חלק ה'

angel of light

New member
חלק ה'

חלק ה' ======= לוסי הרגישה לפתע שהצוואר שלה נתפס, היא עבדה קשה היום, והיו הרבה לקוחות, והיא פשוט הרגישה את העייפות נוחתת עליה.... היא הניעה את הצוואר שלה לצדדים, כדי לשחררו, ואז פתאום סנדי שאלה "את רוצה מסג'?" לוסי הנהנה בראשה, וסנדי הושיטה את ידיה אל צווארה התפוס של לוסי. לוסי עצמה את עיניה והתמכרה למגע המלטף של סנדי, מרגישה את צווארה וגופה נמסים והופכים להיות משוחררים ורפויים ממש כמו מרגרינה הנמסה בחום הלוהט.... מגע ידיה של סנדי היה חופשי ומרפרף, איטי ומלטף, "נוגע-לא נוגע"... "הבחורה הזאת הולכת להיות הבחורה שתמיס את ליבי" חשבה לעצמה לוסי. "הגוף של הבייבי הזאת כל כך רך ומענג שכיף לגעת בו.... אני מקווה שאני לא אגלוש למקומות אחרים...." חשבה לעצמה סנדי. המסג' עצמו נמשך רק מספר דקות, אבל זה היה נדמה כאילו זה נמשך לנצח... "ואו, זה היה מ ה מ ם." אמרה לוסי בחיוך פורץ... "תודה רבה..." ענתה לה סנדי בחיוך קורץ.... " אפשר לקבל את המספר שלך?" שאלה לוסי בחשש קל. היא פחדה שאולי זה היה מהיר מדי, או ישיר מדי.... "בטח..." ענתה לה סנדי.. "הנה המספר" והיא הגישה לה את כרטיס הביקור שלה שעליו היה כתוב "סנדי ברמן, סוכנת דוגמנויות בע"מ 6112233 - 066" "פשששש... סוכנת דוגמנויות... את בטח מוקפת בהרבה בחורות חתיכות......." אמרה לוסי בהתפעלות.. "כן, אבל רובן סתם סנוביות פטפטניות שמקטרות על כל דבר קטן...אני מעדיפה מישהי קצת יותר חכמה.. כמוך.." סנדי ענתה "תודה" לוסי ענתה והרגישה איך הלב שלה מפרפר, צוהל ועושה שמיניות באויר (כמו אלי מקביל). "אני אתקשר אלייך, ואם תרצי להשיג אותי, את יודעת איפה למצוא אותי" אמרה לוסי "ביי חמודה" סנדי אמרה "ואל תשכחי אותי...." היא התכוונה לפנות וללכת ואז פתאום לוסי סובבה אותה והרביצה לה נשיקה כזאת שסנדי לרגע איבדה את עשתונותיה – דבר שלא קורה לה בקלות... "ביי ביי מתוקה" לחשה לה לוסי באוזן וסנדי חשבה אם היא תצליח לתפקד בעבודה אחרי הנשיקה הזאת... היא קיוותה שכן... וכל אחת פנתה לדרכה, לעוד יום עמוס, אך עם הרבה מרץ ומצב רוח מרומם....

angel of light

New member
ואו, רוצה אחת?? ../images/Emo8.gif

חחח חבל שאני לא גבר.....

angel of light

New member
בטח..............

בחיי, את משגעת...... אם כבר נשיקה, אז רק חושנית ועמוקה.........

angel of light

New member
לליקוק הפטמות המתוקות שלך

לאחיזה בישבן המהמם שלך לליקוק הכוס המפואר שלך ולחדירת אצבע לתחת החלק שלך

מלטפת

New member
אוי........הרגת אותי עכשיו

אני רוצה להיפגש איתך מייד את כל כך מגרה...

מלטפת

New member
מאיה, מדהימה שלי

את מגרה אותי נורא. חייבות להיפגש! מתה שתמצצי לי ותלטפי לי את השדיים. את פשוט מטריפה!!!

מלטפת

New member
טוב בסדר

אם אתה אומר... למרות שאני בטוחה שהאנשים מסביב נהנו...

למעלה