חלק א'.

חלק א'.

אני וערן היינו אמורים לחגוג שנה וחצי ביחד עוד יומיים. בשנה שלנו ביחד החלטתי להפתיע אותו כמו שצריך, לקחתי אותו למלון לארוחת ערב, אח"כ עלינו לחדר שבו חיכה לנו אמבט חם עם שמנים ומלחים והמון פינוקים בצורת שוקולדים ותותים ושמפניה. איזה ערב משגע זה היה. התפשטנו תוך פחות מדקה וזינקנו לנו לאמבט. ישבנו ושקענו בחמימות המים בשילוב עם הידיים המלטפות זה את זו. לא רצינו לצאת, לא רצינו להוריד את הידיים אחד מהשני אבל בשלב כלשהו התחלנו להראות יותר מדי כמו זוג צימוקים מקומטים והחלטנו שהגיע הזמן לצאת. מה גם שרצינו ללכת למסיבה באיזה מועדון. התלבשנו מהר ויצאנו למועדון. שתינו, המון, ערן שתה יותר ממני אפילו. עמדנו במרכז רחבת הריקודים, הרגשנו שאנחנו לגמרי לבד, כל האנשים מסביב עמדו עם לסתות שמוטות לנוכח הזוג שעומד מולם, מתנשק בלי חשבון, מלטף ומתחכך, מגרה ומתגרה. הרגשנו שנינו מושכים כל כך, כל הבנות רצו להיות במקומי וכל הבנים רצו להיות במקומו. ממש מושא קנאתם של כל הנוכחים. ערן הצמיד אותי אליו, ידיו טיילו על מתניי בתשוקה,הרימו מעט את חולצתי, ראשו התכופף לעברי, נישק וליקק את צווארי, עצמתי את עיניי ושמטתי את צווארי אחורה מהנאה. הרגשתי כל כך בטוחה בידיו. הוא הרים אותי אליו, כרכתי את רגליי מסביבו ונישקתי אותו ארוכות. המשכנו לרקוד, צמודים לגמרי, מתנועעים בתנועות קצובות, מתחככים זה בזה כשפתאום הגיע בחור מאחורי, שלח ידיים למתניי והתחיל לנוע איתנו באותו הקצב. לא ידעתי איך להגיב, האלכוהול עירפל אותי מעט, לא העפתי אותו אבל נשארתי מאוד מרוכזת בערן שכנראה לא היה מוטרד מדי מהבחור שהופיע לידנו, כנראה האלכוהול עירפל את חושיו יותר מאת שלי. הסתובבתי לעבר הבחור החדש, ידיו של ערן מקיפות אותי, שפתיו מנשקות ברכות את צווארי וכתפיי החשופות. הנחתי את ידיי על הבחור שמולי, קירבתי אותו אליי ולא יכולתי להתעלם מהעיניים המדהימות שהביטו בי, ירוקות, שקופות, עם ברק ילדותי ותמים. ערן אמר שהוא הולך לשירותים וכבר יחזור, שאל אם אני אסתדר ואמרתי שבטח, ושאחרי שהוא יחזור בטח נחזור למלון כי אני קצת עייפה כבר. המשכתי לרקוד קצת עם הבחור עם העיניים, לא הרגשתי פלרטטנית, פשוט רקדנו, לא חושני מדי אפילו, אני לא זוכרת שאמרתי או עשיתי משהו שהיה יכול להוביל לנשיקה שפתאום תקפה את שפתיי אבל לא יכולתי להפסיק, התנשקנו עוד ועוד. ידיו הדרימו, האחת לכיוון ישבני, אוחזת בו בחוזקה, והשנייה מקדימה, משתפשפת בג'ינס הנמוך שלי, מאיימת לחדור מבעדו על מנת להרגיש את הנוזלים החמימים שמילאו אותו מרוב חרמנות. רציתי להפסיק ידעתי שאני חייבת שערן תכף חוזר ושזה רע ואסור אז ניתקתי את הבחור ממני, הלכתי לשירותים לחכות לערן. הוא חזר, נשק לי קלות על השפתיים, לא הרגיש בכלל שהן חמות ואדומות מנשיקתו של בחור אחר. נשמתי לרווחה. ישבנו על ספה בקצה המועדון והבחור עם העיניים ניגש אלינו. שאל אם אנחנו כאן בחופשה, הסברתי לו שלא ושאנחנו פשוט מבלים את הלילה במלון רויאל גרדן. הוא ציחקק וערן ואני תהינו על מה. הוא הלך וחזר עם שני חברים, שאל אם אנחנו רוצים טרמפ למלון כי הם במקרה שוהים באותו מלון ובדיוק מתכוונים לחזור. הלכנו על זה, ערן נרדם עליי באוטו והתקשיתי לסחוב אותו לבד אז אחד הבחורים עזר לי לקחת את ערן לחדר ולהעלות אותו למיטה. הבטתי בו כל כך יפה ורגוע, כל כך רציתי אותו אבל רציתי שימשיך לישון בשלווה הזאת. הורדתי את נעליו, הפשטתי אותו וכיסיתי אותו. פתאום צילצל הטלפון, הבחור עם בעיניים בעבר השני הזמין אותי ללובי, אמר שהוא לא עייפים ותוהים אם בא לי להצטרף אליהם לקפה. הייתי עירנית פתאום אז הלכתי, ערן גם ככה יישן עד מחר בצהריים כמו שאני מכירה אותו. פגשתי אותם כבר במעלית, הם היו שתי קומות מעלינו, הם כבר הספיקו להחליף לבגדים קלילים יותר, רק אני עוד בג'ינס, סטרפלס אדום ועקבים גבוהים מדי. הגענו לספות בלובי והרגשתי נוח מאוד, נוח מדי עם 3 בחורים זרים שעם אחד מהם טכנית בגדתי בחבר שלי לפני פחות משעה. ויתרתי על הקפה, הלכתי על מידורי סאוור, משו חמוץ מתוק ורווי אלכוהול, מעין הקבלה למחשבות שלי, הבחור עם העיניים, ערן שלי ואלכוהול, יותר מדי אלכוהול. דיברנו על סרטים וחברות לשעבר, סיפרתי להם עליי ועל ערן, שאנחנו חוגגים שנה היום ושעשיתי לו את ההפתעה והוא בכלל נרדם. הם אמרו שזה מאוד לא יפה מצידו והסכמתי איתם אבל לא יכולתי לכעוס על היפיוף שלי שישן כמו מלאך שם, קומה מעלינו. השעה הייתה מאוחרת, 3 בבוקר בערך, הלובי היה ריק לגמרי, הברמן ואנחנו. הוא גם ניגש אלינו, ישב איתנו והצטרף לשיחה. הם התחילה לדבר על זיונים ובנות והתחלתי להרגיש קצת מיותרת אז אמרתי שאני עולה לחדר. הבחור עם העיניים ביקש שלא אלך, שאשאר עוד קצת ואז הוא ילווה אותי לחדר אפילו. נשארתי בלי לחשוב, למה אני צריכה שהוא ילווה אותי בכלל? אני רוצה להיות איתו לבד? חלצתי נעליים, כאבו לי כל כך כפות הרגליים, הבחור עם העיניים התיישב לצידי, הרים את רגליי אליו והחל לעסות את כף רגלי בעודו ממשיך לדבר עם כולם, לא התנגדתי, הרגשתי שאלה ידיו של ערן על רגלי, שאלה עיניו של ערן שנועצות מבטים בפטמותיי במזדקרות מעבר לבד הדק של הסטרפלס, שאלה ידיו של ערן שמלטפות את רגליי מתחת לג'ינס ברכות ותשוקה. התחלתי לזרום בשיחה, כולם דיברו על סקס ולמרות שהייתי חסרת ניסיון בעליל לא היה אכפת לי להתוודות על כך. שכבתי עם ערן לראשונה לפני פחות מחצי שנה, הוא היה הראשון שלי והיחיד שלי, לקחתי ועודני לוקחת דברים לאט, אני לא ממהרת לשומקום, אני וערן זה לנצח והוא הכי סובלני בעולם. הם סיפרו על דברים שעשו, הרגשתי רטיבות במכנסיים, הם דיברו על תנוחות וירידות ומציצות ולגמור בפה או על הציצים ורצף אורגזמות וחדירה מאחורה והרגשתי כמו ילדה קטנה שכל ההורים שלא רוצים שהיא תבין על מה הם משוחחים מדברים בשפה אחרת. ערן גמר בקונדום ואני ספק אם גמרתי בכלל, לא היה לי מושג על מה הם דיברו אבל זה סיקרן אותנו כל כך, אותי ואת הדגדגן שלי שהתנפח מסקרנות בתוך הג'ינס. הבחורים החליטו לעלות לחדר, רציתי להמשיך לשמוע על מה הם מדברים, לשמוע עוד, אבל הבחור והעיניים אמר שילווה אותי לחדר. הוא לקח את הנעליים שלי, הרים אותי בידיו ונשא אותי למעלית כדי שלא יתלכלכו לי הרגליים על הרצפה. ג'נטלמן משהו חשבתי לעצמי בעודי בוהה בשרירי הידיים שלו ובטוסיק החפין (כלומר, שניתן לחפון אותו) של חברו שצעד לפנינו. הגענו לקומה שלי ויצאנו, אני והעיניים, הלכנו במסדרון והצבעתי על החדר של ערן ושלי. רציתי להזמין אותו פנימה כל כך, אבל ערן בפנים, וגם אם ערן לא היה בפנים מה לעזאזל אני חושבת לעצמי? יש לך חבר יא מטומט... לא הספקתי לסיים את המחשבה והלשון שלו הייתה עמוק בגרוני, גופו מצמיד אותי לקיר הסמוך, שמט לקרקע את הנעליים שלי, יד אחת פותחת את הג'ינס, השנייה מורידה את הסטרפלס ותופסת בשד, היד כבר בין רגליי, מרפרפת בדיוק מושלם על דגדגני האדמדם. את במסדרון של המלון לעזאזל איתך, מה יקרה אם ערן יתעורר ויצא, יראה אותך כך, בזרועותיו של בחור אחר? הוא יזרוק אותך, לא יסלח לעולם. ובמקום להפסיק לגמרי הרמתי את הסטרפלס, לקחתי את הנעליים, הוצאתי את ידו ממכנסיי, החזקתי אותה, מרגישה את הרטיבות של עצמי וסחבתי אותו למעלית. " בחדר שלי לא תוכל ללמד אותי את כל מה שדיברתם עליו למטה". אז נעלה אליי לחדר הוא אמר וכך עשינו, שכחנו שמצפים לנו שם 2 חברים, הוא אמר שהם בטח נרדמו ולא תהיה בעיה לסגור את הדלת שבין שני חלקי החדר ואז תהיה לנו פרטיות.

חלק ב'.

בוגדת, שפלה, אידיוטית, טמבלית, מה את עושה? הוא רק עיניים יפות, אין בו כלום, הוא לא ערן, הוא אפילו לא משתווה לו במקצת. ואני ממשיכה ללכת אחריו עד לחדר, הוא פותח בזהירות ואנחנו מגלים שהם עוד ערים. הלכו התכניות והתחלתי להסס, נזכרתי בערן ששוכב שתי קומות מתחתיי, בוטח בי כל כך, ואני אוהבת אותו כל כך, לא יכולה אפילו להסביר עד כמה, הוא הכל. עיניים מנשק אותי, מה יש בנשיקה הזאת שאני חושבת בתוך ראשי שאני חייבת להדוף אותה אבל הידיים שלי מסרבות לנוע? הסטרפלס שלי נשמט כלפי מטה אבל הידיים של עיניים בכלל מלטפות את פניי, משחקות בשיערי, אז מי זה? זה ההוא עם הטוסיק. אוי ואבוי. למה נכנסתי? הבחור השלישי ששכחתי להזכיר אבל מתהדר ברעמת תלתלים בלונדינית מפתה למדי שולף בקבוק שמפניה, זהה לזה ששתיתי עם ערן באמבט לפני כמה שעות, פותח אותו וכולנו שותים, בלי כוסות, מהבקבוק. הם מורידים חולצות, משכיבים אותי על המיטה, אני מרגישה כמו קורבן באיזה טקס פולחני משונה ומענג. הם מורידים לי את הג'ינס ביחד עם התחתונים, שופכים עליי שמפניה ושלוש לשונות מטיילות על כל גופי, מוצצות ממני שמפניה, אחת שם למטה מוצצת גם דברים אחרים, מטריפה אותי על דעתי מעונג, אני מרגישה שאני עומדת להשתין, פעם אמרו לי שככה מרגישה אורגזמה, אני לא מספיקה לחשוב על תיאורים נוספים מפי חברות לאורגזמה ואצבעות מהירות מצטרפות ללשון המיומנת היטב והנה אני גומרת, רועדת, רוצה לבכות, סוגרת את רגליי ולא מאפשרת להם לפתוח. מתכווצת לתנוחת עובר והדמעות מתחילות לזלוג. איך יכולת? לגמור עם מישהו אחר? לא ערן היפיוף שלי, איך בחור אחר הצליח לעשות שם את מה שהוא לא הצליח? אומרים שסקס טוב בא מאהבה ואני אוהבת את ערני שלי, איך יכולתי? תלתלים מעסה את גבי בקרם גוף, מנשק את כתפיי, אני רק רוצה שיילך ושיעזוב אותי בשקט לבכות, שיביאו לי את הבגדים שלי אני רוצה ללכת, לצרוח, למות. אבל אני בכלל מסתובבת אליו מנשקת אותו, מלפפת את רגלי סביבו שיעסה אותה, הוא עושה זאת, לוקח עוד קצת קרם ועולה לישבני, עוד ידיים על הגוף שלי עכשיו, הבחור עם הטוסיק שוכב מאחורי, שולח ידיו אל שדיי, מעסה אותם ותופס אותם כך שתלתלים יוכל למצוץ אותם ולנשוך. אצבעות חודרות אליי לפתע מאחור, כואב לי ואני צועקת, הם מרגיעים אותי, אומרים שזה כואב קצת בהתחלה, שהם מבטיחים שיהיה כיף וממשיכים, כואב לי נורא עכשיו, אני רוצה שיפסיקו אבל רוצה לחוות דברים חדשים, חושבת כמה כיף יהיה לערן בפעם הבאה שנשכב, שאני אהיה כל כך טובה במיטה, שאני אתן לו לחדור אליי מאחור כמו שידעתי שהוא רוצה אבל לא הסכמתי. אני מרגישה את זקפתו של הבחור עם הטוסיק מאחוריי, אני לוקחת קצת קרם ושולחת יד רטובה אחורה, משפשפת לכל אורכו, מכוונת אותו אל החור בעוד שתלתלים אוחז בישבני, מפסק אותו קלות כדי להקל על החדירה, כואב לי ואני רוצה שייצא אבל אני רוצה שיישאר בפנים. הוא עוצר, בתוכי, לכמה שניות, שולח ידיים אל בטני התחתונה ומצמיד אותי אליו, שואל אם כואב ואני אומרת לו שככה לא, ככה נעים, תלתלים מתנשק איתי והוא מתחיל לצאת ולהיכנס באיטיות, ידיו על מתניי, אחרי כמה חדירות הוא כבר חדר חזק יותר אבל פתאום יצא, אפילו בלי לגמור. הבחור עם העיניים חוזר, תלתלים נעלם פתאום ומולי ניצב איברו במזדקר של הבחור עם העיניים, הוא דוחף אותו לפי, ממלא את כולו, אני כמעט נחנקת, רוצה להקיא. הוא מלטף את שיערי, אומר לי להרטיב עם הרבה רוק, לנסות לדחוף כמה שיותר ואם אני לא מצליחה להרטיב את היד ברוק, לשפשף את האיבר וללקק ולמצוץ רק את החלק העליון, את הכיפה, ואת הקו הזה שמקיף אותו, הוא אמר שזה כיף אז עשיתי את זה, הרטבתי את כולו בהמון רוק ושפשפתי לא חזק מדי לכל האורך, כשהוא התחיל לגנוח חיזקתי את האחיזה והתחלתי ללקק את הכיפה, ולמצוץ קצת, והוא גמר, הוא אפילו לא הספיק לצאת אז הוא גמר לי בפה ודי אהבתי את התחושה אבל את הטעם קצת פחות. שאלתי את הבחור מאחוריי למה הוא הפסיק, הוא אמר שהם מתכננים לי משהו מיוחד אז חייכתי. תלתלים נשכב על המיטה לידי הסתובבתי לעברו והוא הרים אותי עליו. הסתבר שלי ששיחקתי ישר למלכודת שלהם והתענגתי על כל רגע. פיסקתי את רגליי, התיישבתי על איברו של תלתלים, הרגשתי אותו זקוף בתוכי, מתמזג עם הרטיבות שלי, ידיו על ישבני פיסקו אותו קלות והבחור עם בטוסיק חדר אליי מאחור, הפעם כבר לא כאב כל כך. התחלנו לנוע ככה שלושתינו, האחד יוצר והשני נכנס. ידיו של הבחור עם העיניים ניסו להגיע לדגדגן שלי, לשפשף אותו בקרם, שלושתם התמקדו בי, עיניים ותלתלים נלחמו על נשיקה ממני, התנשקנו שלושתינו, מחליפים לשונות ופתאום התרחקתי, הותרתי אותם להתנשק, שני בחורים יפים מתנשקים נשיקה מהממת כל כך. הם עשו לי שם למטה בלאגן של עונג, אבל בראש היה בלאגן מסוג אחר, ראיתי את ערן, צועק עליי, בועט בחפצים, רוצה לבעוט בי ולהרביץ לי אבל לא יכול, במקום זה בוכה, רוצה לשנוא אותי כמו שמגיע לי. הם חדרו אליי ביחד, אחד מקדימה, השני מאחורה, השלישי צבט את פטמותיי וגמרתי. צנחתי על חזהו של תלתלים, רגליי רעדו ושניהם עדיין היו בתוכי, תנועותיו של הבחור מעליי הכתיבו את קצב החדירה, אני פשוט שכבתי ביניהם, חסרת כל יכולת לתפקד, מנסה לייצב את הדופק והנשימה, עיניים מנשק אותי ופתאום משיכה חזקה בשיער. הבחור עם הטוסיק מרים את ראשי במשיכה, אוחז בבטני, נכנס ויוצא ממני במהירות, גונח כמו מטורף, שולח אצבעות לדגדגן שלי ואני מרגישה רטיבות נוזלת ממני, לא מאמינה שהוא מצליח לעורר בי שוב את התחושות הללו. הוא גומר בתוכי ויוצא. פותח את שפתיי התחתונות, מכוון אותי אל עבר חברו, מחזיק במתניי ומרים אותי ומוריד על איברו של תלתלים. אני כבר לא מזהה איזה ידיים נמצאות עליי, מלטפות את שיערי, את שדיי, את ירכיי, אני רק מרגישה את תלתלים ממלא את כולי כמו שערן מעולם לא הצליח. הוא גומר והם משכיבים אותי על המיטה. מרימים את רגליי ומפסקים ממש מעט, אני רטובה כל כך ובקושי מרגישה את הבחור עם העיניים חודר אליי באיטיות, מניח את רגליי מעל כתפיו, מתחיל לצאת ולהיכנס לתוכי באיטיות, מביט בעיניי, יודע מה זה עושה לי, איך זה מטריף אותי אבל עכשיו אני רואה בעיניו את ערן, שומעת אותו לוחש לי "אני אוהב אותך, את לא יודעת עד כמה אני אוהב אותך, יפה שלי" אבל ערן בכלל ישן, מעלינו, לא יודע שאני כאן, איתם, בוגדת באהבתו, באמונו. על כל שד שלי מתנפלות שפתיו של בחור אחר מהשניים שנותרו, אני רוצה לצעוק את שמו של ערן אבל תלתלים מנשק אותי, השני מלקק את אוזני וצווארי, מלטפים בתאווה את גופי, מלקקים כל סנטימטר ממני כשעיניים ממשיך לחדור אליי בקצב מתגבר, נכנס ויוצא ממני, עכשיו הוא זז הצידה ותלתלים נכנס ויוצא, הם מתחלפים ביניהם כל השלושה, כל פעם מפסקים את רגליי וסוגרים אותן, חודרים לתוכי, כל אחד בקצב משלו, בתנוחה אחרת. תלתלים סובב אותי, דוגי סטייל, מעולם לא הסכמתי לערן, חשבתי שזה משפיל כל כך. אבל הוא גרם לזה להרגיש כל כך נעים, חודר אליי ובו בזמן מתחתיי עיניים שואב את שדיי, מלפניי הבחור עם הטוסיק מתנשק איתי ועיניים עם ידיו בדגדגני ואיברו בתוכי, גופותינו מפמפמים מעונג. אנחנו גומרים, נשפכים על המיטה. אני קמה, מתלבשת במהרה, אפילו בלי להתנקות, יוצאת ורצה אל המעלית, יורדת שתי קומות, ניצבת מול הדלת.

חלק ג' ואחרון.

דוחפת ושולפת החוצה את הכרטיס המגנטי, אור ירוק, אני פותחת. הוא שוכב שם, לא זז סנטימטר מאיפה שהשארתי אותו לפני כ3 שעות. השעה בערך 6 בבוקר, אני נכנסת להתקלח, יוצאת ונרדמת לצידו עם החלוק. הוא מתעורר בסביבות 11, קם לצחצח שיניים, לשטוף פנים, חוזר למיטה ומתיר את הקשר של החלוק, שולח יד חמימה פנימה. אני מתעוררת, מסתכלת בעיניו. אני מצטער הוא אומר. גם אני מצטערת יפה שלי, אהוב יקר שלי, כל כך מצטערת. "אני אפצה אותך, אני מבטיח". אני נושקת על שפתיו, מה שהייתה אמורה להיות נשיקה קלילה מתפתחת לנשיקה חושנית,הוא מסיר ממני את החלוק, אנחנו עוד חצי שעה אמורים להתחיל להתארגן, לפנות את החדר ב12, אבל מה זה משנה בכלל? השתוללנו במיטה, ערן היה מופתע, הקניט אותי שההפתעות של עכשיו גדולות יותר מכל ההפתעות של אמש. אם רק היה יודע איזה הפתעות חוויתי במהלך הלילה. אני רוכבת עליו, מעסה את החזה שלו בקצב החדירה, מזיזה את אגני בתנועות מעגליות, עולה ויורדת, מתכופפת לעברו, נושקת ומלקקת את פטמותיו, מרימה את ידיו שלא יוכל לזוז, מזדקפת מולו, הוא מסתכל עליי, מחייך, שולח ידיו לישבני, מניע אותי קדימה ואחורה, אני רוכנת לעברו לוחשת לו באוזן שיכה אותי, לא עוברת שנייה וספאנק בישבן, הוא מופתע והמום אבל אי אפשר להתעלם מהעונג שעל פניו. אנחנו מסתובבים כשהוא עוד עמוק בתוכי, אני כורכת את רגליי מסביבו בחוזקה, שורטת את גבו, משאירה פסים אדומים, נושכת את כתפו ושומעת אותו מתנשף באוזני. לוחשת לו "תגמור איפה שאתה רוצה". הוא יוצא מתוכי, מכוון את איברו אל עבר שדיי וזרם לבן, חמים וסמיך נשפך עליי, אני מורחת אותו על שדיי, מתענגת על החמימות. תופסת את ידו, לוקחת אותו לעבר המקלחת, מתכופפת לעבר הברז ומרגישה את זקפתו מתחככת בי מאחור. נכנסים למקלחת, הוא שוטף את גופי בידיו עם מים, מלקק אותי, מנשק, מוצץ, שואב, נושך. אני שולפת אותו מהמקלחת, מתנגבים, מתלבשים, אורזים ויורדים לקבלה. אני קולטת את שלושת המוסקטרים קורצים לי מהספות בלובי, אני מחבקת את ערן ואנחנו יוצאים.

ראוי לציין

הסיפור ממש לא אמיתי, לא לי בכל אופן. כתבתי אותו לפי בקשתו של בחור שקרא מספר סיפורים קודמים שלי. מקווה שקלעתי לטעמו.

bugbuster

New member
אז מה היה לנו?

זהוזה וזה וזה, ככה וככה, ואת האלמנט, אופפפפ. ארבעה גברים בערב ולילה ובוקר אחד, נהדר.

The Big Men

New member
את מדהימה

הצלחת לחרמן אותי עם כזה סיפור מדהים ותאורים חיים ממש הרגשתי חלק מהסיפור מ-ד-ה-י-ם. . .

למעלה