חלק א

חלק א

כבר שבוע שהיא מתגרה בי מסתובבת בבגדים הכי סקסיים שלה מתיישבת עלי מתחככת בי מנשקת אותי מלטפת לי את הזין דרך המכנס מתנשפת לי באוזן מעמידה לי אותו מגרה אותו אבל לא מתמסרת לא עד הסוף כבר שבוע אני עם כאב ביצים ועכשיו בשלוש בלילה היא מתקשרת ורוצה שאני אבוא לדירתה. אני מגיע. (כמובן). אני אצלה בדירה. היא יחפה לובשת מכנס וחולצת טרנינג כרגע היא הדבר הכי סקסי בעולם מבחינתי "אתה אוהב אותי?" "את יודעת שלא" "אתה רוצה אותי?" "את יודעת שכן" "תתפשט ושב על הכיסא" אני מציית מיד "אל תזוז" היא נעלמת לרגע וחוזרת עם חבל וקושרת את ידיי לכיסא מבלי יכולת לזוז. היא שמה מוסיקה במערכת ומתחילה לרקוד מולי בחושניות כמו רקדנית בטן אירוטית וחתולית הזין שלי עומד כמו טיל כימי חמוש ומוכן היא מורידה חולצה ומתחת היא לובשת חתיכת בד שמכסה בקושי את שדיה הגדולים אני מלקק את השפתיים היא מתיישבת עלי טומנת את ראשי בשדיה

חלק ב

היא מתיישבת עלי טומנת את ראשי בשדיה אני שואף את ריחה מלוא ריאות הבושם לא מוכר לי אבל הוא משכר ראשי מעט סחרחר אני מנשק ומלקק כמה שאני יכול מעורה החשוף ממלא את חזה ברוק היא גונחת ונעמדת מעלי בטנה החשופה מול פני אני מנשק אותה מלקק לה את התבור ומחדיר אליו לשון רטובה.היא שוב מתרחקת ורוקדת מולי מורידה את הבד ונשארת בחזה חשוף אני חרמן כל כך אני יכול להרגיש את הזין שלי צומח לעברה היא מתיישבת עליי עם הגב אליי רק מכנס הטרנינג שלה מפריד בין הזין שלי לכוס המפנק שלה היא מתחילה לנוע על הזין שלי כאילו אנחנו מזדיינים נשענת לאחור עליי גונחת ונאנחת אני מלקק לה את הצוואר ומוצץ לה את האוזן היא משמיעה קולות של חתולה מיוחמת אני מסתכל על החזה שלה שעולה ויורד ומצטער שנתתי לה לקשור אותי מת לאחוז בשדיה למעוך אותם בין אצבעותי לצבוט ולמשוך לה בפיטמות היא מפנה את ראשה אליי ושולחת לעברי לשון שובבה אני שולח את לשוני והן נפגשות במחול לשונות מטריף

חלק ג

אחרי סערת הלשונות היא מחליקה ממני לרצפה באיטיות מכוונת אני מתנשף כולי הזרע שלי עומד לפרוץ בכל רגע היא מכניסה את איברי בין שדיה ומשפשפת והנה אני עוד מעט גומר בין שדיה אלא שבדיוק אז בכוונה היא עוזבת את הזין שלי ומתחילה לנשק לי את החזה וללקק לי את הפיטמות אני מתחיל למחות בקול דורש שתיתן לי לגמור בתגובה היא נושכת לי את הפיטמה קמה ונעלמת שוב לרגע ארוך אני מתפתל בכיסא מחרמנות וכאב ביצים לא אנושי מנסה להשתחרר מהחבל ללא הועיל היא חוזרת בשקט מאחוריי וחוסמת את פי במטפחת. שוב רוקדת מולי כמו חשפנית במועדון אני כבר חסר סבלנות היא מורידה את הטרנינג ואני מגלה לאכזבתי שמתחתיו היא לובשת מכנסונים קצרצרים והדוקים היא מניחה רגל אחת על כתפי בגמישות חתולית אופיינית ומגישה את הכוס שלה דרך המכנסונים אל פי אני מנשק ומלקק בתאווה וצימאון כאדם השותה את טיפת המים האחרונה שלו במדבר אני מרגיש את הרטיבות שלה מבעד לבד מוצץ ויונק את הכוס הכל כך רטוב הזה

חלק ד

מבעד לבד מוצץ ויונק את הכוס הכל כך רטוב הזה עד שאני מרגיש אותה גומרת מרטיבה את המכנס לגמרי ונותנת צרחה חדה מתנשמת ומתנשפת ומזיעה כמי שסיימה מאמץ אדיר היא מתיישבת עליי עם הפנים אליי עכשיו כשהיא הסירה את מחסום הפה היא מנשקת אותי שוב "אני רוצה שנעבור למיטה אתה מבטיח להתנהג יפה?" "את מבטיחה להתפשט לגמרי?" "רק אם תתנהג יפה" אני מבטיח היא משחררת אותי מהכיסא אך הידיים נשארות קשורות והיא מובילה אותי למיטה משכיבה אותי וקושרת את ידיי למיטה היא שלפה מאיזו מגירה עוד חבלים וקשרה גם את רגליי למיטה. הזין שלי עמד עדיין ובער כמו הר געש היא התיישבה עליי מבלי להוריד את המכנסונים "הבטחת שתתפשטי" האשמתי "שיקרתי" היא חייכה והתחילה לזיין אותי בלי חדירה אבל במרץ קדימה ואחורה למעלה ולמטה השדיים הגדולים שלה קופצים כמו זוג איילים בטירוף למעלה ולמטה היא התנשפה במאמץ ואז כשהרגישה שאני בשיא "אתה גומר?" "כן" "עכשיו?" "כן כן כן" "בחיים לא!!!" היא אמרה וירדה

חלק אחרון

כשהרגישה שאני בשיא "אתה גומר?" "כן" "עכשיו?" "כן כן כן" "בחיים לא!!!" היא אמרה וירדה ממני. הייתי מופתע בשוק ולא ידעתי מה להגיד "כשאישה שואלת אותך אם אתה אוהב אותה אתה אמור לענות: את יודעת שכן" היא אמרה לי והבנתי באכזבה ובכאב שכל השבוע האחרון היה נקמה מתוכננת היטב על סף דמעות שאלתי "מה עכשיו?" היא ענתה "אני הולכת להתקלח ולישון" "ומה איתי?" שאלתי בחרדה ועצבים "בינתיים אני מרוצה מהמצב כמו שהוא" היא אמרה והלכה...

בת מלכה

New member
איייי... אני לא מקנאה בו!

מעולה! ויש לי שאלה קטנה - הנקודות והפסיקים שלך ברחו לארץ איבוד, או שהיית כל כך מגורה מהכתיבה של עצמך?

מה הייתי עושה בלעדייך?

קודם כל תודה. לגבי השאלה: 1. השעה הייתה מאוחרת. 2. אני עצמי הייתי מגורה ועם כאב ביצים לא קטן. 3. אני מודה שרציתי גם לחסוך במקום. אני מקווה שזה לא פגם בהנאה שלך וגם אם כן אני בטוח שאת סולחת לי... נכון נסיכה?

טיפה מרה

מעולה. הסיפור לי בכל אופן עשה את שלו. חוץ מזה שכל הכבוד לה. צריך להעמיד אתכם במקום לפעמים. אבל הפסיקים הפסיקים.תעשה איתם משהו.

תני לי כמה ימים

אני יודע שפישלתי בקטע של הפסיקים כבר רשמתי את התירוצים העלובים שלי אבל אם תתני לי קצת זמן לחשוב בטח אני אמצא תירוץ ממש טוב אולי אני בכלל יאשים מישהו אחר... ג€ג€ בכל מקרה תודה לך. נ.ב מזל טוב על המינוי.

בת מלכה

New member
טיפה מרה שלי

הסיפור שלך מופלא! ברור שאני סולחת. אבל אם היו לי את הפסיקים יקירי... אני כל כך אוהבת אותם. ואת הסיפורים שלך...

אם כך...

אני מבטיח, במיוחד לכבודך, נסיכה, שהסיפור הבא שלי, יהייה משופע בפסיקים ונקודת...

Zoharrr

New member
מקסים.

הכתיבה מדהימה... סצינה מתוך סרט,אבל חסרים פרטים... ככה זה מרגיש לי,שחסר תיאור מפורט יותר... מחרמן בטירוף ודופק בסוף,אבל זה הקטע בידיוק.

למעלה