חלקית קשור לפורום

ezaton

New member
חלקית קשור לפורום

כיום אני מחובר לאינטרנט באמצעות קו ADSL של 1.5/150 , ו- ISDN128 עבור ה- VPN שלי. כל אלו בחברה, כמובן. התצורה הזאת רחוקה מלהיות אידיאלית... נאמר לי, ואני פונה אליכם כאנשים שאינם משוחדים ולא ינסו "לדחוף" לי מוצר, כפי שבזק וספק האינטרנט שלי עלולים לנסות, כדי להתייעץ אתכם בנוגע לקו שאינו FR או סיפרנט, בתחומי מחיר סבירים (לא יותר מאלפיה לחודש, בסדר גודל, עבור תשתית, לפני חיבוריות). מחירי ה- ADSL היום זולים, אבל אי-הסימטריות שבו נוראית, ומקשה על אירגון שלא *צריך* רוחבי פס גדולים, ולכן מעדיף שלא לשלם המון כסף להחזיק קו עם התנהגות סבירה. אם ידוע לכם/ן משהו בנוגע לפתרונות חיבוריות לקוח-ISP שיכולים להיות במחירים ריאליים, ולתת מענה סביר (אין צורך ב- CIR, כמובן) לדרישות סימטריות, או שואפות לסימטריות, ברוחבי פס של איזור המגהביט, אני אשמח לשמוע. תודה מראש!

מול

New member
סלקום

בזמנו סלקום (דרך נטויז'ן ) הציעו קו סימטרי של 2M בפחות מ 800$ . לא הייתי צריך ,לא לקחתי , אבל אני זוכר שאחד ממשתתפי הפורום העלה את שיבעות רצונו מהשרות ואיכות .

mavor

New member
סופר ADSL

או משהוא בשם הזה קווים של 2\4 M בעלות זולה הם נותנים לך יציעה של RJ45 בבית שזה נחמד

Rיקושט

New member
---------->

אני מסתכל על הצעת המחיר שניתנה לי מבזק לפני כמה חודשים... יש להם ATM Direct של 2MB סימטרי! במחיר של 1007 ש"ח לחודש (בהתחייבות ל3 שנים וללא מע"מ) וצריך גם לשלם התקנה בסך של 1199 ש"ח (אם קצת מתווכחים, לא משלמים התקנה) העלות של הISP צריכה להיות בין 350$ ל 450$ (תלוי כמה אוהבים אותך). אצלי זה מגיע בצורה של E1ים (כמה אורכיות HDSL) שמאוגדים ע"י Bridge ונותנים לי יציאת Ethernet אחת. נ.ב מנסיון, בזק אף פעם לא עומדים על ה"התחייבות" שעליה אתה חותם (לפחות במחלקה העסקית)

למעלה