חלם זה כאן

nirity1

New member
חלם זה כאן

סאגת ההסעות שלנו לא נגמרת
לאחר שביטלו לנו את הקו המוקדם שיצא מהמרכז שבו הוא לומד ( שמרוחק מאיתנו בערך 45-60 דקות ) פנינו למועצה שלנו בתחינה שלא יתנו לילדים שלנו לחזור ב 6 בערב הביתה
המועצה הלכה וחיפשה ומצאה קו שממש על הדרך שיוצא בשעה 2 .יש הסעה. זה לא עולה למערכת שום כלום נוסף! כל מה שצריך זה אישור לצאת מוקדם אבל החוק היבש קובע שילדים אוטיסטים לא יכולים לקבל אישור יציאה מוקדם לפני השעה שלוש וחצי . אתמול אני התקשרתי לכל כך הרבה אנשים וכלום לא זז. כתבתי הבוקר ליהיה בסדר של גל"ץ אולי הם יוכלו לעזור לנו.

אני בטוחה שזה יסתדר

הרי אם יש אישור מההורים....
ואם את היית באה להוציא את הילדים היו אומרים לך- לא?!

nirity1

New member
אני פשוט עייפה מהמאבקים

כפי שנאמר למה בקלות אם אפשר לעשות קשה. כאילו אנחנו לא מתמודדים עם מספיק

אריה127

New member
אנחנו דיברנו עם מנהלת הגן

אנחנו תמיד הוצאנו בשעה 2 - 2.5. (היה לנו תוכנית ביתית ומבחינתנו זה היה הכרחי). דיברנו עם מנהלת הגן והיא אישרה.
מנסיון שלנו - הבעיה היא בעירוב הפיקוח ו"הדרגים הגבוהים"
הרבה יותר פשוט לסגור עם הגורם המקומי.

דוגמא נוספת - בשנה שעברה לאחר פסח החלטנו שאנו מעוניינים ביומיים שילוב - דיברנו עם הגננת והיא אישרה (הבאנו סייעת על חשבוננו)
חודש אחר כך הוספנו עוד יום שילוב באישורה.
בחודש האחרון כבר לא הלכנו לגן תקשורת...

ענבלית8

New member
תשיגי אישור מרופא

שהגעה בשעה מאוחרת גורמת לילד ל(בחרי את המתאים): מתח נפשי, חוסר תאבון ופגיעה בתזונה, התפרצויות זעם,עייפות הפוגעת בכושר הלימוד וכו' כיד הדמיון.
זה פשוט לא יאומן הנוקשות של נמערכת, ועוד טוענים על אוטיסטים שהם לא גמישים... אל תוותרי...

nirity1

New member
סוף סוף אישרו

לאחר שאני והאמא השניה התקשרנו וצעקנו על כל כך הרבה אנשים. אבסורדי. כל אחד הפנה אותנו למשהו אחר... הרגשתי כמו כלב שרודף אחרי הזנב שלו

TikvaBonneh

New member
כל הכבוד שלא ויתרת

עכשיו הם יודעים עם מי יש להם עסק. מלכה

למעלה