חלמאות בדואר ישראל

batman56

New member
חלמאות בדואר ישראל

אם חשבנו שרשות הדואר היא ארגון מתקדם שבא לקראת לקוחותיו – טעינו, ובגדול. בעיר אריאל לא רק חוסכת הרשות על העסקת דוורים ומכריחה את תושבי העיר להסתפק במרכזי ת.ד., הרי שגם חלוקתן אינה נעשית עפ"י ההגיון הסביר, ותיבות רבות ממוקמות ברחובות מסויימים, אך שייכות לרחובות מרוחקים מאד. שנים של פניות חוזרות ונשנות לפרנסי העיר ולראשי הדואר, לא הצליחו להזיז את דואר ישראל ממחוזות ההגיון החלמאי שלו. היש דרך לחדור את שריון האטימות ?

InfeCtedShesek

New member
נצל"ש פצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלהיכנס!

אני שואלת שאלה, מישהו עונה ומוסיף שאלה וכך הלאה. לשתף פעולה כפרות מי הבן אדם האחרון שראית?

סנעיר

New member
אני שר כרגע

מה יותר מבאס בנסיעה באוטובוס- שתוקעים לך ברכיים בגב כל הנסיעה או שיושב ליידך זקן מזיע ומסריח?

זקן מסריח

לישון כל הלילה ולקום מוקדם בבוקר או להיות ער כל הלילה ולקום בצהריים?

InfeCtedShesek

New member
קרלסברג.

זה לא חייב להיות "זה או זה".. אז מי הבן אדם הכי יפה שראית?

THE ronch

New member
וואו זה קשה.

במציאות יעני או בתמונות? בתמונות- ג'ף באקלי. באמאשלי במציאות- הממ...קשה. אני חושבת שזה יהיה אסף. מה עשית אתמול בשעה 6 בערב והיום בשעה 3 בצהריים?

DredLox

New member
אתמול - עישנתי נרגילה עם יאשה

היום ב3 בצהריים למדתי למועד ב' מחר. כמה זה 21 בחזקת 17?

חצי באגט עם חביתה וסלט

לא היה משהו בכלל. ליאונרדו דיקפריו או מארק וולברג (איזי מרוק סטאר ראבק )?

W a C K o

New member
אוי טשי מה את צכעירה..

התקופה שלו בלהקה המעפנה הזאת לא הייתה משהו בכלל. אבל מארק וולברג רק בגלל ההופעה החייתית ב 4 אחים.. שחקן אדיר :) [לא מקפח את לאו] --- חבר נמצא במצב מדוכדך עובר עליו תקופה לא קשה.. הוא מאמין שיש לו חבר מסויים שהוא ממש חבר טוב אבל החבר הזה עושה לו מאחורי הגב מלא מלא דברים מגעילים. את\ה יודע מזה , לספר לו או לא ?

לספר ועוד איך! ../images/Emo45.gif

פה זה לא עניין של "ניתן לגורל לעשות את שלו". הבולשיט הזה לא עובד. מה עשית לפני שענית על השאלון (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הזה?

W a C K o

New member
אני עובר דירה אז

אני אורז תבית :)* מה הדבר הכי מרגש שקרה לך [מבחינה של אי יכולת לדבר ודמעות בעניים משהו מטורף!!]

כשהיי פייב התפרקו

סתם. כשטרי גיליאם היה בארץ. מהו הציטוט הכי חזק שיש לך מסרטי וולט דיסני? (רק בעברית!!)

למעלה