חלפו 10 ימים כבר..

חלפו 10 ימים כבר..

יום רודף יום וכל עוד אין החמרה, אפשר עוד קצת לנשום ולהמשיך להתפלל שרק יהיה טוב ב״ה הקטנים התחילו לעלות קצת במשקל אחרי שירדו משמעותית ממשקל הלידה-שבוע 29-הבן שוקל 1.470 ירד מ-1.660 והבת 1.140 ירדה מ1.360 הבן מסתדר טוב יותר עם עיכול המזון (חלב אם) והבת קצת הלכה אחורה -הורידו מינונים כי לא הצליחה לעכל והבטן היתה נפוחה נשימתית עדין עם Capp -הבן מצליח כל 3 שעות להסתדר שעה בלי תמיכה הבת, עדין לא..עושים פחות הפסקות נשימה הבן עם פוטו-הבילי עולה יורד לסירוגין כל השבת הייתי בפגיה ואני קוראת וקוראת את הארכיון כאן.. אני מותשת. נראה לי שלא עושה לי טוב לקרוא יותר מידי אני מציפה את עצמי במידע שלא בהכרח יהיה רלבנטי עבורי. אני יודעת שמצפה לי תקופה קשה -כנראה לא יודעת עד כמה.. אני עייפה, מודאגת, חרדה,הורמונאלית מה לא?

אני מבינה את דעגותייך ומקווה שתוכלו קצת להרגע

שמחה לשצוע שהבת נושמעת שעה בכוחות עצמה נשמה שהיא פייטרית אמיתית. טוב לשמוע שהבן אוכל יפה. מקווה לשצוע עוד עידכונים. אני מבינה שזה מאוד מלחיץ לראות אותם הבמצבים האלו. אני שולחת לכם חיבוק דב גדול.

תודה

אוישש...מותק, אל תגמרי את עצמך

נכון שזה קשה קשה גם לי קשה...שלי כבר 3 חודשים בפגיה. את חייבת לנוח כדי שיהיה לך חלב טוב. שיהיה לך לתת להם הרבה אהבה... ותתפללי המון. נכון שזה נראה שתפילה לא מתקבלת אך היא כן. וזה עוזר לרפא גם את נפשך...הלוואי שיצאו משם מהר!!!

תחזיקי מעמד

אני חושבת שאת צודקת שלא כדאי לקרוא כאן יותר מדי בשלב הזה... מצד אחד יש תמיכה מדהימה, אבל מצד שני קוראים על כל מיני דברים שעלולים לקרות לפגים, ויש נטייה לחשוב שהכל חלילה יקרה לילדייך... אם את מרגישה שזה מה שקורה לך, תהי קשובה לעצמך ולרגשותייך ותעשי מה שטוב בשבילך. את צריכה עכשיו את כל הכוחות עבור הקטנטנים שלך. מקווה שהם יתייצבו נשימתית במהרה, ומכאן והילך זה יהיה רק לגדול והביתה

ויקונטס

New member
חיבוק גדול גדול

אין הרבה מה להגיד, חוץ מלקוות לטוב, להאמין שיהיה טוב, ובעזרת ה יהיה טוב. בינתיים כמה שיותר לגעת,לדבר אליהם בקול שקט שקט ובוטח בתוך האינקובטור, ולחלק את היום לפלחים של זמן שצולחים אותם אחד אחרי השני.

שולחת לכם הרבה חיזוקים

יפה שהבן מסתדר עם CPAP, ויפה שהיא מעכל. ב"ה גם הבת תעלה על הגל החיובי בקרוב. המשקלים שהם אבדו סבירים לגמרי. באמת אולי לא כדאי שתקראי יותר מידי, על כל מה שקרה לכל הפגים כאן בפורום. מה שאת נתקלת וצריכה מידע - תקראי, אבל אין טעם להציף את עצמך במידע מדכא. תהיי עם הילדים, תגעי, תדברי. הם מקשיבים. תאווררי את עצמך, תדאגי לשמור על הגוף שלך שמותש אחרי לידה, שזה אומר תזונה טובה, שינה ומזון לנפש. תשתדלי לקבל אנרגיה חיובית ולהעביר אותה לילדים, כי זה הדבר הכי משמעותי שאת יכולה לתת להם. וכמובן, כל הכבוד על החלב אם, לא פשוט להיכנס למסלול של שאיבות, גם אם את רואה מסביב הרבה אמהות ששואבות בלי בעיות, תדעי שאת ראויה להערכה על זה, וזה לא פשוט. מחכה לשמוע ממכם כאן! ומחזיקה אצבעות. רפואה שלמה בעזרת ה'.

אולגה ש

New member
חיבוק ענק-ענק

אני כל-כך מבינה אותך!!!!!!!!! תקופה מאוד קשה, אבל הכל יסתדר. היה כאן לפני כמה חודשים שיר שאמא כתבה כדי לחזק כל הורים, אולי בנות יכלו למצוא אותו!!!!!!!

למעלה