חלמתי חלום

ילדה33

New member
חלמתי חלום

עם כל הכעס והשנאה חלמתי הלילה שהייתי בדיון והיתה שם רבנית (ולא רב) ואיך שהתחלתי לדבר ולסביר את עצמי הוא נכנס ברוח סערה וזורק לי חבילת נירות על השולחן ואומר לי תקראי!!!!!!!!! ואני לוקחת את הנירות והוא צועק לי "אני לוקח לך את הילדים" התחלתי לבכות ולהכות אותו אני עצבנית מהבוקר וממש לא מרוכזת יודעת שזה לא ממש אפשרי אין סיכוי אבל ההרגשה האיכסית שלי עליו כמה אני שונאת אותו מתי כבר הכל יגמר??

tullana

New member
מסכנונת, מבינה אותך, הסיוט שלי-

לאבד את הילדים. תחזיקי מעמד, נסי להיות רגועה כמה שאפשר, אולי אפילו עם קצת עזרה-קלמנרבין שהוא טבעי ועוזר לישון טוב בלילה בלי התמכרויות וכאלה. מאחלת שייגמר באופן הכי טוב שאפשרי עבורך

ילדה33

New member
האמת

לא ממש לחוצה ממנו בקטע הזה הוא לא מסוגל לגדל את הילדים אפילו אין לו איפה לגדל אותם הוא עדיין חיי כאן מגיע בסופי שבוע ועכשיו בחגים כשקמתי בבוקר מבוהלת ראיתו אותו (ישן בחדר של הילד) נגעלתי ממנו ולא יכולתי להסתכל אז סגרתי לו את הדלת שלא אשמע את הנשימות שלו את הילדים אין סיכוי שיקח והוא יודע שלא יוכל לגדלם כמו שאני זה רק הסטריה של חלום תודה וחג...............שקט הכי מתאים כבר לא שמח גייסו את כל המשפחה כל החברים רק שיחזרו הביתה בשלום

tullana

New member
מסכנונת, מבינה אותך, הסיוט שלי-

לאבד את הילדים. תחזיקי מעמד, נסי להיות רגועה כמה שאפשר, אולי אפילו עם קצת עזרה-קלמנרבין שהוא טבעי ועוזר לישון טוב בלילה בלי התמכרויות וכאלה. מאחלת שייגמר באופן הכי טוב שאפשרי עבורך

adam33

New member
גם אני

אני מקוה שהכל יגמר בשלום אם בינך לבינו אם בינו לבין הילדים אם בין הילדים לבניכם ורק שתזכרי דבר אחד הילדים שייכים לשניכם ומה שברור כעת לפעמים לצד אחד יהיה שונה עוד דקה או למחרת הבהירי לעצמך במשך כל הזמן שמה שחשוב לך כעת זה טובת הילדים ילדים הם לא בובה שלוקחים אותה ואומרים הם שלי ולא תקבלי אותם ולכן מצאי את הגשר ואת כוחות הנפש העצומים שלך ( ואני בטוח שהם ישנם) לנסות ולהדבר על המצב שיהיה בנוגע לילדים נסי לבדוק מה מפריע לו אוליי המזונות הם המכשול העיקרי בשבילו ובגלל זה הוא רוצה את הילדים? נסי לחשוב כפי שאת ורק את מכירה אותו האם באמת הוא רוצה אותם או שיש סיבה אחרת שצריך לברר אותה את חייבת להתעלות על עצמך ולנסות ללחוץ קצת על הבלמים בקונפילט המשוגע הזה בניכם שרק מזיק לכולכם חשוב שתדעי ...כל עוד יש לכם ילדים מן הסתם תמיד הוא יהיה בסביבה וכל עוד לא תסכמו על דברים לא יעזור שום בית משפט למצב בניכם כשאת מביטה לעתיד והאמיני לי בסופו של דבר שמרי על הבריאות שלך ו..( קני אטמי אוזנים) בהצלחה ושבת שלום לעתיד טוב יותר .

ילדה33

New member
אדם

הוא לא רוצה אותם הוא לא מסוגל לטפל בהם גם אין לו איפה זה היה סתם חלום.................סיוט (לחלום עליו
) הוא עדין חיי בבית ונוסע איתם לסוף שבוע פעם בחודש להוריו לגבי המזונות ברור זו המריבה העיקרית אצל כל זוג הוא עושה חשבון שארביח יותר ממנו כשנתגרש הוא משחק איתי כספת עליהם וזה אוכל אותי אם היה לי עוד טיפת ...........קמצוץ מזערי של חיבה/רגש כל שהוא הוא נעלם לו אם היה משחק על רכוש לא הייתי שונאת אותו או חולמת עליו סיוטים כאלה אבל מדובר בילדיו בילדים שלו בפרי אהבתינו ועל זה לא אשתוק לגבי העתיד אני בוטחת בעצמי והוא יודע זאת אני אשה שכל מה שארצה אקבל וכשאני מחליטה משהו העולם יכול להתהפך..........ואני אקבל בגלל זה לא מביטה לעתיד רק על מחר תודה
(הוצאתי קצת) אורנית

למעלה