חלימה

kung fu

New member
חלימה חה חה חה ../images/Emo6.gif

בזמן האחרון קורה לי הרבה שאני חולמת שאני בחלימה, בזמן שאני לא בחלימה. ולא רק חולמת, אלא במבנה של חלום בתוך חלום בתוך חלום... אני חולמת ש (כל מה שאפרט זה בתוך חלום אחד): אני חולמת משהו, ואז מגלה שאני חלמתי, ואז אני בחלימה, ואז אני מתעוררת (עדיין בתוך החלום) ומספרת למישהו על החלימה או רושמת על זה בפורום, ואז שוב נרדמת וחולמת, ואז מגלה שאני בחלימה, ואז מתעוררת ומספרת על כך...וכו'.... מלא תפניות וחלומות וחלימה כאילו, והכל בחלום אחד. חה חה חה! אני יודעת שזה לא חלימה כי אני זוכרת שבחלומות האלו, אז כל פעם שאני כאילו מגלה שאני חולמת, ואז נכנסת כאילו לחלימה, אז אני מסתכלת בכפות הידיים שלי ולא קורה כלום! אין רעידות! ואז אני מסבירה את זה לעצמי שזה פשוט שונה, ולא חייב להיות רעד בגוף החלימה שלי או במרכז האנרגיה שלי או מה שזה לא יהיה (בחלימה אמיתית אני חשה רעידות) או שאולי זאת כן חלימה שונה, רק שאני לא קמה ממנה, וממשיכה לחלום? לא נראה לי. בכל אופן זה מאד מוזר הקטע החדש הזה
וגם מאד מבלבל!!!! כבר 3 פעמים זה קרה (אולי 4?) ולא הצלחתי לזהות שאני חולמת. ההדמייה של החלימה ממש טובה (חוץ מהקטע שאין רעידות)

yom

New member
גם לי זה קרה

ובנוסף יצא לי לחלום שאני מסתכל על מישהו מהצד, והעיניים שלו מתגלגלות למעלה (הוא נראה די נורא ) ואני מבין שהוא ישן וחולם ואז הוא מרים את כף היד שלו מול הפנים , כדי להסתכל עליה ואני מסביר לעצמי את זה שהוא חולם ובודק ומגלה שזה חלום צלול בקיצור, המוח = המטריקס הוא מתוחכם ביותר. לומד מהר, נותן לנו בדרך כלל מה שאנחנו רוצים רק כדי שנישאר במטריקס. כי מחוץ למטריקס כל מה שידוע קורס, בעצם זה איבוד השפיות. טוב שיש לנו מוח ששומר על השפיות שלנו, לפחות רוב הזמן. חלום צלול זה פתח שדרכו אפשר לברוח מה"שפיות" - לא נראה לי שהמוח אוהב כאלו דברים אם הוא מזהה את הסכנה.

L i z a r d

New member
נחיריים חלומיים../images/Emo110.gif

הדבר הבא קרה לי במהלך חלימה היום, ואם למישהו יש מושג או רעיון כלשהו בנוגע לפישרו אני אשמח לשמוע. הרגשתי שהגוף שלי נמשך לריחוף שכזה (נמשך פיזית, כאילו מישהו שחרר את כוח המשיכה בשבילו), והחלטתי להיות פסיבי. ריחפתי ריחפתי עם תנודות כאלו לצד כאילו שמין רוח שכזו נושאת אותי והגעתי לגובה של חמישה מטרים בערך. ואז, מה שקרה זה שכל הנשימה שלי התרכזה בנחיר הימיני, ז"א ששאפתי ונשפתי רק דרכו, כאילו שהנחיר השמאלי סתום. אני לא זוכר בדיוק מה קרה אחר כך אבל בהמשך המשכתי לעסוק בחלימה.

kung fu

New member
חלימה מהבוקר.....

לא ברור לי אם זאת היתה חלימה תקנית וטוהורה, או חלימה כמו מהעבר עם יצורים ל"א. אני פשוט לא זוכרת. אני חושבת שלא נשארתי בסביבת החלום שלי ושזו היתה חלימה מאטרגנת על ידי יצורים ל"א. אבל אני פשוט לא בטוחה.... אני זוכרת שהחלימה היתה מאד ארוכה ואני סיימתי אותה, כי כבר לא היתה לי אנרגיה להמשיך. אני אנסה להיות יותר צלולה להבא.

L i z a r d

New member
פחחחח חלימה תקנית חהחהחההה

לדעתי תגידי להם בצורה ברורה שלא משמעת לשני פנים שהם לא לוקחים אותך לשום מקום ושאת לא רוצה קשר איתם לפני שאת יוזמת אותו מבחירתך.

kung fu

New member
המינוח באמת משעשע ../images/Emo6.gif

אני אגיד את זה עכשיו. פשוט בזמן בחלימה בכלל לא הייתי מודעת לכך שהחלימה אינה תקנית...

L i z a r d

New member
דג מלוח

אם לא עשית את זה עדיין אז תנסחי את מה שאת אומרת (מה שאני כתבתי לא היה מנוסח) ותנסי לכוון את זה היטב. אני לא בטוח שהחלימה שלך לא הייתה מכוונת (=מכוונת חיצונית), כתבת על סיום מכוון שלה בגלל האנרגיה הזמינה (אצלך?), נראה לי שזה מתקשר לחלימה מכוונת. תבדקי את זה עם עצמך.

kung fu

New member
אמרתי להם את המסר מיד אחרי

שקראתי את ההודעה שלך. תודה! אני סיימתי את החלימה. כן. לא היתה לי אנרגיה זמינה להמשיך. זה היה כל כך ארוך, והכל היה יציב, אבל לי כבר לא היה כוח להמשיך, ושקעתי לחלום רגיל ולהמשך השינה. אני חושבת שזאת היתה חלימה מכוונת חיצונית מכמה סיבות: 1. נראה לי שאחרי שגיליתי שאני חולמת, פתאום מצאתי את עצמי בחדר שלי, במקום להישאר בסביבת החלום. לא בטוח שבמיטה שלי. אולי רק בחדר. 2. בעבר עם החלומות בעלי המיקום הזהה (שתמיד מצאתי את עצמי בחדר שלי בתוך המיטה שלי), אז החלימות (או מה שזה לא היה) היו יכולים להיות ממש ממש ארוכים, והכל היה יציב, ולא נזקקתי למיקוד כלשהו בשביל לשמור על הרציפות של הסביבה. 4. כשהתחלתי את החלימות ממקום נקי בלי משחקים, אז כל החלימות הנקיות היו מאד קצרות, ונזקתתי להמון קשב ומיקוד בשביל שסביבת החלום לא תתפרק ואני אתעורר. 5. מאפיינים: כשאני נקייה ועובדת באופן נקי: אני נזקקת להמון מיקוד והחלימות קצרות מאד. החלימה נגמרת בגלל חוסר מיקוד שלי. 5 שניות שאני לא מפוקסת והכל יכול להיעלם. אני נזקקת להרבה הסתכלות בידיים. תוכן החלימה מסודר, הגיוני, "פרווה", משעמם. אין הרבה אנשים. לפעמים אני לבד שם. כשאני מוצאת את עצמי בחדר שלי, ולא נשארת בסביבת החלום, אני בכלל לא צריכה להפעיל כמעט מיקוד, והחלימה מאד ארוכה, ואני מסיימת אותה בגלל שכבר אין לי כוח להמשיך. פחות צורך להסתכל בידיים. תוכן החלימה: אקזוטי, מעניין מאד, עולמות שלא מוכרים לי, מעברים תת קרקעיים, הרבה ירידה למטה למעמקים, הרבה פגישות עם אנשים, הרבה אקשן, תעופה באוויר, ביקור במקומות בעולם הזה גם (כדור הארץ), אלמנטים של רדיפה אחרי, וחוץ מזה גם אנרגיה של מין.

kung fu

New member
כשרשמתי מ"מכוונת חיצונית"

התכוונתי מכוונת על ידי יצורים ל"א. אתה התכוונת בעצם לדבר ההפוך כנראה. לא משנה, בטח הבנת אותי אחרי ההודעה המפורטת.

taltul5

New member
חלומות

היי , שלום לכולם, שמחתי מאד לדעת כי קיים פורום כזה. קראתי ושוב קוראת את ספריו של קרלוס וכולי נפעמת מן העצמה. רציתי לשתף אתכם ולשמוע את חוות דעתכם: לאחר צבירת אנרגיה אמיתית (בעיקר ע"י אי ביזבוזה) נכנסתי למיטה במטרה לחלום בצורה מכוונת ואמרתי לעצמי שהחלום הבא יהיה חלום של עצמה חלום שאלמד ממנו. ביקשתי להגיע למקום של עצמה. והנה אני שומעת קול בחלום שאומר לי כי בשבוע האחרון חלמתי כל לילה חלום ולא התייחסתי בצורה מספקת לכך( רק לציין כי באותו שבוע הרגשתי מלאת אנרגיה אמיתית. לא רוח במפרשים אלא משהו אחר וידעתי כי קיבלתי חלק ניכר מהאנרגיה בחלום אך לא ידעתי/זכרתי מה ואיך) בכל אופן אותו קול שלדעתי היה אני הביא אותי לחלום שחלמתי זאת אומרת נכנסתי לחלום שחלמתי לפני שבוע והקול "ציווה" עלי לראות את החלום שכבר חלמתי ולא זכרתי. והנה אני רואה אותי כמתבגרת ( ואני כבר לא...חחח) מתחת לבית הוריי, ליד הנדנדה מקרטון שהכנתי לי (בזמנו , לא הייתה לי נדנדה אז הייתי קושרת חבל לעמוד כביסה ושמה קרטון ולו רק בשביל להתנדנד...כמובן שהחבל היה נקרע הרבה פעמים דווקא כשהייתי מרחפת גבוה ואז...בוםםם) בכל מקרה ראיתי אותי באור יום כאשר מעליי, מעל ראשי, בצידו השמאלי ענן מרצד , ענן של אור שדמה יותר לאור השמש .מבטי היה מופנה כלפי מעלה לעבר ביתי (קומה שלישית) . הסתכלתי והסתכלתי ניסיתי להבין תוך כדי ידיעה כי חלום בתוך חלום. ניסיתי להבין משמעות. ו...לא הבנתי כלום. דבר אחד אני יודעת שקמתי ריקה מאנרגיה . החלום שאב את רוב האנרגיה שהצלחתי לאגור. והשאלות הנשאלות מעבר לפירוש החלום היא מה מטרת החלום בשלב זה? האם כדאי לוותר על החלימה כיוון שהיא מתפקדת כמסחטת אנרגיה , אנרגיה יקרה? האם החלימה משרתת איזשהו אני/ אגו? אשמח לשמוע את דעתכם

למעלה