חלימה.

kung fu

New member
חלימה.

כבר כמה זמן שאני מנסה לפתח את האחריות שלי בחלימה. (ועוד שני מדדים נוספים). במשך כל הזמן הזה לא הצלחתי להיות מודעת לכך שאני חולמת, בגלל שכנראה עדיין לא הגעתי לאחריות שהצבתי לעצמי. אתמול התקדמתי באחריות, בעזרת משימות שהטלתי על עצמי. (אחרי שהמון זמן לא הצלחתי להתקדם בהן). הפלא ופלא אחרי שזה קרה, היה לי איזה חלום בלילה ששני גברים יושבים, ואני צועדת לכיוון שלהם, ואז אני רואה שהם רואים לעשות לי משהו רע. קלטתי שאני חולמת. סוף סוף. עירות בחלום. והיה לי את כל המידע כמו שיש לי בעירות!!!! יש!!!!! (בחלימות מהעבר הרבה פעמים לא היה לי מידע על המטרות שלי, מי אני, הגיל שלי וכו') אמרתי לעצמי שאני עכשיו חולמת.... ומה שקרה הוא שבמקום להיכנס לחלימה (וטוב שכך כי אני עדיין לא אחראית מספיק), פשוט הרגשתי את עצמי. הרגשתי את כל הגוף שלי שהוא במצב של קיפאון (שלא זזים בשינה). בנוסף הרגשתי אנרגייה עצומה בבטן שלי. ואז לאט לאט הבאתי את עצמי למצב שיצאתי מהשיתוק ועברתי למצב של עירות. במשך כל הזמן הזה פשוט עקבתי אחרי עצמי וראיתי איך קורה התהליך. נ.ב. אחר כך המשכתי לישון והיו לי חלומות רגילים מאד מיוחדים. חלמתי שאני פיבי, אחת משלושת המכושפות (הסידרה מכושפות charmed). נלחמתי עם שדים רעין, עזרתי לאנשים, תפשתי כדורי אנרגיה ממכשפות רבות עוצמה והסטתי אותן אליהן, התחזיתי לכל מיני דמויות...ופשוט עשיתי מה שהן עושות בסידרה. היה מעניין. היו לי עוד חלומות אחר כך שאני זוכרת, אבל פחות מעניינים, ומלאים יותר במרדפים ומחבלים

aasherr

New member
../images/Emo132.gifאת מדברת ברצינות??

את מדברת על החלימה שאת יכולה להתהלך ולראות מה אנשים עושים בזמן שאת ישנה תוך כדי חלימה ואם את תראי את עצמך ישנה את תמותי???!

kung fu

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר ../images/Emo13.gif

לא הבנתי אם שאלת משהו, או התבדחת...
אם אפשר לשאול שוב במילים אחרות?

aasherr

New member
../images/Emo60.gifשקסטנדה דיבר על חלימה..

הוא דיבר בפעם הראשונה על דון ג'נרו שהיה איתו אבל למעשה הוא לא היה אלא היה הכפיל שלו באותו זמן דון ג'נרו ישן בבייתו אולי השאלה יצאה לי קצת צינית אני מתנצל הכוונה שלי ברצינות מןחלטת את מתכוונת להגיע לחלימה וכך תכלי להתהלך בהווה בזמן השינה ויש עוד מצב שמזכיר דון חואן שאם אתה רואה את הכפיל שלך אתה מת-ז"א אם אתה רואה את עצמך ישן אז KUNG FU לרמה כזאת של אחריות את מנסה להגיע ואני שואל האם בכלל זה אפשרי??

kung fu

New member
לגבי אם זה אפשרי, אז אני לא יודעת.

אבל האחריות שאני רוצה להגיע אליה היא ש: - שכל המידע שנגיש לי עכשיו יהיה נגיש לי בחלימה - שלא אתעסק עם יצורים לא אורגנים - שאוכל לחשוב בבהירות וברמה גבוהה יותר, ושאחרים לא יוכלו לתעתע בי - שבאמת אקח אחריות על מעשיי בחלימה.

אשכר

New member
רגע, ...

בנוגע ללא אורגניים, וכל מני תופעות חלימה ועירות, את יכולה פשוט להתרכז בנקודת האמצע שלך (הבטן, כאילו, ברורררררר) ולהפיץ אותם לכל עבר. זה מרכז הכוח האמיתי. ממנו את נעה, ומגרשת כלבים ושדים שמפריעים לך, בחלימה ובערות.

foxx

New member
מכושפות

יש בזה משהו שמפריע לי, לראות כישוף כעומד בפני עצמו ולא כדרך שבה הולכים שפשוט הכישוף זה אחד מהאבנים על הדרך :)

kung fu

New member
אתה מדבר על הסידרה מכושפות?

שבסידרה משהו מפריע לך?

foxx

New member
כן :)

אחרי כמה חודשים שארבע ההסכמות יושב אצלי וקראתי עד עמוד 20 כבר כמה פעמים, סופסוף עברתי את המחסום והגעתי לעמוד 60, ספר יפה מאוד :) אני מבין למה את ואחרים התלהבתם ממנו...

kung fu

New member
אחלה ../images/Emo13.gif מה היה המחסום שעמדת בפניו?

ואיך עברת אותו? משהו בך השתנה שאיפשר לך להתקדם בספר?

foxx

New member
אני מניח שכן

אני יכול להסתכל על זה שכשהתחלתי לקרוא אותו והייתי עדיין בהתחלה, כיוונתי את הגוף שלי לקראת הספר ולקח לו זמן להגיע לזה :) פשוט לא ניסיתי להאיץ בעצמי לקרוא אותו, אלא לחכות שכל התנאים יהיו נכונים לי, חיכיתי שזה יקרה, ומתישהו זה קרה והתחלתי לקרוא אותו.

למעלה