חלמתי על אמא

לולי80

New member
חלמתי על אמא

היינו בבית סבתי, נכנסתי לאחד החדרים ושם היא הייתה, יפה בריאה עם השיער היפה שלה, היא לבשה שמלה שאני הכנתי השנה לאחד הקורסים, היא הסתכלה עלי במבט שובב ואז החלה לרוץ סביב הבית, לא ראיתי לאן היא רצה, אבל כאילו ידעתי לאן לרוץ. בדרך בניסיון לתפוס אותה אמרתי לאבי שיבוא איתי כי אמא חזרה . רצנו והגענו לאותו חדר שבהתחלה, עמדנו בפתח הוא ואני והיא עמדה מצד שמאל שלנו ליד הקיר ואמרתי לו הנה היא והצבעתי, והוא אמר אני לא רואה אותה, ואמרתי הנה היא הנה היא!!! (היא מחייכת אלי כל אותו הזמן). והוא אמר, אני לא רואה אין פה אף אחד, ומיצמצתי בעיינים כי חשבתי שהוא צודק אבל היא עוד הייתה שם... שמתי את ידי על העיינים/כיסיתי את העיינים, ואמרתי לו אני אוותר על לראות אותה בכדי שאתה תוכל. אני זוכרת שעברה לי בראש המחשבה שאם אני אוותר על לראות אותה אז הוא יראה אותה... ואז זה נגמר. והגעגוע העמוק הזה נשאר...

MIF2004

New member
ואו לולי איזה חלום!!!

קודם כל זה בטח היה נהדר שוב "לראות" אותה מולך, ושנית זה נשמע שאת כל כך אוהבת את אבא שלך, שאת מוכנה לוותר על המראה של אמא שלך, כדי שהוא יוכל לראותה.... מאוד מרגש!

ymz

New member
איזה חום יפה

רק מראה לך שגם היא לא נמצאת פיזית לידתך היא מאוד מחוברת לחיים שלך. וזה שהיא לבשה את השמלה שהכנת בעיניי אומר שהיא אומרת לך כמה מוצלחת את במה שאת עושה. יום נפלא יקירתי.

למעלה