חלימה מהבוקר

kung fu

New member
חלימה מהבוקר

התעוררתי ב: 10:25 מהצלצול של השעון שלי. ואז המשכתי לישון (מרוב עייפות) עד 10:40. בזמן הזה חלמתי חלום/ות רגילים שבחלום אחד רדפו אחרי או משהו כזה. ואז קלטתי שאני חולמת (כאילו, נמאס לי כבר לברוח, או להילחם עם סכינים ולדקור את מי שרודף אחרי
) עמדתי בתור חדר, שנראה היה כמו כיתה בבית ספר. התבוננתי בידיים שלי כמה פעמים. קיר אחד היה צבוע כולו בסגול, קיר אחד היו בו חלונות החוצה, קיר שני היה לוח גדול מאד, והקיר הרביעי אולי היה אטום או שהיה בו משהו אחר. לא זוכרת כרגע. הקפדתי להתבונן בסביבת החלום וגם להסתכל בכפות ידי. בשלב מסויים הקשב שלי ירד כנראה, וכשחזרתי להסתכל בכפות ידי ואז על סביבת החלום, הצבע של קיר אחד השתנה לכחול מסגול, ובעוד קיר השתנו הפרטים. ואז אני לא זוכרת מה קרה, והרגע שלאחריו שאני זוכרת הוא שמקיפים אותי הרבה אנשים (בחדר שנראה כמו כיתה בבית ספר הייתי לבד). הסתכלתי עליהם (נראו כמו חברים שלי מהעבר / מהווה / אנשים שאיני מכירה). לא זוכרת מה היה איתם, אבל הרגע הבא שאני זוכרת הוא ששאלתי אחת מהן בשם לילי: "אז מה, את יצור לא אורגני?" היא צחקה בצחוק מלא מכל הלב, צחוק אוהב כזה ומלא חיים, ואמרה שהיא יצור אורגני מסוג נקבה. זהו. לא זוכרת מה היה אחר כך. וגם הרבה חלקים לא זוכרת באמצע. אולי אחרי שהייתי בכיתה הפסקתי להסתכל בכפות ידיי וכל מה שהיה זה היה רק חלום צלול. או שלא, ואני פשוט לא זוכרת מה עשיתי ומה היה. שתפו בחלימות שלכם לאחרונה.

capital

New member
וואו.. מה זה היה?

האם היוא אלה ישויות מהמציאות שלנו?

kung fu

New member
הם נראו כמו אנשים שאני מכירה

אבל הם לא היו באמת הם.

charlila

New member
ענני נחש

(שבוע שעבר?)נטשתי הכל והלכתי לישון בצהריים, תשושה, מאוכזבת מאוד שאני לא עומדת כלל במשימותי היומיומיות, ותוהה אם זה לא, למרות הכל, סתם עצלנות פשוטה, חוסר משמעת פשוט. (בניגוד לדעה שכשאין לי כח לכלום, סימן שאני עסוקה מדי מצד שמאל, במשימות שאין לי מושג עליהן מצד ימין.) כששכבתי, שמתי לב שפיצוץ קורי הקרמה (הסבר יבוא) נתקע. התייעצתי (במחשבה) מה יש לעשות בעניין, והתשובה היתה - לישון. חלמתי שזה ערב יום כיפור, ואני מדוכאת קצת כי אין מה לאכול, בא לי לחם עם שוקולד ואין שוקולד או כסף לקנותו (זה בערך המצב גם במציאות עכשיו) אני מסתכלת בשמיים ו- ואו! ענן פתיחה (מאלה הנוציים, העשויים אלומות רכות של סיבים, בעלי קצוות משוחררים מסתלסלים)בצורת עיגול נפתח לספירלה ויש לו ראש של נחש. והנה עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד! וכולם מזיזים את ראשיהם בתיאום ומתפתלים. פנימם משתנה, נהייה דמוי "ציורי הגנה" (צורות תואמות הנובעות אחת מהשנייה למלא חלל, בלי לגעת זו בזו) ואני אומרת, לתמהון הנוכחים (אחותי? בתי? עוד אנשים?) "ואו - ענני נחשים! ואו!ואו! ואו!"

charlila

New member
הפעם הראשונה שראיתי ענני פתיחה

היתה ימים אחדים אחרי שראיתי אותם בחלום - שורה ישרה של עננים דמויי להבות. זה היה בגליציה שבספרד, חורף 1995. הקריאה (אפשר לקרוא עננים) היתה - רוחות צמחים שהשתחררו משעבוד. היו עוד שתיים-שלוש קריאות כאלה שם, אז. הפעם הראשונה שראינו (בן זוגי, ילדי ואני) שמיים מלאים ענני פתיחה מרהיבים בכל מיני צורות היתה בלוס-סריטוס, בחה-קליפורניה, מכסיקו, כשהיגענו לשם, בדצמבר 97. חשבנו שכך נראים העננים באזור ההוא, שהוא מדבר קקטוסים שלא הושחת- שכך נראית רוחם של דיירי האזור, צמחי המדבר. אבל מאז הלכו אחרינו ענני הפתיחה, לאירופה ולארץ. הייתכן שגם שם הם היו תופעה חדשה? לא נראה לי. אבל מי יודע? פעם נסעתי עם בני ברכבת דרך מקדוניה. צעיר מקומי פטפט אתנו על חיקוי תרבות המערב, כשראיתי מחלון הרכבת, מעל היערות המושחרים של הארץ נטולת הזוהר, שורת ענני פתיחה! "ראית פעם עננים כאלה?" שאלתי את הצעיר. הוא היסס רגע ואמר "כן". אני בטוחה שלא ראה כאלה מימיו. גם אנשים אחרים לא זוכרים שעננים אלה (כמו גם אחרים, פחות נעימים - החשרה האפלה במערב בכל ערב כמעט, בשפלת החוף) הם תופעה חדשה במקומותינו. או שאומרים - "החור באוזון, השינויים באקלים."

charlila

New member
בדרך כלל, פירושם של ענני פתיחה -

שהאדמה פותחת קרמה. שקורי קרמה של האדמה מתפוצצים ומומרים לנגל (=שפיעות הנשר). לעתים הם מייצגים מישהו אחר שפותח קרמה.

charlila

New member
ולא יודעת מה משמעות הנחשים.

לפי התרגשותי בחלום, אני מבינה שהם אמורים לסמן שינוי שאני ממתינה לו הרבה, הרבה, הרבה זמן, שהוא תוצאה של הצטברות מסה קריטית של קרמה שנפתחה. אבל לא רואה סימנים אחרים לכך (עדיין?) וזקוקה למשמעת חמורה כדי שאי העזתי להאמין לא תחסום את האפשרות לשינוי.

עננים מדהימים

אף פעם לא ראיתי כאלה, ואני מסתכלת די הרבה על העננים, עם אופק פתוח מעל שדות ופסטורליה. גם השיר יפה, דרך אגב.

kung fu

New member
../images/Emo13.gif

טוב, אני קצת חלוקה איתך, כי מבחינתי מה שתיארת זה לא חלימה, אבל זה עדיין היה מעניין לקרוא בלי קשר ל"מה זה".

kung fu

New member
בעבר שאלתי אותה בפורום

אם היא מוצאת את כפות הידיים שלה והיא אמרה שלא, והיא גם לא מחפשת אותן כיום (בעבר היא חיפשה והפסיקה. כך אני זוכרת שהיא כתבה). מהנסיון שלי, אז כשרק חלמתי עם מודעות לחלום, זה היה והרגיש כחלום צלול, ולא היה את הרטט הגופני שמתלווה לחלימה, ועוד דברים. אבל זאת רק דעתי האישית כמובן, שמבוססת על נסיוני האישי, ועל דברים שקראתי.

charlila

New member
אל תהיי כזאת מרובעת!

יש עוד דרכים להיכנס לחלימה. (ולמה את מדברת עלי בגוף שלישי? צ'ילבה?) אם את זוכרת, בהשראתך אימצתי את אייקון החתולים כנקודת המוצא לחלימה. האמת שלא תמיד הם מתייצבים, כל פעם מופיע משהו אחר. ואם את זוכרת את הגירסה שלי, הפסקתי עם כפות הידיים כי להרגשתי מסוכן לי להסתובב בחלימה עם הגוף האנרגטי עלי - ומה שהזכירו לי חתולַי, כשהתפוגגו והשאירו אחריהם סימן קלוש, כמו אייקון של מחשב במצב אפור, זה איך לפזר אותו לכל רוח ולחלום בלעדיו. זה לא אותו הכף - אבל בלחימה, buzeness befor plasue (טוב, אף אחד פה לא מבין על מה אני מדברת, ככל הנראה.)

madai

New member
אני בהחלט מבין

ישנן שיטות רבות להיכנס לחלימה. קארלוס קאסטנדה מדווח בגוף ראשון על דרך מיוחדת מאוד, דרך שהתפתחה במשך אלפי שנים על ידי "לוחמים/מכשפים". ישנן דרכים נוספות, ואין דרך אחת טובה בהרבה מהאחרת. החשוב מכל הוא לשמור על אופק פתוח, כך תתפתחנה ההבנות שלכם והחלימה תתפתח עימן. יום טוב, מדעי.

למעלה