חלמתי חלום..

baby girl1

New member
חלמתי חלום..

התפללתי אתמול לאלוקים שיביא לי בן זוג.. בלילה חלמתי על מישהו שהייתי כל כך מחוברת אליו! היו שתיי חלומות שבשתיהם הוא הופיע.. החלום הראשון: היתחברנו, צחקנו הכל! ובחלום, הלכתי על הרגליים שלי. ובחלום השני..: הייתי בכיסא גלגלים שלי.. ושם.. הוא ממש לא היתייחס אליי, כלומר.. "חיפף" אותי.. ח'ברה.. מה זה אומר? בבקשה עיזרו לי. תודה

בפרשת השבוע מאתמול....

למדנו מחלומות יוסף, שאין חלום ללא דברים בטלים. זאת אומרת, שבכל חלום יש מן האמת ויש סתם דברים שאינם שייכים. ומאחר והחלומות הולכים אחר פתרונן, הרי שחלומך לטובה ולברכה, לרוב אושר ושמחה.

free soul

New member
אבל, מה זה אומר..?

שאלוקים אביא לי את שתיי החלומות הללו? כאילו הוא הראה לי את ההבדל שאני הולכת לבין שאני נכה.. בבקשה..

או קיי....

חכמינו זכרונם לברכה, מלמדים אותנו שבכל חלום יש דברים נכונים ודברים שאינם נכונים. והראיה מיוסף שחלם שהשמש הירח ואחד עשר כוכבים משתחווים לו, שזה כנגד אביו אימו ואחד עשר אחיו. והרי אימו כבר לא הייתה בין החיים?, מכאן שאין חלום ללא דברים בטלים. דבר נוסף מלמדים אותנו חז"ל, שפתרון החלום הולך אחר הפה. אם נהיה אופטמיים ונפתור לעצמינו לטובה כך זה יתגשם. ולכן, כתבתי לך שהקטע של כסא הגלגלים וכו' הוא מהדברים הבטלים שבחלום, וחלומך יפתר לטובה ע"י חלקו הראשון. בשורות טובות.

למעלה