חלק מאיתנו למד ספרנות לקריירה

חלק מאיתנו למד ספרנות לקריירה

שניה. Sapientia סיפרה שלמדה תיאטרון, אחרים עסקו הוראה ומשהתעייפו מהוראה פרונטלית עברו למקצוע קרוב - ספרנות מידענות, וממשיכים לעסוק בהעברת מידע. מאיזה מקצועות נוספים פרשתם? ומי למד ספרנות-מידענות כמקצוע ראשון?

חייםלוי

Member
מנהל
באוניברסיטה העברית למודי ספרנות ז"ל

היו רק לתואר שני. כך שכולם הגיעו מממקצוע אחר. אצלי זה קצת שונה כי אני למדתי פעמיים ספרנות. פעם בקורס של אס"י. אז בדתי בספרית אוניברסיטת תל אביב. בפעם השניה למדתי בבית הספר לספרנות ואז כבר עבדתי בספריה הלאומית. כך שאצלי זה תמיד היה המקצוע הראשון.

אלינקה

New member
תואר ראשון ושני בספרנות ומידענות

את רוב הילדות שלי ביליתי בספריה זה היה טבעי שאלמד זאת

הממ...

למדתי ביולוגיה לתואר ראשון ושני. את הדוקטורט עשיתי בלימודי מידע. אבל אני לא יכול להגדיר את עצמי כמידען ובודאי לא כספרן. תחום העיסוק שלי הוא מחקר שקשור למדעי המידע- כרגע עיקר העניין שלי הוא ב medical informatics, אינטראקצית אדם-מחשב והטמעת השימוש במע' מידע.

Sapientia

New member
המממ...

אצלנו אי-אפשר ללמוד ספרנות בלי תואר ראשון מוקדם, אז בכל מקרה לא הייתה לי ברירה. אבל אם להיות כנה- התיאטרון היה האהבה הגדולה שלי. אלא ש... כדי לממן את לימודי התיאטרון התחלתי לעבוד בספריה כ"סתם" עבודה, ואז גיליתי שפשוט מצאתי את עצמי, ושזה המקום האמיתי בשבילי. הבנתי שאם מסתכלים אחורה על חיי מבינים שזה היה הכיוון מלכתחילה (הייתי מנויה בספריה מגיל 7... אהבתי את הספרנית שלי מאוד, ועד היום אני זוכרת את מספר החברות בספריה- 66!). אני אוהבת כל היבט של העבודה- מריח הספרים ועד העזרה לאנשים, ומקווה לעסוק בזה לנצח! והתיאטרון? הוא יישאר תחביב אהוב

למעלה