חלמתי חלום מפחיד...

may may.

New member
חלמתי חלום מפחיד...

בבית דירות שאנו גרים בו יש לנו גג שלנו. הייתי שם עם 2 בניי ו2 חברים שלהם. שוחחתי בטלפון ושמעתי ברקע את צחוקם. לפתע הצחוק הפסיק, והיה שקט. הסתכלתי לחפש את כולם והבן הקטן שלי היה לי חסר בעין. רצתי כמו מטורפת לחפש אותו. לפתע שמעתי מלמטה קול בכי "אמא" הבטתי למטה ללא המשקפיים (אני מרכיבה משקפיים מס´ גדול) וראיתי במעורפל אותו על הרצפה. רצתי במהירות במדרגות למטה ובדרך ראיתי דלת של אחד השכנים פתוחה צעקתי לו הצילו הצילו תזמינו אמבולנס. וירדתי למטה, ראיתי את הבן שלי על הרצפה מוצף דם, הגפיים מבולבלות כזה לא במקומם והוא בוכה :"אמא, אמא"... ואני לא מסוגלת לגעת בו פחדתי שאזיק לו, וכל הזמן חושבת שהבן הגדול נשאר על הגג ופחדתי שגם הוא יפול. או שהחברים שלו יעזרו לו לטפס ואז ימעד ויפול. ובקטע שאני לא מסוגלת לגעת בבן שלי שמפורק על הרצפה, אני רוצה להתקשר במציאות להוריי שם ילדיי כרגע נמצאים בחופשה ואני לא מסוגלת בחלום לעזוב למציאות ולהתקשר. ????????????????????????????????????????.. M

חלום חזק מאי מאי

יתכן שיקרה ההיפך ובמקום שיפלי ילדיך ופגעו הם יעלו למעלה ברמת החיים אולי

יופיאל

New member
חרדה

לדעתי החלום הזה הוא סתם סיוט. יש לך חרדות ואת דואגת לבנך הקטן. אל תנסי לחפש משמעויות מיוחדות בחלום , פשוט השתחררו חרדות מתוך התת מודע למודע. את ניקית את החרדות האלה בחלום , אל תחזירי אותם למציאות שלך. באור ואהבה ,יופיאל המלאך

JFK1

New member
פתרון החלום

שלום לך בטרם אתן אתהפיתרון הדגיש כי אני פותרחלומות עלפי התורה וספרי המקובלים. עלפי ספרי הקבלה הרואה עצמו בחלום המקום גבוה( גג לצורך הענין) הדבר מעיד על עליה לגדולה יתכן המישורכלכלי עקב הכנסה גדולה יותר או מעמד. נראה כי ישנה מגמה כזאת במשפחתכם וקיים חשש שהדבר יבוא על חשבון ילדכם. מצב כזה עלול להוביל לסיטואציה של נפילה הילדים ופגיעה בהם. במידה והכיוון לא נראה יתכן בהחלט שהחלום הוא תוצאה של האירועים הקשים שמסביבנו ורבים מספרים לאחרונה על חלומות זוועה הנוגעים לקרוביהם בהשפעת אירוע היום יום. אשמח לקבל תגובה על הפיתרון. בברכה J.F.K

למעלה