חלף לו שבוע נוסף..

ZoHaRoT

New member
חלף לו שבוע נוסף..

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שיהיה שבוע מקסים!:]

שלי../images/Emo3.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת אלא מה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הופעה של אוהד סרט השבוע: רציתי לראות "פיראנה" ואין לי עם מי סדרת השבוע: אנשי חוק, ים של אהבה, וצחוק מעבודה חח ולקינוח כוכב נולד שיר\\דיסק השבוע: טבה טומבה של שלומי סרנגה ציטוט השבוע: טוב אחי תמונת השבוע: שבוע טוב ושיגיע כבר ראש השנה

חזרתי!

שבועיים לא פשוטים, אבל עברנו!
היום הכי טוב בשבוע: אממ... שישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיחות של לילה עם חברים טובים, וכמה הקדשות כיפיות לשירים!
ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: My Heart With You- The Rescues שיר מדהים. כדאי לשמוע. ציטוט השבוע: "אין שום טעם לספור את הימים לאחור, הזמן יעשה את שלו." תמונת השבוע: מחר אני נכנסת לדירה בירושלים, וביום רביעי מתחילה את השירות אז אני מניחה שאני לא אהיה כאן הרבה... אבל מבטיחה לבקר כשאוכל! שיהיה אחלה שבוע...

שלגיה 14

New member
מותק!!!! טוב לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif

שיהיה המון המון הצלחה בשירות. אל תשכחי שקבענו שאני באה לבקר אותך, כן?
תעדכני כשתוכלי. השיר ששמת יפיפה

איזה כיף!

תודה לכולכן. גלי, אני מחכה לך!!! באמת אשמח אם תבואי
סיור בגן הבוטני ובירושלים עליי...

ZoHaRoT

New member
מסכמת:]

היום הכי טוב בשבוע: שלישי ומוצ"ש. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סרט והופעה מעולה של אמן בשם אוהד חיטמן. ספר השבוע: נפילה חופשית. סיימתי אותו. הא. סרט השבוע: סולט. סרט טוב. אהבתי. סדרת השבוע:סטארגייט.. למרות שבקושי ראיתי משהו... שיר\\דיסק השבוע: קרן פלס- שיר לאסף. ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע: רוג'ר משתטה:p

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישישבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ ספר השבוע: "הצד השני של הגשר" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: טרויקה שיר\דיסק השבוע: קרן פלס- סני ציטוט השבוע: "כל עוד הקולות שבי אומרים לי להמשיך להאמין" (מקווה שאני לא טועה במילים...) אוהד חיטמן. תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
אוי איזה שיררר

(מודה אני) הביצוע בהופעה היה מדהים!! וסני שיר מגניב לגמרי!!

למעלה