חלמתי חלום

חלמתי חלום ../images/Emo5.gif

חלמתי שישנתי והעירו אותי, דוד שלי שלא ראיתי המון זמן וחברה שלי מהאזור, הם חילקו עלונים להגיע לאיזה הופעה..
מסתבר שזו הפתעה בשבילי שאמא שלי עשה לי
כולם היו שם
את כולם אני הכרתי אני רק זוכרת לפרטים את אחותי ובן דוד שלי בן ה4... הם שכבו בסוף על הריצפה אני הייתי מאחוריהם. שניה לפני תחילת המופע מגלים לי שהמופע הוא בעצם סיאנס
על רווק שיראה לי את הכיף באהבה ויחזיר לי את האמונה באהבה שאזכור כמה נעים הרגש הזה... ההדלקות וכו'... צעקתי על אמא שלי כי אני פחדתי מסיאנס, לא רציתי מתנה כזו, בסוף הייתי וראיתי.. היה מין אור כזה שזז לא שמעתי כלום כי ישר נבהלתי והתחבאתי
מה שכן... צעקתי בשקט "שקט" לכולם כי פחדתי שהרוח תבהל, תיקרה פשלה והיא לא תחזור לעולמה
בלילה כשהלכתי לישון היה רעש מוזר מהסלון, מה לשם מסתבר שזו הרוח, בצורת ספירלה שקופה [ללא אור] הסתובבה מלמעלה למטה..
פחדתי מאד הערתי את אמא שלי, היא אמרה שלי שיכול להיות שזה שאריות מה
אמרתי לה שאולי הרוח בכלל לא חזרה לעולמה
היא בשיא האדישות אמרה "אולי"
ושתעשה את טקס החזרת הרוח שוב אבל אין לה מספיק כסף כי הלך לה כל הכסף במופע [50 שח לבן אדם] נתתי לה את הכרטיס אשראי שלי. בסוף הטקס הרוח נעלמה אמא שלי כבר הייתה בעבודה התקשרתי לספר לה שהכל נעלם ושיש סימן של לב אדום עם כמו שני עידולים בתוך הלב יותר אדומים [ממש כמו בעלון] היא לא הבינה אותי, בסוף שאלתי אותה איך הגענו לפה
איך אני לא זוכרת את הטקס ושהוא נגמר וכל זה... היא אמרה שכנראה נרדמתי ומי שנרדם זה מסוכן כי הרוח יכולה להיכנס בו
זהו, פה התעוררתי, ממש סיום כמו בסרטי אימה שיש להם המשך.....

העכביש2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק!!!! איזה עלילה מעולה!!! תגידי: יש לך זכויות יוצרים?? אני יכול לעשות עם זה משהו?? איזה פאנץ' ליין כביר!! קושקוש את גדולה... כבר מתקשר לשפילברג

למעלה