חלם זה כאן-המשך

O72112

New member
חלם זה כאן-המשך

היות ואף אחד ממועצת החכמים אינו מסביר את היציקות ברחוב בן צבי בקדימה, אספר לכם על שיח ששמעתי בסופ"ש ברחוב: חד - תגיד שיח, מה פשר היציקות הללו? שיח- נראה לי אומנות חדשה, אחרי שייפו את הישוב בזמן תעמולת הבחירות והציבו גן כושר ציבורי, וגם קישטו את כיכר הכניסה, עכשיו מצפים את הגינות בבטון. חד- וציפוי הזה למען מה הוא? שיח- אה, כנראה לשימור. שהאדמה לא תיברח או שהעצים לא יזוזו. חד- הבנתי!! ואיך ישתו העצים מים? שיח- אני חושב שכשהכינו את הבטון שמו הרבה מים בתערובת, ומזה יחיו העצים. חד- ומדוע ציפו גם את הגזעים בבטון? שיח- אנא ערף? אולי עושים פנלים. חד-מה זה עתיד כל השטחים הציבוריים בקדימה? וואי וואי שיח- אין מים שמעת על זה? חד- כן? חכם גדול!! אז למה משקים סתם אדמה ריקה מצמחיה בשעה 0700 כל יום ברחוב אלי כהן פינת שבזי? שיח-אתה מתכוון לגן משחקים? מה רצית שילדים ישחקו במשחקים מלוכלכים? חד- ואיך זה שאף חכם מקומי לא מסביר את המהלכים? שהרי זה הכסף שלי ושלך? שיח- רגע, גם לי יש שאלה, ואם החורף הבא יהיה גשום, מה יעשו? יוציאו את הבטון? חחחח ככה נעבוד פעמיים ותהיה לנו פרנסה לו? שיח- ששש שאף חכם חלם לא ישמע אותך עוד יעצרו לנו את העבודה, יאללה מהר מהר

א ר י י ה

New member
כשהתקשרתי לקייזמן הוא אמר שהשקיית הגינה בפינת

שבזי זה "בטיפול" ובאמת לא בסדר שמשקים את הכביש........ושגם השעה לא ממש הגיונית........בקיצור כנראה שה",טיפול" היה בי.....לוא דוקא בהשקייה......... חלם זה כאן.........אין ספק........

וגם ראש מועצת חלם לא מגיב לפניות אליו

אכן חבריי, העניין ממש מדכא. בנוסף, ראש המועצה, שקיבל ממני מכתב בנושא אפילו לא טרח לענות! אתמול שמתי לב שחלק מהעצים כנראה היו יותר דעתניים ולכן בסמוך לדואר ועד הפניה לרחוב רוטשילד עשו לכמה עצים גומות כבר ביציקה! מה קורה לכל עובדי המועצה - אתםן אנשים לא חושבים? מה עם בני שעשה את היציקות? מה עם חברי המועצה שרואים את מה שקורה ולא מעלים את הנושא בפני ראש המועצה? אולי מישהו ירוק יעשה משהו?

א ר י י ה

New member
סימה, שביט מס טיפל בעניים מול בני וענה לך

למטה..... אני לא ממש יודעת מה עוד הוא עשה אחר-כך אבל שילחי לו מסר והוא יענה לך

שביט רק שאל את בני על פי מה שכתב למטה!

ואכן כתבתי לשביט גם מסר! זה לא מספיק! אני חשבתי על מספר פעולות שיש לעשות היום בפגישה ב 21 אצל שרה ברוך נדבר על כך תודה על התגובה בכל מקרה ואשמח שתהיי פעילה גם בנושא זה

לוטם4

New member
אולי הם בטיול....

כל שני וחמישי יוצאים מהמועצה לטיולים אולי לא מצא זמן לזה בין טיול ולטיול ובדך כלל על חשבון זמן העבודה !!
כמה חבל שאני לא עובדת מועצה !!!

pninak12

New member
אתה יודע מה, 072112, זה הרבה יותר עצוב!

הי, קראתי, כן, חייכתי, אבל החיוך היה עצוב קצת... בעיקר כשקראתי על הפנלים... אם תהיה (הלוואי) שנה גשומה, המים לא יחלחלו לאדמה אלא יציפו את המדרכות שליד ואת הכבישים, ואנו נזכה שוב לנסוע ברחובות היישוב כשכל הגלגלים טבולים במים. גם אם לא תהיה שנה מוצפת מים, זה החלק המאוד עצוב. קוראת למקבלי ההחלטות: אנא, לא מאוחר מדי, הוציאו את הבטון מהערוגות, וחפו אותן בעזרים אחרים לא בבטון שלא מאפשר שום שינוי!

O72112

New member
pninak12

צודקת לחלוטין, אמנם כתבתי בלצון, אך מיתוך כאב וצער על שקורה. בימי תעמולת הבחירות, הישוב פרח-מעניין למה? ומיד אחרי הבחירות, הישוב נדם ואחכ החל להדרדר. ל א ן ז ה י ג י ע ???!!!! באמת! אנחנו טוחנים מים , ושם מקבל ההחלטות דוממים אבל עושים שטויות (בעיני) כל שנשאר לי כרגע זה מפלט הציניות והלצון. ואולי בעוד 4 וחצי שנים יהיה שינוי. חבל, חבל שלכאן הגענו. אולי טעינו?

למעלה