חלמתי חלום

גיגי351

New member
חלמתי חלום

סתם רוצה לשתף...אתמול בלילה חלמתי חלום חזק במיוחד...
חלמתי שנולד לי תינוק...בן זכר...הוא היה כזה מתוק...
ראיתי אותו בבירור..הרגשתי אותו...
ראיתי את הפנים שלו בצורה מוייקת להפליא..
החזקתי אותו צמוד אליי...
הרגשתי את האימהות שלי בצורה הכי מוחשית שאפשר..
זה היה חלום עם הרבה עוצמות של רגשות שאי אפשר לתאר במילים...החלום היה כל כך מתוק..
.אני כולי תיקווה שהחלום הזה הוא נבואה לעתיד...
תולה כל כך הרבה תיקוות בניתוח שאמור להתקיים בסוף החודש...
כל כך רוצה כבר להיות אמא....כל כך רוצה...

עכשיו כשאני רואה את ההודעה הזאת

א. אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שתצליחי ובטוחה שעם הזמן החלום יתגשם :)
ב. בהמשך להודעתי בפרטי ממליצה לך לגשת לתל השומר. אני יודעת, את רוצה הכל כאן ועכשיו, אבל באמת, בתור אחת שנותחה אצלו, אני באמת ממליצה לגשת למומחים של המומחים ואלה הרופאים בתל השומר. במיוחד כשאת כ"כ רוצה להיכנס להריון.
להזכירך, אני עתידה לעבור ניתוח נוסף להסרת הנגעים, כי חמני "לא מצא כלום".
בהצלחה!

גיגי351

New member
היי מזריקת אהבה יקרה

ראשית,תודה לך על העידוד והמון תודה גם על תגובותייך במסרים הפרטיים.
ודבר שני: זה כל כך מייאש אותי לדעת מה שקרה לך ע"י חמני.אני מרגישה שכל הזמן הביטחון שלי מתערער. האמת שאין לי כח כבר.....רק לחשוב על לקבוע עם תל השומר...שוב בדיקות ושוב לחכות לתור לניתוח.....מתי הסרט הזה יגמר כבר?
לראשונה שאובחנתי ניקבע לי תור לניתוח בעין כרם למנתח בן שושן....בסוף ביטלתי כי הבנתי שהוא רופא נשים אבל לא מומוחה לאנדו'.
אח,"כ קבעו לי שוב בעין כרם אצל רופא לא ידוע....אבל הישתכנעתי שוב לבטל איתם כי בעצם אין להם מרפאה לאנדו'. ולעומת זאת יש רק בהר הצופים.
ןאז הגעתי להר הצופים עם חבילת המלצות פה בפורום ומחוץ לפורום על חמני....ופתאום לקרוא מה ששוני בעבר רשמה אם את זוכרת....אז היתגברתי על זה ובכל זאת החלטתי ללכת על ניתוח אצלו....אבל פתאום לקרוא מה שגם את רושמת..שהוא פיספס אצלך....אני כבר באמת לא יודעת מה אני צריכה לעשות...אני רק יכולה לומר בוודאות שבאמת לא היה לי מושג איזה סבל נפשי ומתח נפשי אני עוברת בגלל כל סיפור האנדו והניתוח...תודה לך שאת מעירה ומאירה את עיני .....אבל אני עייפתי.....אין לי כח שוב לכל הבירוקרטיה וההמתנה והמתח הזה שוב.

נ.ב:
האם חשבת לתבוע אותו על כך?

liats80

New member
אי אפשר לתבוע לדעתי

כי קודם כל עד שלא יעשו ניתוח נוסף לא ידעו אם באמת יש נגעים או אולי הוא לא ראה כי פשוט אין.
שנית, גם אם ימצאו אותם - זה לא מוכיח שהם היו שם קודם.
ושלישית - גם אם ימצאו ויוכלו להוכיח שהם היו שם קודם יצטרכו להוכיח שלא סביר לפספס אותם. המוקדים הם בדרך כלל מיקרוסקופיים וקל מאוד לפספס.
אז לדעתי תביעה במקרה הזה היא א אופציה.
אצלי בניתוחים אמרו שהורידו כל מה שראו ויכול להיות שיש מוקדים מיקרוסקופיים שפיספסו. אין כ"כ מה לעשות נגד זה לא הכל אפשר לראות.
בהצלחה גיגי!
מאחלת שחלומך יתגשם במהרה!

ליאת.

nsy1987

New member
גיגי יקרה

א. איזה ביטוח יש לך? אולי הקופה מכסה לך בפרטי? ואז לא תצטרכי לעבור הכל שוב? תלכי לסוריאנו פרטי והופ!
תוך שבועיים יש לך תאריך. אני במאוחדת שיא וזה מכסה את זה.
עכשיו, תאמיני לי שאין אחת ממני שיותר שונאת רופאים ובדיקות... אפילו שאני רואה בסרט אני מתכווצת...
אבל אם הייתי לחוצה כמוך ולא בוטחת ב-100% ברופא שמנתח אותי (כאילו, אני הולכת לשכב שם, נתונה לחסדיו/החלטותיו/ מקצועיותו ואין לי שום יכולת לשלוט בזה, אז אני חייבת לסמוך ב200%) אז הייתי הולכת עם כל העייפות לקבל ייעוץ שני
(בלי לבטל ביינתיים את התור ל31/10) וניגשת לניתוח כמה שיותר בלב שלם וכמה שפחות בלב כבד, אח״כ, על כל דבר קטן
שלא יסתדר את תאשימי את עצמך.
זו דעתי האישית.

היי

לא חשבתי על לתבוע כי הוא כן "הסיר" בסופו של דבר חלק מ"נגעים" שכביכול הוא מצא (למרות שזה כיסוי תחת רציני מצידו להגיד).
שלא תטעי הוא כן מתמחה והוא כן מומחה אבל אני בתור בן אדם אוהבת ללכת למומחים שבמומחים במיוחד שזה נוגע לאיברים כ"כ חשובים.

למעלה