חליפות קראטה

uri1000

New member
חליפות קראטה

היום קיבלנו את חליפות הקראטה החדשות , שמחה גדולה. אבל , הבד לא נראה באיכות מדהימה , משהו כמו בד של סדין , אומנם הריקמה של ביה"ס יצאה יפה מאוד , אך האם אין בד מינימלי או בד מסוים שחליפה זו אמורה להיות מיוצרת בו? נכון ששילמנו רק 160 ש"ח, אבל בחנויות בפחות מזה הבדים נראים טובים בהרבה. לעזרתכם המקצועית אודה...

aiki-freak

New member
אסור לכם ללבוש חליפה רגילה?

יש חליפות זולות וטובות. אגב, בהרבה מקומות שאני מכיר נהוג להתאמן עם חליפה פשוטה, נקייה מכל מיני הדפסים קישוטים וקשקושים. אגב, 160 ש"ח זה די יקר עבור חליפת קראטה פשוטה. (המחירים שאני ראיתי נעים בין 100 ל 140 ש"ח).

תמירי

New member
חליפות קראטה

החליפות המיוצרות בארץ זה נחמד אבל זה ממש רחוק מהמקור היפני. יש מספר חברות יפניות מובילות בנושא למשל טוקאידו מצ"ב הלינק לאתר וז תראה גם את התשובה לשאלתך

אוווווווווווווווו.....

טוקאידו.. אכן... הדבר הנחשק ביותר... כבר שנים אני רוצה.. והשנה סופ סופ יביאו לי ליומ ההולדת... (עוד חודש!!! יייייפפפייייייי!!!) בכל מקרה, הזמן טוקאידו אך ורק אם אתה מרגיש שאתה צריך, כי זה עולה המווווון. לכולם קשה להסתפק בחליפות הזולות והישראליות (בש-גל וכו´).. אתה יכול לחפש בד בחנויות לבדים ולבקש מתופרת לתפור.. חפש בחנויות ספורט. אולי במגה ספורט יהיה...! בהצלחה!

תמירי

New member
טוקאידו

אכן חליפות מעולות . עלות היבוא דרך האינטרנט לארץ שכוללת חליפה וחגורה בצבע המבוקש ובתוספת הששם שלך רקום ביפנית על החליפה והחגורה ומשלוח עולה כ-1000 ש"ח הרבה אבל זה שווה כל גרוש למי שמתאמן ברצינות ומתמיד.

eliava

New member
חליפת קראטה תוצרת סין(תוצרת חוץ(../images/Emo13.gif

קניתי ב140 שקל גודל 190 סמ לפי מיטב הבנתי הם מחזיקות מעמד יותר מתוצרת הארץ

למעלה