חלימה מהבוקר
התעוררתי ב: 10:25 מהצלצול של השעון שלי. ואז המשכתי לישון (מרוב עייפות) עד 10:40. בזמן הזה חלמתי חלום/ות רגילים שבחלום אחד רדפו אחרי או משהו כזה. ואז קלטתי שאני חולמת (כאילו, נמאס לי כבר לברוח, או להילחם עם סכינים ולדקור את מי שרודף אחרי
) עמדתי בתור חדר, שנראה היה כמו כיתה בבית ספר. התבוננתי בידיים שלי כמה פעמים. קיר אחד היה צבוע כולו בסגול, קיר אחד היו בו חלונות החוצה, קיר שני היה לוח גדול מאד, והקיר הרביעי אולי היה אטום או שהיה בו משהו אחר. לא זוכרת כרגע. הקפדתי להתבונן בסביבת החלום וגם להסתכל בכפות ידי. בשלב מסויים הקשב שלי ירד כנראה, וכשחזרתי להסתכל בכפות ידי ואז על סביבת החלום, הצבע של קיר אחד השתנה לכחול מסגול, ובעוד קיר השתנו הפרטים. ואז אני לא זוכרת מה קרה, והרגע שלאחריו שאני זוכרת הוא שמקיפים אותי הרבה אנשים (בחדר שנראה כמו כיתה בבית ספר הייתי לבד). הסתכלתי עליהם (נראו כמו חברים שלי מהעבר / מהווה / אנשים שאיני מכירה). לא זוכרת מה היה איתם, אבל הרגע הבא שאני זוכרת הוא ששאלתי אחת מהן בשם לילי: "אז מה, את יצור לא אורגני?" היא צחקה בצחוק מלא מכל הלב, צחוק אוהב כזה ומלא חיים, ואמרה שהיא יצור אורגני מסוג נקבה. זהו. לא זוכרת מה היה אחר כך. וגם הרבה חלקים לא זוכרת באמצע. אולי אחרי שהייתי בכיתה הפסקתי להסתכל בכפות ידיי וכל מה שהיה זה היה רק חלום צלול. או שלא, ואני פשוט לא זוכרת מה עשיתי ומה היה. שתפו בחלימות שלכם לאחרונה.
התעוררתי ב: 10:25 מהצלצול של השעון שלי. ואז המשכתי לישון (מרוב עייפות) עד 10:40. בזמן הזה חלמתי חלום/ות רגילים שבחלום אחד רדפו אחרי או משהו כזה. ואז קלטתי שאני חולמת (כאילו, נמאס לי כבר לברוח, או להילחם עם סכינים ולדקור את מי שרודף אחרי