חלקים חלופיים בורג, למשל. יש אפשרות לקנות? ואם כן, איפה?
נ נתן.ל New member 26/10/05 #2 חנות של ברגים או חנות של חומרי בניין. במקרה שאתה מחפש בורג לרולר אז אפשר להשיג כאלה בחנויות המוכרות רולרים.
חנות של ברגים או חנות של חומרי בניין. במקרה שאתה מחפש בורג לרולר אז אפשר להשיג כאלה בחנויות המוכרות רולרים.
Y yoman321 New member 26/10/05 #3 החנות של הברגים נקראת בית הבורג והם נמצאים ליד רחוב כפר גלעדי (אני לא זוכר איזה רחוב בדיוק אבל זה באיזור) ואין להם ברגים לרולרס! (הם גם מוכרים בסיטונאי)
החנות של הברגים נקראת בית הבורג והם נמצאים ליד רחוב כפר גלעדי (אני לא זוכר איזה רחוב בדיוק אבל זה באיזור) ואין להם ברגים לרולרס! (הם גם מוכרים בסיטונאי)
נ נתן.ל New member 26/10/05 #4 ברחוב כפר גלעדי יש את החנות שמוכרת כל מיני נצנצים מאד בזול. (ככה לפחות אמר לי יובל רולר)
Y yoman321 New member 26/10/05 #7 כן זה גם שם! אבל באיזור הזה יש מלא דברים חשובים א. חנות ליצור חותמות ב.מלא חנויות לציוד לאופנועים ג.חנויות של שטויות וצעצועים מהבהבים ד.בית הבורג ה.חרט
כן זה גם שם! אבל באיזור הזה יש מלא דברים חשובים א. חנות ליצור חותמות ב.מלא חנויות לציוד לאופנועים ג.חנויות של שטויות וצעצועים מהבהבים ד.בית הבורג ה.חרט
M Marth Darunia New member 26/10/05 #5 מן הסתם, אני מחפש בורג לרולר אחרת לא הייתי שואל את השאלה בפורום הזה... בינתיים כבר שאלתי בכמה מקומות שמוכרים רולר, ובאף אחד מהם לא מצאתי
מן הסתם, אני מחפש בורג לרולר אחרת לא הייתי שואל את השאלה בפורום הזה... בינתיים כבר שאלתי בכמה מקומות שמוכרים רולר, ובאף אחד מהם לא מצאתי
נ נתן.ל New member 26/10/05 #6 לפי הכרטיס שלך אתה גר בחיפה אני לצערי לא מכיר מקומות בחיפה. אני יודע על מקומות באיזור תל אביב שבטוח יש להם ברגיש לרולר. אטלנטיס - רמת גן רוזן מינץ - תל אביב
לפי הכרטיס שלך אתה גר בחיפה אני לצערי לא מכיר מקומות בחיפה. אני יודע על מקומות באיזור תל אביב שבטוח יש להם ברגיש לרולר. אטלנטיס - רמת גן רוזן מינץ - תל אביב
Y yoman321 New member 26/10/05 #8 איזה בורג בדיוק אתה מחפש אני מציע שתתקשר לרוזן מינץ' בת"א תבקש את נתי (אם הוא לא חולה היום) ותשאל אם יש לו את הבורג הספציפי שאתה מחפש אני כבר לקחתי ממנו 4 סוגים של ברגים שונים ,ספייסרים, גלגלים יש לו מלא חלקי חילוף אם אין לו את מה שאתה מחפש תנסה באטלנטיס או בספורט וורטהימר
איזה בורג בדיוק אתה מחפש אני מציע שתתקשר לרוזן מינץ' בת"א תבקש את נתי (אם הוא לא חולה היום) ותשאל אם יש לו את הבורג הספציפי שאתה מחפש אני כבר לקחתי ממנו 4 סוגים של ברגים שונים ,ספייסרים, גלגלים יש לו מלא חלקי חילוף אם אין לו את מה שאתה מחפש תנסה באטלנטיס או בספורט וורטהימר
Y yoman321 New member 26/10/05 #13 |אייקון של בורג פאזה קאסטום פיט|../images/Emo3.gif זה קסטום פיט מוגמה