חליפות קראטה לבן / צבעוני

חליפות קראטה לבן / צבעוני

ראיתי באחד השרשורים בקשה לחליפות . עד לשנה האחרונה הזמנתי חליפות באופן עצמאי דרך סין , העלות באמת היתה זולה והאיכות היתה מאוד גבוהה . הבעיה היתה כשבכל פעם הייתי צריך להזמין כמות מינימום של: 500 - 1000 חליפות . השנה החלטתי לנסות דרך יצרן בארץ , אתמול קיבלתי את החליפות הם באיכות גבוהה , הרבה יותר מהחליפות תוצרת חו"ל הקיימות , עם גומי ושרוך במותן , המכנס מבד נוח ותפירות חזקות , החלק העליון מתאים לעבודת היאבקות / גודו ( לא עבה כמו חליפות הגודו הסטנדרטיות ) . ניתן לקבל את החליפות בלבן או בצבעוני כולל : שילובי צבעים (אצלי המכנס כחול והחלק העליון לבן ) . כמו כן ניתן לקבל הדפסים על המכנס ועל החלק העליון בהתאם לדרישה . המחירים כפי שהזכרתי זולים מאוד ביחס לאיכות החליפה וכמובן ביחס למחרים המקובלים : המחירים נעים בין : 72 - 82 ש"ח ( לא כולל הדפס ) . אשמח לתת פרטים נוספים למעוניינים : כהן חיים : 0508343566 אוקטגון : 089366557 במידה ולא עונים , להשאיר הודעה ואשתדל לחזור בהקדם

דו קרב

New member
אני ממליץ לפתיחות ברכישת ציוד../images/Emo45.gif

ולא להתמקד בציוד שהמורה מביא. א. זה טוב גם לעסק שלי. ב. זה טוב גם למתאמן.

בוקר טוב דו קרב / אם המאמן מביא

ציוד טוב יותר , במחיר זול יותר תוך מחשבה על התלמיד / חניך ואני מקווה שכך הדבר אצל כל המאמנים . לפחות ע"פ הגישה שלי את הכסף עושה המאמן לא מכך שהוא מוכר או מרוויח על התלמידים אלה מעצם היותם של התלמידים מרוצים / נאמנים ולאורך זמן ושנים . לעניין הציוד מהמאמנים , ראוי שמאמן יעשה את המירב כדי לסייע עד כמה שניתן לחניך במיוחד באם המדובר בציוד במועדון והרלוונטי לתחום הספציפי . לנושא החליפות : מצטער התקשר בחור והשאיר הודעה כאשר מס' הטלפון היה לא ברור אודה באם תתקשר שוב . כהן חיים התגוננות רחוב נ.ב: פתיחות בעניין מכירת ציוד אני לקוח שלך מהעבר הרחוק זה מה שיצר אצלי את הצורך לייבא לבד עם השנים ( עוסק בתחום למעלה מ - 20 שנה )

דו קרב

New member
אני זוכר שאת הצורך שלך לייבא אני

יצרתי. אני לא מעוניין לפתח את עניין המאמנים כאן בפורום,

דו קרב

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

אני רוצה לנצל את השירשור כפי שלימדתם אותי למשהוא אחר. אני מרגיש לא נוח כאשר אני יוצא מהפורום "לעשות לביתי". יש לי הרגשה, כאשר היציאה באמצע דיון, כאילו ואני מפנה את הגב והולך באמצע שיחה, בלי שלום, בלי אני חייב לזוז וכו' וזו לא דרכי. זה גם יוצר תחושה, כך אני חושב, אצל מי שמגיב אלי שאני מתעלם. חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שתבהיר שאני כרגע לא בפורום. אולי כוכב אדום בכרטיס, ולחילופין כוכב ירוק כאשר אני בפורום. כמובן שאני מתכוון לנוהל זה לכולם, אם זה מתאים להם. זה טוב גם למסרים. מה דעתכם ????

ש מים

New member
רעיון מצויין!

אבל לדעתי יש להפנותו ל-"פורום משוב" של "תפוז".

Raffael

New member
רעיון מצוין לצ'אטים

ולתוכנות מסרים מידיים. למעשה, הוא מיושם בהן. מהותו של פורום היא שונה -הדיונים בו איטיים יותר ונמשכים לאורך זמן רב יותר. מי שקצת מתמצא יודע למה לצפות: לא בהכרח לתגובה מיידית. מי שלא מתמצא, לומד מהר מאוד.

כפי שכתב רפאל, ותוספת קטנה

אם אתה לחוץ בזמן, אל תגיב בפורום. מעצם טבעו של הפורום שהוא סובל תגובה עניינית ומושקעת. אני מעדיף לחכות יום או יומיים נוספים ולקבל תגובה ברורה אליה התכוון הכותב, מאשר שליפה מהמותן שבדיעבד אינה מייצגת כראוי את דעותיו. אני מודה - אני עצמי נכשל בכך רבות. עדיין זה מה שהייתי מעדיף - הן מעצמי והן מאחרים כאן בפורום.

חאלאס עם הויכוח - חחחח

סה"כ מסרתי נתונים למי שמעוניין זה הכל לא צריך לפתח את הדיון יותר מכפי שהוא ראוי . מי שרוצה רשאי מי שלא גם זה בסדר בכל אופן המשך יום מהנה

דו קרב

New member
למה מאחורי הגב. למה שלא תגיד לי

את דעתך בצורה גלויה. דווקא לידיעתך אני לא מוסיף קישור לאתר שלי בכל הודעה. אני לא מודיע מה הגיע חדש למלאי. כמו שאחרים מודיעים על סדנאות בתשלום. אני לא יוזם שום פנייה עיסקית בפורום אלא מגיב אם שואלים אותי. אם אתה חושב שאני מאכר, ומוציא את זה לפורום אז לפחות תהיה מספיק ישר להתמודד עם זה גם בפורום. אם זו הייתה פליטת קולמוס, תיתנצל באותו אופן. בפורום.

ש מים

New member
../images/Emo45.gif

סלבו, להפתעתי (בתחילה חשתי שהוא יכתוב ויגיב רק עם הודעות על מבצעים בחנות שלו..) רוני כותב כאן דברים ענייניים ובעלי תוכן רלוונטי לפורום, ואפילו כש-"מרימים לו להנחתה", הוא לא מנצל את ההזדמנויות כדי להאדיר ולפרסם את מרכולתו. אז אני חושב שאתה צריך לחזור מן ההאשמות, או לפרט אותן בפנינו, כדי שנוכל לשפוט.

יוזמה מבורכת ../images/Emo45.gif

חיים, ברשותך הצעה קטנה: כדי שאנשים ידעו בדיוק מה הם קונים (אלה שאינם במרחק נסיעה ממך), כדאי לשים גם תמונה של החליפה (מקרוב). כך אנשים יידעו בדיוק במה מדובר ועד כמה זה מתאים להם.

סלבו בוקר טוב

ניתן לרכוש כמעט כל חליפה מכל סוג וכל גודל בהתאם לדרישות המאמנים בתיאום עם הספק עצמו . השתדל לצלם ולהוסיף תמונה של החליפה שלי כהן חיים התגוננות רחוב

ש מים

New member
חיים שלום, האם ישנה כמות מינימלית?

כמות מינימאלית להזמנה? ואגב, הרעיון של סלבו מצויין. במיוחד לאור העובדה שאתה גר רחוק (ירושלים, לא?). תודה.

ע"פ סיכום שלי איתו ובהתאם לעבודה

הסיכום היה שניתן להזמין כמויות קטנות גם כן בהתאם לתיאום וכו'... (10-50) בכל אופן מנסה לצרף תמונה של החליפות שאני ביקשתי . כהן חיים התגוננות רחוב

למעלה