חלקי חילוף ל X-9

Hack Man

New member
חלקי חילוף ל X-9

יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא חלקי חילוף ל X-9 של סראם מחפש את הבורג ואת האום צירפתי תמונה

bajayo

New member
אצל היבואן

קובי רוק שוק . הבעיה היחידה היא שאין לו ממש חלקים במלאי, לפחות לא את אילו שני צריך לפחות. אני כבר ממתין יותר משלושה חודשים לכלוב ל X-9 קצר זאת לאחר שהיבואן אמר לי כי אין חלפים ל X-9 . פקס לסראם אושש את טענתי שהחלק קיים וזמי זמין, אבל היבואן צריך להזמינו. אני עוד מחכה. אגב, ממש לא ביקשתי אחריות או משהו, ביקשתי להזמין חלק חילוף בתשלום למעביר יקר מאוד, חלק שעל פי היצרן אמור להיות זמין. בא נאמר שאם המעביר (וגם ה X-O שיש לי על זוג אחר) לא היה מגיע על האפניים, לא הייתי קונה סראם, ולא שהוא לא טוב.

nintense

New member
וכלוב קצר לשימנו היית מוצא ???

אני כלל לא נכנס לאיזה מערכת יותר טובה, כי באמת שאין כזו, אך חלפים למעבירים זה בהחלט לא משהו שתמצא על המדף בשום מקום בעולם, ואם מצאת כזה זה בגדר "מזל". זה שסרם מייצרים חלפים לחלק ממערכות ההנע, אין זה אומר שמשתלם לחנויות להחזיק אותם במלאי ולרוב אופציית השימוש בחלפים היא לתיקון חלקים פגומים חדשים ולא למכירה קמעונאית.

bajayo

New member
אתה צודק אבל...

דבר ראשון, שימאנו זול יותר, וזה בהשוואת X9 ל XT ושוב מבלי לדבר על איכויות. דבר שני, לסראם יש כלוב קומפוסיט שפשוט מועד לשבירה, אני משוכנע שאני לא היחיד שזה קרה לו. לשם השוואה, ב XT שברתי כמה פעמים את הפולי (משתמש ב XT בן 5 שעדיין עובד) ופשוט החלפתי אותו, הסיכוי לשבור כלוב שואף ל 0 וגם אם כבר תגיע לשבירה כנראה שכל המעביר ימעך. דבר אחרון, לא ציפיתי להגיע לחנות ולקבל ישר מהמגירה את החלק. מה שמציק לי זה שאף שהיצרן מצהיר כי זמינות החלקים והאפשרות להחליף כל חלק שנשבר\מתקלקל והופך זאת לאלמנט שיווקי מקדם מכירות, אני אישית מאמין בלקנות משהו טוב שיחזיק הרבה שנים, אבל זה חייב להיות מגובה בשירות וזמינות חלקים, את היבואן הייתי צריך לשכנע שחלק כזה קיים בכלל, ואחרי שעשיתי זאת בעזרתו של היצרן, גם אז אני נאלץ לחכות כל כך הרבה זמן (עדיין מחכה) לחלק. אז אין פה שום עניין של "מזל" יש פה עניין של שירות רע.

danGlus

New member
האמת, נראה לי שעם קצת רצון טוב...

יבואן היה יכול "לשחוט" מעביר אחורי שלם ולמכור את החלק ללקוח (במחיר מלא) - ורק לאחר מכן להזמין את החלק החסר. כך אפשר גם לתת שירות וגם לא להחזיק מלאי. לשיטה קוראים לפעמים "קנביליזציה" - שמעתי שהאמריקאים עשו את זה במלחמת המפרץ (הטיסו כמה F16 ושחטו אותם לחלקים) לא שאני מבין משהוא בקמעונאות...

Hack Man

New member
...

אני לא באמת מצפה מהיבואן או מכל חנות אחרת שתמכור על המדף חלקי חילוף למערכות ההנאה של סראם (או שימאנו) כי אלו חלקים שאין להם ביקוש או מכירה בכמויות אבל חשבתי שאולי אני אמצא פה מישהו שכן יוכל לעזור לי בזה שבמקרה יש לו שיפטר כזה מפורק/שבור או ליבואן יש ב"ארגז" של חלקי החילוף של המשומשים את הבורג והאום הזה משיפטר אחר שנשבר או משהו כזה ואם יש אפשרות מצד היבואן להזמין את הבורג והאום מחו"ל אשמח לקבל מענה מצדי לחכות גם חצי שנה לחלק

אורן היקר ערב טוב

לגבי זמינות של חלקים.....אז ככה: מוצרים שאנו מביאים באופן שוטף( כמו X.Oׂ ׂ) תמיד יש לנו חלקים עבורם מעביר X.9 עם כלוב קצר לא הבאנו גם לא למכירה( לא הייתה דרישה) ולכן גם אין לי מאיפה "לשחוט" לך(כמו שמישהו רשם פה.... החלק שלך בכול אופן בדרך...הריי לא נוציא משלוח ימי בשביל כלוב....חיכיתי להזמנה שתצא וצירפתי לך את החלק, מצטער שאתה מאוכזב ותודה שאתה עם סראם, ערב מקסים.

bajayo

New member
קובי היקר בוקר טוב

בשום שלב לא ביקשתי או ציפיתי שתשחט מעביר אחר. בשום שלב גם לא ציפיתי למשלוח מיוחד. אם בשלושת החודשים האחרונים לא נשלח או התקבל בארץ שום משלוח מסראם אז באמת שאין לי על מה להלין, אבל האם כך הדבר?

כול מה שאמרת נכון אחי...

ובלי קשר...הייתי שוחט מעביר אילו היה לי.... והמשלוח צפוי להגיע בתחילת החודש.....(דצמבר) תקבל מייל....

yanival

New member
למה לא להזמין מחו"ל ?

חלקים קטנים כאלו יכולים לשלוח לכם במעטפה פשוטה בדואר אויר שעולה שקלים בודדים ומגיעה אחרי שבוע. אין צורך לחכות חודשים למכולה שעושה דרכה על ספינת ענק באוקיאנוס האטלנטי. אין מע"מ ואין מכס. ובטוח, אבל ממש בטוח, שזה יעלה זול משמעותית מכל פתרון בארץ.

למעלה