חלקי קרבון home made

45degrees

New member
רק 1500 דולר ליחידה...

מתפוצץ כמו זכוכית כשנופלים חזק.... אמה מה: כיוון לגובה מושב כיוון לגובה זנב שוקל כמו אויר ועוד קצת טל נראה כאילו עולה הרבה יותר מ 1500 ירוקים....

45degrees

New member
יותר מ 5 קילו

יש עוד חסכונות משקל יקרים אחרים - ברגים מטיטניום למשל... KTM620SM - מה עם חישוקים מקרבון? לא ספרת אותם נכון? רק הפרש המשקל לגלגלי קרבון עומד על 6 ק"ג. כלומר - כבר 11 קילוגרם נוסף על הערכתך הקודמת. תוסיף על זה את ברגי הטיטניום.... אולי איזה זרוע אחורית מקרבון (עלות של חצי פרארי) - חסכת עוד 2 ק"ג לפחות.... ועוד ועוד. מה עם צנרת מתכת מאלומיניום במקום פלדה? זה לא נגמר אף פעם

Dr XR

New member
תפסיק עם הסטייקים לחודשיים...

ככה גם הורדת 10-15 קילו מהמקומות הנכונים והורדת את מרכז הכובד בכמה ס"מ, וגם חסכת כסף...

Moo Moo

New member
דווקא לאכול כמה שיותר סטיקים...

אבל לאכול אותם בעמידה, ככה האוכל ירד לרגליים ונוריד את מרכז הכובד לא?

45degrees

New member
יש דברים שאפילו אני לא עושה בשביל

סופרמוטו.... סטייק זה כידוע אחד מחמש אבות המזון!

KTM620SM

New member
טוב, יש תיאורטי ויש תיאורטי.

אני דיברתי עדיין על אופנוע שאפשר להתחרות איתו. גלגלי קרבון יפים בסלון ושווים ל%$#@^# במסלול (הכולל גם שטח וקפיצות). אם מסתכלים על חזית הטכנולוגיה חסרת כל העכבות ב S1 ב S2 (ובשביל דןטל גם ב AMA) - לאף אחד אין זרוע/ג'אנטים מקרבון אבל כן יש זנבות שלדה, "פלסטיקים" ותיבות אויר מקרבון. ובקשר לברגי הטיטאניום - גם אם נחליף את כולם נחסוך אולי 400 גרם.

thedarkslide

New member
הכול בישביל האתגר של לנסות

האמת אני אנסה ליצר אותם ביגלל האתגר כדי ליראות אים אני אצליח ואים מדברים על להפסיק לאכול סטקים כדי להוריד מישקל לא יעזור לי אני כולי 63 קילו והכוונה היא לא ליצר קייסים אלה רק חלקי פירינג כשהיתרון עים הקרבון הוא לעצב אותם קצת שונה שיהיו מיוחדים.

45degrees

New member
אם אתה רוצה עיצוב קצת שונה:

קודם תוודא שאתה פסל מומחה, או קרוב לכך. הסיבה הברורה לעין היא שאם אתה לא פסל מומחה, לא תצליח לייצר תבניות (תמונת ראי) של חלק לא קיים עדיין (חלק שונה מהמקור) מהאויר.

45 יקירי,גש למקורות ובדוק מה המשקל

הסגולי של טיטניום מול ברזל. כן,כן, הטבלה לא משקרת: ברזל וטיטניום מאוד מאוד דומים במשקל,הבדל זניח לטובת הטיטניום. ההבדל הוא לא במשקל אלא בחוזק. טיטניום חזק בהרבה בכל הפרמטרים: נגיפה,מתיחה,לחיצה וכו'.. כך שאפשר להשתמש בפחות חומר ע"מ להשיג את אותו הדבר.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif בדיוק הסיבה למה בקפיצי

טיטניום יש פחות כריכות מאשר בקפיצי פלדה בעלי קבוע זהה וקוטר חיצוני ועובי חוט זהים.

וזאת גם אותה הסיבה בגללה לא תוריד

אפילו גרם ממשקל האופנוע כשתחליף ברגי פלדה לברגי טיטניום. אם כבר אז לברגי אלומיניום. הבעיה היא שברגי אלומיניום חלשים בהרבה מברגי פלדה,ולא כל אחד ירצה לשלם את המחיר שלהם,תרתי משמע. חסכון משקל בברגים וצירים הוא דבר שמצריך תכנון מוקדם של היצרן,וכמעט בלתי אפשרי להוריד משקל באגף זה עם הכלי לא תוכנן מראש לעבוד עם אומי וברגי אלומיניום,בגלל החיסרון בחוזק. KTM עשו עבודה מרשימה מאוד בתחום הזה כשהפכו אומים רבים ששוקלים לא מעט לאומי אלומיניום כמו בצירי הגלגלים,צירי הלינקים בדגמי הLC4 וכדומה. בנוסף לכך מורגשת השקע רבה גם בצירים שחלולים לחלוטין ומשקלם מצחיק ביחס לצירים מקבילים באופנועים מתחרים.

לצייר אתה יודע אבל האנגלית שלך

לא משהו בכלל. כמות שגיאות הכתיב שלך צורמת אפילו לעיין שלי,ואני אינני NATIVE-SPEAKER

למעלה