חלק ב` בחידון שלי...

נמרה

New member
חלק ב` בחידון שלי...

כמעט סיימתי אותו אני בשאלה 92. עוד מעט כל מי שרצה יקבל אותו. ודרך אגב, עוד לא קיבלתי שום תשובות... מה קרה, קשה מידי בשבילכם?

נמרה

New member
נו אז אל תענה וזהו

אני אדאג לא לשלוח לך יותר חידונים

turki

New member
אל תעלבי...

שלא תביני אותי לא נכון... החידון שלך היה מעולה פשוט אין לי יותר כוח למלאות אותם

נמרה

New member
נו אז אל תמלא אותם

ואני לא אחכה לתשובה והכל יהיה בסדר!

פגעסוס

Well-known member
בחלק א` יש לי עדיין...

שתי שאלות חסרות תשובה. בקשר לאחת מהן אני בטוח שראיתי פעם את התשובה בקשר לשניה אני ממש שמוצלס... שמוצלס = שמוצLESS = אין לי שמץ אבל אמשיך לנסות...

פגעסוס

Well-known member
עדיין לא ויתרתי

כשאני אוותר אני אגיד איזה לא פתרתי ואשלח לך את השאר...

Rita Skeeter

New member
סוג קצת אחר של חידונים...

ראשי תיבות של שמות...אני לא יכולה לעשות את זה בדרך אחרת, אז הנה זה: ד``ק פ``ה ג``ד א``ב פ``פ ותשתדלו לכתוב את מה שאני התכוונתי אליו-פ``פ זה לא פנזי פרקינסון ולא תלמיד אחר...תחשבו בסגנון של הוזכער-פעם-אחת, טוב :) -ליאת-

coolit

New member
אני יודעת!

הפ``פ שלך זה פלוריאן פורסטיקיו, וגם אותו לא כללתי אצלי.. לעומת זאת, יש לי כמה חדשים: ו``ו ב``ב ק``ק ג``ג. את כל אלה לא עשיתי בפעם הקודמת.

:)

כל הכבוד בקשר לפ``פ אבל הוא באמת היה מהקלים...וקדימה, תנסו: א``מ פ``ה א``ב והג``ג שלך זו גלדיס גדג`און או מישהו אחר? -ליאת-

coolit

New member
אוקיי, מה זה:

ס``ס ס``ס (כן, יש עוד אחד) מ``מ ג``ג ה``ה ר``ר ד``ד פ``פ פ``פ פ``פ (זו לא טעות...) ג``ג טוב, ותדעו שאין לי שום טעות, אפילו שיש מלא דברים פעמיים, או שלש, או ארבע (..) כמו פ``פ, אבל כל דבר זה משהו אחר. נדמה לי שאין עוד דברים שמתחילים בשתי האותיות שהן אותו דבר. והפ``פ של ליאת- או שזה פרופסור פליטיק, או שפופי פומפרי, אבל אצלי כללתי רק את פופי, וגם בזה אני לא בטוחה,וגם לא כללתי את פנזי פרקינסון. טוב, נראה אתכם בזה..

וגם לא פומפרי...

וכמעט בטוח שהפ``פ שלך הוא מה שאני התכוונתי אליו...אז אני לא עונה כדי שלא יעלו עלי! -ליאת-

נמרה

New member
תשובות

סלאזר סלית`רין, סוורוס סנייפ,?, גודריק גריפינדור, הלגה הפלפאף, ?, דאדלי דרסלי.

למעלה