חלפה לה שנה ...

ssyוM

New member
חלפה לה שנה ... ../images/Emo178.gif

איך הייתם מסכמים את השנה שחלפה ? כמה פאזלים הרכבתם ? איזה פאזל הוא הפאזל המועדף עליכם מכל הפאזלים שהרכבתם ? ולמה ? האם גיליתם דבר חדש השנה שלא ידעתם על עולם הפאזלים ? אם כן ,נשמח אם תשתפו את כולנו ...
ולסיכום מה הייתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה בתחום הפיזול ? קדימה תשובות ...
כל סיפור מעבר יתקבל בברכה ... תודה לנעמי שבהשראתה נכתב הסקר

roni 93

New member
שנה עברה...

רק השנה הצטרפתי וכבר התאהבתי :) עכשיו אני מרכיבה את הפאזל הרביעי שלי ועדיין נהנת מהתמיכה בפורום. תמשיכו להרכיב... ותודה לכולם על שנה נהדרת

רותה25

New member
שנה טוב הלכולם ! ! ! ../images/Emo140.gif

חג שמח אנשים יקרים. אני מקווה שעברה עליכם שנה מלאת פאזלים וששנה הבאה תהיה שנה של המון הרכבות ומסגורים
ה-מ-ו-ן זמן לא הייתי פה, פשוט נתקעתי עם פאזל כל כך מתיש שלקח לי חצי שנה לסיים אותו. אתם אולי זוכרים שלפני כמה חודשים הראתי תמונה של הפאזל שבתמונה בשלבים מתקדמים (שמהם התקדמתי ממש ממש לאט). אז היום סוף סוף סיימתי אותו. ואיזה התחלה יפה לשנה החדשה, להתחיל פאזל חדש :) אז מה היה לנו השנה? השנה התחלתי להרכיב פאזלים, התחלתי בפאזל של 1000. בנוסף אליו הרכבתי אחד של 2000, אחד 1500, שניים 1000 וכדור אחד של 540 חלקים. הכי נהנתי מהפאזל של הדולפינים 1500 חלקים. ויש לי בהמתנה עוד 6 פאזלים, בתקווה לסיים השנה את כולם. אז שתהיה לכם שנה מקסימה

הרכבתי המון פאזלים

השנה, אולי בגלל שהייתי בשנה הפסקה והיה לי הרבה זמן, הרכבתי די הרבה פאזלים. בואו נראה כמה: 1) המונה ליזה. 2) פוטומוזאייק מיקי מאוס בשביל השכנה. 3) הבית שנראה כמו בית מהאגדות. 4) סמטה ציורית - 500 חלקים (כל מה שלא מצוין מספר חלקים - זה אלף). 5) מיניאטורי בתים וזיקית. 6) מיניאטורי דגים. אולי היה עוד אחד של 300 או 500 ששכחתי. ודברים חדשים שגיליתי - גיליתי שכמה שיותר קטן יותר טוב.

האדרים

New member
השנה שחלפה ...

כמה פאזלים הרכבנו השנה - מי סופר...... (בהערכה גסה בין 10 ל-15) פאזל מועדף - נו, באמת. את מי אתה אוהב יותר את אמא או את אבא? הדבר החדש שגילינו על עולם הפאזלים - למרות המבחר הגדול הולך ופוחת הדור. כבר כמעט ולא מוצאים פאזלים WOW. חוצמזה, גילינו השבוע שהשכנים מתנדבים לתלות את הפאזלים הממוסגרים שלנו אצלם, כאשר ייגמר לנו המקום על קירות ביתנו (היום הזה הולך וקרב בצעדי ענק...) וגם לארח את חברי הפורום במפגש הבא שייערך אצלנו ... מה נאחל לעצמנו לשנה החדשה? חוץ מהאיחולים הרגילים של חובבי הפיזול - להגיע ליום השני בבניית רומא ...
(למי שלא הבין: "... גם את רומא לא בנו ביום אחד ... ) וגם... להגיע לעמוד השער של 7 ימים בידיעות אחרונות ... סתאאאאאאאאאם

למעלה