חלימה

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
חלימה

נזכרתי בחלום שהיה לי הלילה, ולאחר כמה זמן שניסיתי לשחזר אותו, נזכרתי לפתע שהיה שם קטע שבו התחלתי לרחף עם האופנוע באוויר כשמישהו רדף אחרי, ורחפתי כדי לצאת מתחום השגתו ולאחר מכן הייתי כבר במקום אחר דמוי מערה, שאני זוכר שהיו שם 2 אנשים ולאחר עוד כמה זמן נזכרתי שסיפרתי להם איך התחלתי לרחף דרך ההתכוונות, ואני זוכר שסיפרתי להם את הגדרתי להתכוונות שהאדם הזקן יותר משניהם מאוד הסכים איתי. זה החלק החשוב יותר מהחלום נראה לי. זה גם גרם לי לחשוב על כך שבחלום אני עושה דברים שאני לא מודע אליהם מספיק ולא זוכר אותם מספיק, שרק לפעמים אני נזכר בהם ואז מודע למה שהלך שם ומבין יותר שזה היה משמעותי בשבילי ומנסה לכוון את עצמי שבפעם הבאה אני אהיה יותר מודע לזה גם במהלך החלום. יש לכם רעיונות לטכניקות ספציפיות לשחזור חלומות ?

L i z a r d

New member
איך אתה משחזר חלומות כרגע?

אם נדע מה אתה עושה יהיה יותר קל להמליץ על דברים אחרים.

foxx

New member
אני די מגשש באפילה

בעקרון קמתי הלכתי לעשות יוגה ואחרי בערך 10 דקות של היוגה נזכרתי קצת בחלום ואיכשהו נזכרתי אחרי זה במהלך היוגה בעוד קצת פרטים. אז ביוגה אני מתמקד בנשימות ובשקט הפנימי אד אני מניח שיש קשר בין היוגה לבין ההיזכרות בחלומות, חשבתי שאולי יש איזו שהיא טכניקה שיותר תעזור לי לשחזר חלומות :)

L i z a r d

New member
תגובה

מה שאתה עושה עם היוגה נראה באמת יעיל. אתה יכול גם לראות איך שבתנוחות שונות, אתה זוכר דברים שונים... עוד דברים: יש כמובן יומן החלומות, זה אולי נשמע בנאלי אבל זה יכול באמת לעזור לך לזכור יותר וליצור שפה משותפת, גשר בין עולם החלומות לטונאל (העירות הרגילה) שלך. כשאתה משחזר תנסה להיכנס לעומק הדברים שעולים בך, להעמיק בתוך כל פרט שאתה נזכר בו כי מתוכו אתה יכול להגיע לדברים אחרים. תנסה להשתמש בזכרון של תחושות, גם כאלו ממש מופשטות, תכול לגלות שמתוך שהיה בתחושות האלו עשויים לעלות בך זכרונות אחרים של דברים לא מופשטים. אם תחזור לתנוחת הגוף שבה היית כשישנת ואל המקום שבו היית זה יכול גם לעזור.

foxx

New member
אחלה אחלה, תודה

לא יודע אם זה דברים שלא שמעתי קודם, אבל בכל מקרה זה עזר לי לאחר שקראתי את זה, וזה עשה את כל ההבדל. ככשאנו חולמים, צופה מהצד יוכל לשים לב שאנו מזיזים כל מיני חלקים בגופינו. אנו לא מודעים לכך ויהיה לנו קשה מאוד ואולי אפילו בלתי אפשרי לשחזר את התנועות שעשינו בזמן חלום - בשעה שאנו ערים. כאשר אנו חולמים, אנו רואים תמונות של עולם אחר, תופשים עולם אחר, וגם התגובות והיכולות שלנו נהיות לשונות. את כל זה אנחנו יכולים לרכוש לעצמנו, כך שתהיה לנו שליטה ומודעות על זה. בתוך העולם האחר הזה, יש לנו אפשרויות הרבה פחות מוגבלות ממה שאנחנו מתארים לעצמנו, ובייחוד לכל הנוגע לשילוב בין העולם ההוא לעולם היומיומי הממשי שלנו.

למעלה