חלק חסר מהפאזל..

חלק חסר מהפאזל..

בתוך פרק הזמן שבו ניפגשתי עם אותו בחור עד למיקרה שבו אבי ``גילה`` אותי וגם ההמשך מהתגלית היה סבל בל יתואר. ‏עברתי הרבה, כן. ‏דילגתי על החלק שבו פשוט השתנתי מכל הבחינות. מילדה טובה הפכתי לילדה רעה. רעה מאד. עשיתי דברים שלא האמנתי שאעשה. כן, נגעתי בו. עשיתי הרבה דברים שלא אוכל להעלות על הכתב. זה כואב לי להזכר בזה..זה פשוט כואב. כואב היה לי לחשוב עם איזה בחור אתחתן? מה יקרה איתי בהמשך? וזה אכן חזר אליי בבום אחד חזק וכואב. ניפגשנו פעמיים בשבוע, חשבתי שמצאתי את החלק החסר שהיה בי, הקשבה ,עידוד, אהבה. אך לאחר שלצערי `טעמתי` את אותו טעם מר של יסורי מצפון נוראים ידעתי שטעיתי..מיתוך הסתרה ופחד מההורים שסימני שאלה ניראו על פניהם המודאגות.. שביתן השתנתה לבלתי היכר,בהסתגרות בחדר. במצבי רוח משתנים ויציאות חפוזות.. כל זה נימשך עד אותו היום. אותו היום שחזרתי מהביביסיטר אצל השכנים. (יום שלא אשכח לעולם...) השקית, היתה שקית ניילון צהובה שקופה למי שלא הבין האור של החיוג היבהב ונוצר מצב שכלפי חוץ ראו פשוט אור מהבהב. אבי באותה עת נכנס לחדרי ,אין לי מושג לאיזה מטרה. כניראה היה צריך משהוא.. ואז,ואז הוא ראה את ההבהוב כפי הניראה לי,( אני אישית לא נכחתי במקום !) והוציא אותו מהשקית, מי שהיה בעצם על הקו לא העלה בדעתו שהשיחה הזאת תעלה לי ביוקר, אבי היה חכם מידי, ופשוט שתק .וכתוצאה מהשתיקה אותו בחור ענה בתמימות ``הלו?``..וקרא בשמי.. ``מאמי?``..שתיקה.(בהמשך אבי סיפר לי ) ולאחריה אבי ענה לו שהוא בעצם אבא שלי,בכעס עצור.שהתפרץ עלי חסר מעצורים. ואז . . ואז בעצם החל כל התהליך.. הוא כל כך כעס מעוצמת המחשבה שאני..הבת הטובה שלו..שגידל וחינך..היא בעצם `מופקרת`, כך הוא כינה אותי. ובשמות שלא ארצה להעלותם על הכתב.לאחר מכות,צעקות ואחים קטנים ומודאגים שמביטים בי במבט המום,ברחתי. כן, ברחתי..ברחתי מהבית. כשדמעות מציפות את כל כולי . פרצתי בבכי בלתי נשלט. בכי על מה שעשיתי, על המכות שספגתי, על העלבון ..כעסתי ובכיתי..כך במשך 3 שעות ישבתי באחת התחנות ובכיתי שאנשים מביטים עלי ברחמים. ואז מיתוך כל הבכי החלטתי שזהוא, יותר לא אחזור. לא הביתה. לא לאבא ולאמא. לא לאף אחד. הלכתי ברגל, בקור . צעדתי קילומטרים עד שמצאתי את מבוקשי. חברתי שירה... (את ההמשך אכתוב בערב, איתכם הסליחה..)

יאללה יאללה נמאס כבר...

מכל היפי נפש האלה.!תפסיקו.כל אחד מעניין אותו בנות/בנים.כי לדעתי זה דבר טוב ברור שצריך גבולות אבל אני לעולם לא יצא לי משהו רע מזה וגם אם נגיד שזה כן מפריע אז למה את עכשיו בנט?תחתכי על הכל אבל לחתוך בלי לספר סיפורים כי זה לא עוזר כלום.כל פעם סיפור חדש.!חלאס...עלק דמעות בעניים.תפסיקו.!

מותר לה לשתף אותנו במה שהיא רוצה ולא אתה

שתאמר לה להפסיק. ואגב אני מחכה להמשך....סקרנית.

כן אבל זה כבר נמאס כל פעם אותו דבר.

תמיד זה ככה.!ולא שהסיפור עצמו לא מעניין גם אני סקרן אבל זה לא סותר...

ואולי כן?

אולי אין לה את מי לשתף, והיא מעדיפה לשתף גולשים וירטואלים? אין לי את הזמן להתווכח איתך, אבל אל תזלזל באף אחת.

jack ace

New member
מה יש לך? באמת

הבנות האלה ברבה יותר תמימות, וזה דבר טוב בהרבה מובנים, רק אם לא מכינים אותן לנט, ולאסון שיגרם שם, אז הן נופלות בגדול. ואין חיוב להאשים אותן. למרות שכן זה שהן תמיד (אולי לא כולן) חוזרות לפה זה על הפנים, מתגעגעות למה? לפה? למה? לא ניסיתי לפגוע,בך אישית אבל קצת מבט חיובי, בזמן האחרון רובם פה שליליים, זה משגע. כל הבנות על הפנים, כל החרדים על הפנים, גם הכללות תיפשיות של צרי מוח ואנשים קטנוניים גם מראה על נחיתות, סתם מה אנחנו פה (אמנם מעשינו לא הכי נקיים) אז זה עושה אותנו? (בנט) או את כולנו (הציבור החרדי) על הפנים? גם אם עשינו עבירות , אז מה ניפול ונהיה חילונים? למה אי אפשר לקום ולחזור בתשובה? מה יש? אז אני נופל עם החליפה והכובע אז מה, "נפלתי קמתי". וב"נ אני לא אוריד את המדים שמשיכים אותי לבורא עולם, לא יוריד בע"ה אף פעם. וחוץ מזה גם הבנים פה הם מאוד תמימים שמאמינים ל..... כמה נושרים או מיזרוחניקס או חילונים שמעורבים פה איתנו יכניסו לנו שטויות לראש. בואו גם אנחנו מי שמשתדל להיות חרדי (אפילו אם הוא נפל לגמרי) ולא נהיה תמימים לאמין שכולם פה נוער חרדי וישפיעו עלינו לרעה. שוב לא באתי לפגוע במי שנשר או פרק בזעם או מסיבה של תאווה.

תתבייש לך!!!!

אין לך מושג איזה כאב זה ומה היא עוברת,אני יודע,אני הייתי שם,פשוט אין מילים.יפה מאוד שהיא כותבת אולי בזכותה אחרים לא יעברו את הסבל הזה הן בעולם הזה הן בעולם הזה וחוצ`מזה שהיה נחמד מצידך לתת לה לפרוק קצת רגשות.בהחלט עיצבנת אותי!

אני היה עז פנים אם אני יגיד

שהכותרת מטומטמת ! כי כשהאדם כואב לא צריך כותרת צריך פשוט לזעוק ! מה שבטוח שאם הסיפור נכון זה מוסר השכל אדיר לכל החברה שמחפשים אהבה מוקדם מדי!

אני כתבתי את ההתחלה

בהודעה שהכותרת שלה ``כותבת בדמעות``. ‏גם כאן אני עושה זאת בדמעות על זכרון כואב. לא חשפתי זאת. זאת פעם ראשונה שאני מוציאה את זכרונותי וכאבי על הכתב. ומי שלא הבין זה חלק שהיה חסר מהודעתי הקודמת. והכל, לצערי! אמת. כותבת בכאב עצום. וכל מטרתי היא לחזק אתכם, ``חבריי``,אחיותיי, צאט זה משחק מסוכן. שעלול להעלות מחיר יקר בחייכם, כמוני.

הבנתי! מה שבטוח הוא שאותי לא

מסקרן צאטים אבל בהחלט יש דברים אחרים שאותי זה מחזק!

אני יודע שאני ישמע מטומטם אבל

על כל מקרה תעברי אתזה בחיים מזה משנה אם זה עכשיו או פעם אחרת תמיד זה יכאב לך ותמיד ידעת שזה מסוכן אז למה בכלל נכנסת לזה את לא חייבת לענות אם לא באלך

למעלה