חלמנו´ש.....

דנה^^

New member
חלמנו´ש.....

תרגיע ומהר! <מי את??? ולמה את אוהבת לשון?? אה???? יש לי שעתיים בשבוע.. וזה השעתיים הכי משעממות בחיייייםםםםםםםם את מכירה את האתר אבטיח? אם לא כנסי ל www.start.co.il תרשמי אבטיח.. זה משהו על טעויות בשירים.. את תאהבי את זה.. (כי את מוזרה!)> קודם כל אני דנה.. (למקרה ששכחת) כבר הסברתי איזה 20 אלף פעם את התאוריה שלי בקשר למקצועות. אז את זה שאתה שונא לשון תפיל על המורה שלך. לשון (כמו כל מקצוע) יכול להיות דווקא נחמד, וכבר הסברתי שזה תלוי בהמון גורמים שכוללים את היחס שלך אז תעיף את היחס השלילי לעזה ותחזור חזרה. באמת שזה לא כל כך קשה. אני לא מכירה את האתר אבטיח, מבטיחה לבדוק אותו, ובקשר לזה שאני מוזרה- תזכור את זה פעם הבאה כשתבקש עזרה בלשון.. אנשים מוזרים נוטים לשנות את דעתם לפי החשק. (אהה ו..כן.. אני כבר יודעת איך תגיב)

חלמן

New member
דנוש :)

מה המצב? טוב אני במצב רוח טוב.. ואת לא תצליחי להרוס אותו |לשון| אז ככה..... מה אני אמור לענות? לא.. זה ממש מוזר שמישהו אוהב את המקצוע הזה.... אבל תעשי מה שבא לךךךך...

דנה^^

New member
רק תבין דבר אחד.. (או בעצם 2)

אני לא מנסה להרוס לך את המצב רוח.. רק מנסה לגרום לך להבין שלשון לא כזה גרוע כמו שזה נראה, והדבר השני הוא ש.. כבר אמרתי לך שאני כבר יודעת איך תגיד.. לא? ;)

למעלה