חלמתי חלום

חלמתי חלום../images/Emo199.gif

פתחתי תארון וראיתי מכנס בוקסר קצר, לבשתי אותו והלכתי למיטה. אומנם זה המכנס שהוא היה כל הזמן לובש כשהיה ישן אצלי אבל לא חשבתי שאחלום ככה.... הלכתי לבית של דודה שלי עם הבייבי ובדרך ראיתי אותו, הוא חיפש אותי, ישבנו דיברנו והוא החליט שהוא מצטערת ורוצה לפתור הכל אבל הוא צריך ללכת הבית לעזור שם [שבת חתן של אחיו שאגב אתמול התחתתן] אז אמר לי לבוא איתי, הלכתי. כשהגענו אליו הבית אמא שלו שאני מאד אוהבת קיבלה אותי בזרועות פתוחות כהרגלה שאלה איפה נעלמתי ולמה לא הגעתי לחתונה... גיסתו הטריה ישר קפצה עליי בחיבוק והלכתי לראות את השמלה שלה והכל.. אחיו אמר שהוא התגעגע... נזכרתי שהסכמתי ללכת אליו ואני בכלל עם טרנינג, אני צריכה להחליף בגדים לתקלח, בכל זאת זאת שבת חתן, מלא אנשים.. חיפשתי אותו לבקש ממנו את האוטו שלו כדי שאלך להביא את הציוד שלי. נכנסתי לחדר שלו ראיתי מלא פתקים על השולחן, על הקיר ואפילו בשרותים פתקים קטנים של מחוות אהבה ממנה [זאת הוא יוצא איתה עכשיו] זכרונות ממנה פשוט היו בכל מקום. פתאום הוא הופיע שאלתי אותו מזה זה והוא אמר שאנחנו צריכים לדבר אבל רק אחרי השבת חתן כי אין עכשיו זמן, לקחתי לו את המפתחות של האוטו, בדיוק הבייבי [שאגב בא איתי] התעורר, ישבנו אני וגיסתו עם הבייבי והראתי לה מילים שהוא אומר וכאלו.... בסוף התעוררתי. לפני הלילה הזה היו לי יומים שקטים אחרי שבוע שלם שיום יום אני חולמת עליו. אני לא מבינה את זה, צעד קדימה 2 אחורה... די כבר, זה נמאס! כמובן שקמתי בהרגשה של געגוע כ"כ חזק, החלום היה כ"כ אמיתי שזה כואב...

Natalila

New member
זה היה לי שבוע שעבר../images/Emo122.gif

הייתי חולמת עליו כל לילה, זה היה כבר מוגזם
אגב, מי זה בייבי

זה באמת מוגזם ../images/Emo122.gif

לא בריא בכלל... אגב הבייבי זה הבן דודה שלי, ממש כמו הבן שלי, אני איתו יותר מאשר אני רואה את אחותי, הוא כל חיי.....

למעלה