חלק אהוב...

מפ33יצה

New member
חלק אהוב...

ישבתי בוהה מול החלון שמשקיף אל הים, כל הניירת פזורה עדיין על השולחן ודממה מסביב, ורק רעש והמולה בראשי. כל המילים, הצעקות הויכוחים שהיו במשרד באותו היום. משקיפה מרחוק לעבר לעבר הים אל השקיעה, ושוקעת יחד עם השמש לאט לתוך מחשבות.. יצאתי מהים, מנערת את השערות לכל עבר, משפריצה את הטיפות לצדדים וצועדת לעבר המגבת שלי, שוכבת עליה ומביטה לעבר האנשים שחולפים להם, רואה את המשפחות, הילדים שמתרוצצים וצוחקים בשקט ברוגע של יום שישי. זוג גברברים שיחק מטקות על החוף, ואיזה כלב נבח עליהם מנסה לתפוס את הכדור.. נשכבתי לאחור מנסה לתפוס תנומה כשלפתע עיני קלטו אותו, צועד על החוף בתנועות קלילות כאילו ריחף על האדמה, יוצא מתוך חלום... הלב שלי החל להחסיר פעימה .. כן אותו אני רוצה, אותו אני רוצה לזי.. הוא המשיך ללכת, לא שם לב עדיין למבטי שבחנו את גופו.. חשבתי לעצמי, איך אני בודקת וחוקרת כל חלק בגופו: כפות רגליים: הוא שוכב לאחור ואני עוברת עם אצבעותי על כפות רגליו, עם שתי הבהנים, מעסה כל חלק ממנו, להרפות ממתחי היום, מעסה בתנועות סיבוביות סביב אצבעותיו הארוכות שבה לי לנשוך אותן, להכניס את האגודל לפי ולינוק אותו.. לעלות מעלה עם הידיים, לירכיים שלו החטובים, ולרדת תוך שאני שורטת אותן.. אצבעות : מדמיינת את האצבעותיו הארוכות והעדינות, משרטטות את קוי שפתי, אוחזות אותי ומקרבות אותי אליו, אני יכולה להריח אותו, לחוש אותו קרוב אלי אך הוא לא נוגע.. שולח את אצבעותיו לאורך גבי, שורט אותי ויורד לאט מטה, לעבר הגבהות לעבר הישבנים החטובים.. השפתיים שלו נמצדות אלי מפוסקות מעט, הלשון שלו זוחלת לאיטה החוצה מפסקות את שפתי והידיים, הוא מקרב אותי צמוד לגופו חוקר אותי באצבעותיו... לשון: לשונו מצאה את שלי מחפשת לאט ובעדינות בתוכי, חוקרת את פי, מתחכחת בלשוני בוחנתאותה, הוא יונק אותי ומוצץ את הלשון שלי לאט בחושניות מטריפת מוחות, בצורה עדינה שואב אותי אליו, והידיים שלו לא מפסיקות ללטף את גופי, לגעת בי, הבטן שלי מתהפכת, בקושי עומדת על הרגליים רוצה אותו.. פטמות.. הוא החל לרדת מטה לאט , מלקק את גופי, משאיר אחריו סימני רטיבות על גופי... מגיע לפטמות הזקורות שולח את קצה הלשון, נוגע בפטמה, חוקר אותה מסביב לאט, ותופס אותה עם השפתיים, מושך עצמו אליה, וכאילו שניהם מתקרבים נמשכים האחד לשני.. מצמיד עוטף את גופי בידיו, הראש צמוד לחזה שלי, והוא יונק אותי, בחושניות ותאווה של גבר.. הידיים שלי משוטטות כמו מגנט על גופו הכמעט חלק, חוקרות ומוצאות את הפטמות.. המד הנעים שלו, הדד הזקור גרם לי לשלוח יד למטה יותר, מתחת לבטן התחתונה.. ישבן מעבירה את ידי על ישבנו, עובר בין ירכיו ובין רגליו, לכיוון התפארת שצמחה לה שם, מרגישה את הזקפה שלו ואיך הוא שמח לקראתי.. הוא הודף אותי לאחור, מפסק לי מהר את הרגליים, מכין את אברו לחדירה.. הוא מתקרב, אני מביטה עליו צמוד נצמד לגופי.. מתחילה להרגיש את הלחיצה הראשונה לתוכי ו.... דפיקה על הדלת.. התעוררתי מחלומי ובצד השני הוא עמד, בחור גבוה עיניים חומות מחייכות הביט בי מפשיט אותי במבטיו...

למעלה