חלף שבוע

עידן64

New member
חלף שבוע

מאז הגיוס שלנו.לפני כמה דקות בתי התקשרה מטלפון לא שלה לספר לי שנגמרה לה הסוללה והיא לא יודעת עדיין אם תצא מחר, איזה מעצבן המתח הזההההה... השינוי בחיי השבוע היה עצום וכמה שהתכוננתי אליו הוא כאילו הגיע פתאום.הימים הראשונים היו יותר קשים כששמעתי אותה מדברת בקול חנוק בכמה דקות שהיו לנו לשוחח.אבל אתמול בבוקר הייתה להן הפסקה והיא ניצלה את ההזדמנות לספר לי שטוב לה (ומה אגיד לכם? שהיא עשתה לי את היום?והפכה אותי למאושרת?). אני עובדת עם פעוטים ורואה כמה חיי הוריהם מסתובבים סביב העיסוק:גמילה מטיטולים,חוסר שינה בלילה ותשישות,גיל "המרד הראשון" ועוד... ומגלה פתאום,כמה אני מסתובבת סביב העיסוק: מה איתה כעת? קר לה?היא תצא השבת?חסר לה משהו?קונה עוד כמה זוגות גרביים חמות שיהיה לה,ממתקים ופירות יבשים שתיקח אם תגיע ועוד ועוד ועוד... והעיסוקים האלה לא נגמרים לעולם....רק משתנה הנושא שלהם כנראה.... שתהיה שבת שלום לכולנו

סמדר בנ

New member
ראשית - תברכי שהיא מרוצה

יש כל כך הרבה חיילים שלא מוצאים את מקומם וקשה להם עם המערכת הצבאית. חוץ מזה, ץשאלי אותה כמה בנות אצלה בפלודה בוכות ולא רוצות להיות שם ותביני כמה שפר מזלכם.... העיסוק איתם לא מפסיק - איך אומרים "ילדים קטנים צרות קטנות, ילדים גדולים, צרות גדולות".

למעלה