), דרך אגב קוראים לו שמעון, אני אומרת "קוראים" ולא "קראו" כי בתקופה האחרונה אני מרגישה שהוא איתי בכל רגע... לפני 4 שנים זה קרה, מאותו יום הרגשתי שחלק ממני מת וחשבתי שפשוט את הרגשת החסר הזו לא יהיה ניתן להשלים, לא על ידי ידידים חדשים, לא חברות ואפילו לא הבן זוג ובמשך כל התקופה הזו חייתי אבל החיים לא היו שלמים... לפני מס' חודשים בתחילת תהליך השינוי יום אחד הרגשתי שאני ממש יכולה לדבר איתו שדרכו אני מקבלת המון מסרים... לאט לאט הבנתי שזה תקשור, בהתחלה הייתי קצת בהלם אבל לא פחדתי מזה פשוט זרמתי עם זה ומאותו יום הרגשתי שהחלק שמת מבפנים חזר אליי... אולי יש לכם הסבר לזה? איך זה יכול לקרות ביום אחד? יש לי עוד המון מה לכתוב בנושא, אבל אני חייבת לחזור לעבודה, בסוף השבוע הזה מחברים לי את האינטרנט בבית ואז אני יוכל לכתוב יותר ולהגיב יותר תודה על ההקשבה... שיהיה לכם יום טוב אני מצרפת 3 שירים מאלה שכתבתי לשמעון (דרך אגב אלה שירים שכתבתי לפניי 4 שנים וממש מדהים שהיום אני מקבלת תשובות לכל השאלות).

sovlanit

New member
MERAVOR, תודה על השיתוף,,וה../images/Emo79.gif

מלמדים על כישרון. כל טוב, אשמח לקרוא דברים שתכתבי גם מהבית.בהצלחה.

מירבי../images/Emo7.gif

גרוני נחנק, נעתקו המילים . ספרת לי את הדברים אך לא הרגשתי כמו עכשיו כשהעלת את זה על הכתב. שטף הדמעות פרצו מעיניי,כנראה הם זעקו לצאת.מחבקת אותך נשמתי.מי יתן והזמן יעשה את שלו. באהבה מכל ה ל.

sunshine2004

New member
החיים... ../images/Emo24.gif

מירב המקסימה
החיים מציבים בפנינו הרבה אתגרים, חלק מהם זה התמודדות עם מוות של אדם קרוב... אני חושבת שהתהליך שאת עוברת זה השלמה, קבלה, וידיעה...שמוות זה לא דבר סופי, זה גם תהליך, מעבר והרבה יותר מזה... איך זה יכול לקרות ביום אחד? אין תשובה ברורה... זה לא קרה לפני כן, כי לא היית מוכנה, כל דבר קורה בזמן שלו. עכשיו את מוכנה, עכשיו את מוכנה להרבה דברים וחוויות חדשות
והשירים מופלאים, הם חלק מההתמודדות שלך. כל כך יפה השיתוף שלך, מקווה שכבר יתקינו לך את האינטרנט.... בהצלחה בהמשך דרכך המופלאה
אוהבת אותך בגלל ובזכות מי שאת

מכירה את התחושה של מוות

כי דווקא שאתה משתנה דווקא שאתה רוצה להשתנות דווקא שהכרת אנשים מהממים שהם ישות אחת..ועד שאתה מבין את זה בכלל... אז פתאום קוטעים אחד מהם ואז הוא נעלם.. וזה נראה חלום.

natalynataly

New member
מירב, תודה על השיתוף.

אכן, התהליך שאת מתארת נראה שקבלה. החלמה של פצע פתוח. .... בהצלחה ומחזיקה אצבעות בהמשך התהליך....

למעלה