deep ocean
New member
חלימה נחמדה
הפסקתי לעשות בדיקות מציאות, אבל הנה חלימה ללא בדיקות מציאות יומיומיות
טוב, הבנתי בחלום שאני חולמת, ואז הכנסתי את עצמי לחלימה לאט ובשלווה, תוך הנחיות כמו: הי אני בעצם חולמת, אני תיכף נכנסת לחלימה. הסיבה שהכנסתי את עצמי ככה, כי בפעם הקודמת שגיליתי שאני חולמת, בטעות פקחתי את עיני מרוב ההתלהבות. מצאתי את עצמי בחדר שלי (כשהוא נראה מאד שונה), התבוננתי לאורך כל הזמן בכפות ידי. לא זוכרת את כל מה שהיה, אבל כמה דברים שאני כן זוכרת: -בשלב כלשהו עמדתי וכל גופי רעד וקיפץ. זאת היתה תחושה מאד נעימה ומשכרת. -נזכרתי במה שמישהו אמר לי בעבר בפורום (אולי זה היה צועד בדרך הלוחמים), שאני אצור לי סביבת עבודה בחלימה. ניסיתי להבין למה הוא מתכוון, וניסיתי לפעול בדרך כלשהי בנושא, אבל לא ידעתי מה לעשות. -בסוף, פתאום התעוררתיומצאתי את עצמי בחדר שלי, שוכבת ומסתכלת למעלה. קצת התבאסתי שהתעוררתי כי הייתי מאד מרוכזת, ולא הבנתי איך זה קרה. ואז פתאום הרגשתי את התחושה המיוחדת שיש כשנמצאים בחלימה, ואז זה היה כבר מאוחר מידי, ופקחתי את עיני ומצאתי את עצמי בחדר הנוכחי שלי. מה שקרה הוא שלא באמת התעוררתי מקודם, אלא פשוט פקחתי את עיני ומצאתי את עצמי בסביבת חלימה שונה (עדיין בחדר שלי, אבל עם תפאורה שונה).
הפסקתי לעשות בדיקות מציאות, אבל הנה חלימה ללא בדיקות מציאות יומיומיות