חלימה נחמדה

deep ocean

New member
חלימה נחמדה

הפסקתי לעשות בדיקות מציאות, אבל הנה חלימה ללא בדיקות מציאות יומיומיות
טוב, הבנתי בחלום שאני חולמת, ואז הכנסתי את עצמי לחלימה לאט ובשלווה, תוך הנחיות כמו: הי אני בעצם חולמת, אני תיכף נכנסת לחלימה. הסיבה שהכנסתי את עצמי ככה, כי בפעם הקודמת שגיליתי שאני חולמת, בטעות פקחתי את עיני מרוב ההתלהבות. מצאתי את עצמי בחדר שלי (כשהוא נראה מאד שונה), התבוננתי לאורך כל הזמן בכפות ידי. לא זוכרת את כל מה שהיה, אבל כמה דברים שאני כן זוכרת: -בשלב כלשהו עמדתי וכל גופי רעד וקיפץ. זאת היתה תחושה מאד נעימה ומשכרת. -נזכרתי במה שמישהו אמר לי בעבר בפורום (אולי זה היה צועד בדרך הלוחמים), שאני אצור לי סביבת עבודה בחלימה. ניסיתי להבין למה הוא מתכוון, וניסיתי לפעול בדרך כלשהי בנושא, אבל לא ידעתי מה לעשות. -בסוף, פתאום התעוררתיומצאתי את עצמי בחדר שלי, שוכבת ומסתכלת למעלה. קצת התבאסתי שהתעוררתי כי הייתי מאד מרוכזת, ולא הבנתי איך זה קרה. ואז פתאום הרגשתי את התחושה המיוחדת שיש כשנמצאים בחלימה, ואז זה היה כבר מאוחר מידי, ופקחתי את עיני ומצאתי את עצמי בחדר הנוכחי שלי. מה שקרה הוא שלא באמת התעוררתי מקודם, אלא פשוט פקחתי את עיני ומצאתי את עצמי בסביבת חלימה שונה (עדיין בחדר שלי, אבל עם תפאורה שונה).

אני מדמיין אותך שמה,

לוטשת מבט בכפות הידיים שלך, כאילו מנסה לבלוע אותם עם העיניים... בתגובה למה שאני מדמיין, אני אומר: תרגעי... תסתובבי בסביבה... הרעיון הוא לשמור על החלום והידיים הם רק נקודת-ייחוס. תתחילי מהן ומדי פעם גם תחזרי אליהן בשביל לחדש את האנרגיה שלך בחלימה, אבל אל תיצמדי אליהן כל הזמן. תארי לך מישהו שנמצא במקום מהמם ביופיו, נניח ליד מפלי ההימליה... והוא כל הזמן לוטש מבט בידיים שלו... ראשו מורכן, ידיו מורמות, עיניו פעורות - והוא מסתכל בכפות הידיים שלו... חה חה חה...

deep ocean

New member
../images/Emo6.gif מה שקורה הוא...

שאני מתבוננת בכפות ידי מידי עשר שניות (אני לא סופרת, זה לפי תחושת זמן), מכיוון שאני מרגישה שאם לא אעשה זאת, הקשב שלי יתפוגג, ואני פשוט אקיץ. אני לא מרגישה שקשב החלימה שלי כל כך חזק על מנת שאסתכל נניח פעם בדקה בכפות ידי. בגלל שחלימה זה אירוע נדיר אצלי יחסית, אז לא הרשיתי לעצמי להגדיל את טווח ההסתכלות. אני אנסה להבא להסתכל פחות, ונראה מה קורה.

MsPiggy

New member
וכמובן שפיגי תשאל שאלות

קודם כל - בחלומות שלי היו בדרך כלל נופים מאוד יפים, אז מה שקרה הוא שהסתכלתי על הידיים שלי כמה פעמים בהתחלה, ואחר כך פשוט המשכתי עם הנוף... כל כמה זמן צריך להסתכל בידיים? (ומה שאני עושה זה בסדר?) ואיך אני מפתחת גוף חלימה?!!

MsPiggy

New member
אבל אתה אמור לדעת הכל!!!

כי אתה כזה צועד בדרך הלוחמים והכל... :eek:/ אוקי - אתה יודע, אתה פשוט לא יודע שאתה יודע... ככה זה יותר טוב

r e s t

New member
:)

הגוף פיזי שלך מורכב רק מידיים?? ככה גם גוף חלימה.תרוצי בחלום,תעשי כל מני תרגילים פיזיים,תפתחי ת´גוף שלך בחלום,תחזקי אותו :)

MsPiggy

New member
דיווח חלימה ובניית הגוף שלי

לצערי בגלל שאני לא חולמת יותר שאני עושה שיטת ווילד ומצליחה הצלילות בחלומות שלי טיפה ירדה - אני צריכה לזכור להשתמש בפקודה של "הגבר צלילות", נו טוב פעם הבאה... איפשהו באמצע החלום אני התעוררתי וכמנהגי עשיתי בדיקת מציאות - אני חולמת. אז התחלתי לעשות את מה שנאמר כאן - הסתכלתי על הידיים שלי, ואז הלכתי לסלום והתחלתי להסתכל על כל שאר הגוף שלי, על הרגלים שלי.. אפילו הייתי עם המכנסי התעמלות שלי כי כבר מבעוד מועד תכננתי לעשות בעיטות
אז התחלתי לעשות כמה בעיטות באוויר ואחרי שראיתי שזה עובד החלטתי לנסות לעבור לשער השני, כי ידעתי שעכשיו זה כנראה יצליח... התחלתי להסתובב ולהסתובב ממש ממש מהר, וכשפתחתי את העיניים אני כאילו התעוררתי, בדיקת מציאות... אני עדיין חולמת.... אז הצלחתי, לא? עכשיו אני טיפה כועסת על עצמי שלא ניצלתי את השאר החלום לחלימה, ברגע שגיליתי שאני חולמת ניסיתי כל הזמן להתעורר וזה לא עבד! כל הזמן התעוררתי לתוך עוד חלום ועוד חלום... עד שבסוף כבר נמאס לי מלעשות בדיקות מציאות והחלטתי לחכות... ואז בסוף התעוררתי.

אולי לא כדאי לנסות להתחיל להתעורר

אלא פשוט לשכב במקום כלשהו ו"ללכת לישון" בידיעה שכשתפקחי שוב את העיניים תהיי ערה. ואז תבדקי. אם זה לא עובד את תמיד יכולה להרוג את עצמך בחלום, לקפוץ מממקום גבוה...זה מתכון בדוק

MsPiggy

New member
באמת?

טוב, אני אנסה... אבל פעם הבאה אולי פשוט עדיף לנצל את החלום לחלימה - הרי להתעורר בכל זאת יקרה כשזה יקרה...

deep ocean

New member
חלימה שהיתה לי ממש עכשיו

טוב, קלטתי שאני חולמת ולאט לאט הכנסתי את עצמי לחלימה. מצאתי את עצמי במיטה, כשלידי שוכב חבר טוב שלי. התבוננתי בכפות ידי משהו כמו פעם ב-50 שניות, בשביל לראות מה יקרה אם אתבונן פחות. הסתכלתי על קיר מלא בקומיקס שהיה מולי, וראיתי אותו די מטושטש. סובבתי אליו את הראש ואמרתי לו שאני רואה את הקומיקס מאד מטושטש (אגב, הוא היה נראה אחרת ממה שהוא נראה באמת). ברגע שאמרתי את זה פתאום ראיתי את כל הקומיקס בבהירות. ואז חברי אמר לי: איזה קומיקס יפה, אפשר להסתכל עליו במשך שנים ולגלות כל פעם משהו חדש (זה לא הציטוט המדויק, אבל משהו כזה). הסתכלתי בכפות ידי, והוא אמר לי כזה: א-הא!! ואמרתי לו: (לעצמי מין הסתם) אבל ממש עובר זמן עד שאני מסתכלת, כבר עברו בטח 50 שניות. ואחרי איזה 40-30 שניות הקשב שלי התפוגג והתעוררתי.

tov, excuse me for the wierd name

but i´m eshkar, if you´re interested. i cant write hebrew right now, sorry. the forum has interestingly developed since i´ve been here, but i´m sorry, i dont have enough time to explore it. actually, i dont use the media. i´m practicing (or rather, DOING) some Stalking ("yokshut"), hunting my own weaknesses, if you´re interested. it´s hard, but i change frequencies, and then continue my warrior stuff differently. dont give up if it´s a bit frustrating, eh? details might follw, and might not. dreaming occurs, though in wierd means, i can say. ok, enough for now. (deep ocean: please send me your address (not email) thanks.​

deep ocean

New member
eshkar!!

it is shocking and exciting to see your message in the forum! stalking..hmmm hmmm
i am writing my message in the forum, because you choose yourself a fucking nick name. you wrote on the letter "e" some sign, and because of that the system doesn´t recognize you when someone tries to send you a personal message. change your nickname, and i´ll give you my address there. p.s- i answered your letter (real letter, by regular mail) that you sent me, and wrote there my home address.​

deep ocean

New member
עוד חלימה מעכשיו ../images/Emo13.gif

מצאתי את עצמי שוכבת במיטה, כשלידי ישן חבר טוב שלי. (לא הערתי אותו), ועלי קופץ/ת חתול/ה בפראות משהו. ליטפתי את החתול שירגע, עד שבסוף הוא נרגע וכשהוא נרגע הוא הלך. ואז התעורר חבר שלי, ובאותו הזמן באה גם עוד חברה שלי (היא לא שכבה לצידנו, אלא עמדה לידי). הם דיברנו ביניהם, ואני המשכתי עם החלימה כמובן. לא אמרתי להם שאני בחלימה (לא ברור לי למה לא אמרתי להם. זה כאילו היה מין סוד כזה, אבל גם הם חולמים אז יכולתי לספר להם). ואז חברה שלי לחצה עם הידיים שלה במקום כלשהו עלי, והיא אמרה שעדיף שהיא תפסיק כי אחרת אני יכולה להתעורר מזה. ואז התבוננתי בכפות ידי וחבר שלי תקע בי כזה מבט (מופתע עם עירוב של עוד תחושה), והתעוררתי מזה....

deep ocean

New member
אה, עוד משהו....

מצאתי את עצמי בחלימה בבית של חבר שלי. ובחלימה זכרתי שהייתי אצלו באמת במהלך היום, ושהלכנו לישון אצלו. כשקמתי מהחלימה, הייתי מאד מופתעת מזה שאני בכלל בבית שלי. אדב, אם איני טועה, ישנו על המיטה שלי, אבל בבית שלו.

deep ocean

New member
היתה לי עוד חלימה קצרה היום ../images/Emo6.gif

אני אומרת לכם...כשזה בא, אז זה בא בגדול

למעלה