חלקים ל KONA blast delux 2009

yegerofir

New member
חלקים ל KONA blast delux 2009

שלום לכולם.
נפל לי הבורג שמחבר את המעביר האחורי לשילדה.
בחנות האופניים אין. מסתבר שזהו חלק ששייך לשילדה הזו במיוחד...
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את החלק הזה?
אינטרנט? ebay?

תודה מראש ושבת שלום.

אורון47

New member
אולי בחנויות שמתמחות בברגים? נדמה לי שלדפי זהב יש ערך מתאים

כמובן שתצטרך דוגמא. או לתת להם תאור טכני - מלת מפתח - של הבורג. אולי חנות האופניים שאין בה תוכל לתת לך קצה חוט לתאור הטכני, או איפה להתחיל לחפש אותו. גם האינטרנט עשוי לדעת את התאור הטכני של הבורג. יתכן ששילוב של מידע מהאינטרנט והמעביר, פיזית, בידים של מי שמכיר ברגים, מקרוב יכול להיות שילוב מנצח.
ברגים לא נופלים כך סתם. אני מקוה שהוא נפל בנסיבות כמו טיפול באופניים, שבהם הסרת אותו במתכון. אם היה אום שנשארת איתו אז יתכן שבעית התאור הטכני נפתרה.
יש לי חילוקי דעות, אולי זה היה stiff, שחשב שזה רק אני, כאשר אני טוען שנתקלתי בסרוב מחנות שמתמחה בברגים לבקשה לקנות כמות קטנה מאד. לאחרונה אף ראיתי חנות ברגים עם שלט גדול בחלון הראוה שאומר שלא ימכרו כמויות קטנות. מצד שני, גם כמות גדולה של ברגים לא אמורה לעלות הרבה, ויתכן שבמקרה זה - זה שוה. ומצד שלישי, חנות שבעבר עשתה לי פרצופים אמרה לי לאחרונה בטלפון שהם לא עושים פרצופים לכמויות קטנות של ברגים.

nightjar

New member
אני לא חושב שהבורג הזה כל כך מיוחד

נראה לי שברגים כאלה משמשים לעיתים קרובות לחיבור גלגלי שיניים קדמיים. כנס לחנות אופניים ואני בטוח שיימצאו לך כזה בברגיה.

yegerofir

New member
לחנות האופנים היחידה

שהספקתי להכנס (בכל זאת, יום שישי ב 14:30)
לא היה במאגר. התפלאתי, והם השיבו לי שזה בורג לשילדה ולא לאוזן...

JacB

New member
גם אני מתפלא שבחנות לא ידעו

נראה לי ש Nightjar צודק. אלו ברגים שמחברים את גלגלי השיניים לקראנק.
הם באים בזוגות - תותב עם תבריג פנימי אליו מתברג הבורג שלנו.

shangu23

New member
לדעתי תן גם גיחה ליבואן ״סללום״

בסניף הקרוב למקום מגוריך (יש פריסה די נכבדת) ונסה לברר איתן אם אפשר להשיב את הבורג הסורר בזמינות קצת יותר גבוהה...

למעלה