חלמתי על סיילר (זאק)............!!!!!!!!!!!!!

just 20 f

New member
חלמתי על סיילר (זאק)............!!!!!!!!!!!!!

קמתי מאוהבת............................. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף... חלמתי שיש איזו תחרות צילומים (?!??!) שמי שמנצח בה זוכה לראות אותו במציאות!! פתאום הוא היה אצלי בבית!! בסלון! והיה כל כך כייףףףףףףףףףףףףףףףף... הוא היה כזה סקסי... דיברנו, פלירטטנו, צחקנו, התקרבנו (פיזית בעיקר...
)... היה כל כך מדהים. זאקרי קווינטו- אני מאוהבת בך.

o r e l i

New member
חחחחח איייזה חמווודה..

סוריי לבאסס זה היה רק חלוום P: אבל מי יודע..לפעמייים חלומות מתגשמיים חחח D:

Lion_Heart

Well-known member
רגע רגע. . .חלומות מתגשמים?

אז החלום שלי על הנערה היפיפיה מהעתיד שהתגלתה כרובוט רצחני שותה בירה\רוכב על דינוזאור ענק חסר ראש יתגשם? נו, טוב לפחות יש את ה-סוף של החלום(רמז , זה יקח 7 ימים
)

just 20 f

New member
האמת שזה מגניב כי...

בחלום שלי זו היתה תחרות שהמנצח בה זוכה לראות את סיילר והיום, אחרי החלום, ראיתי את פרק 00 בו היו את 2 הישראלים האלה שזכו לראות אותו ואת כולם... אז החלום שלי התגשם אבל לא לי.
אני מקנאה..................................................................................

just 20 f

New member
../images/Emo6.gif זה היה זאקרי, לא הדמות של סיילר.

אומנם אני "מכירה" את השחקן באמצעות הדמות אבל זה היה ממש הוא... הוא בא אליי הביתה בתור השחקן, לא בתור סיילר הדמות. והוא היה כזה מתוק......... והיה כזה טוב וכייף.
כל-כך נמשכתי אליו וזה הרגיש הדדי... אוףףףףףףףףףףףףףףףף... אני רוצה אותך!!

Yggdrasil19

New member
אני מניח שהוא משנה הבעת פנים במיוחד לתפקיד

כל פעם שסיילאר מוצא את המטרה הבאה שלו יש לו מין מבט פסיכוטי וחסר רגש בעיניים. מפחיד... אבל אני בטוח שזה לא הבעת הפנים הנורמלית של השחקן.

just 20 f

New member
נכון...

בפרק 00 רואים אותו מדבר למצלמה בארוע של הבכורה של הפרק הראשון בעונה השלישית והוא אחר לגמרי... הוא רציני ונחמד כזה... אוףףףףףףףףףףף... אני ממש אוהבת אותו.

למעלה