חלילית

Starway

New member
תעריכו תעריכו....

אני בהזדמנות אצלם לכם את הסניף של חלילית באילת... הוא ממש עלוב! אני הלכתי לקנות סט מקלות.. (החלטתי לשמוע בהצעתכם ולקנות את הויק...) ולא היה להם את זה... היה להם בסך הכל איזה 4 סוגי מקלות.. זה כל המבחר.. בחנות מוצבת מערכת אחת.. של מאפקס וונוס... וקצת מצילות של ZBT הקיצר לא דברים איכותיים... ממש חבל ... אני אצלם בהזדמנות..

Zero Tolerance

New member
ת´אמת...

חנות לא מדהימה המחלקה בכלי זמר בת"א יותר מדהימה מזאת... שם אני נכנס אני לא יודע מתפוצץ מרוב הדברים שהייתי רוצה למערכת יאללה איזה דברים יש שם אפשר לגמור מהם... קלטת את הקיר של המצילות של זילג´יין? פי יאלללה!

HelloweeN

New member
../images/Emo32.gif דניאל !

לא קשור לתופים! אני בימים האחרונים עושה מאמצים עילאיים להשיג לעצמי מצלמה דיגיטלית או וואב קם. איזה מצלמה יש לך ? איזה דגם? עם פלאש ? כמה מגה זיכרון? והכי חשוב כמה עלה, ואיפה קנית ??

Blakey

New member
לי יש עצה בשבילך.

קניתי מצלמה דיגיטלית הכי פשוטה שיש ב900 ש"ח. לך לחנות ותסתכל על הדגמים של סוני, ותאמין לי שלא שווה להשקיע מעל 1500 ש"ח על דברים כאלה. קח משהו זול ופשוט שעושה את העבודה.

danezeq

Member
זה תלוי מה אתה רוצה לצלם

אני מצלם המון נופים (זה האתר שלי
) וחשוב לי שהרזולוצייה תיהיה גבוהה ושהתמונה תיהיה כמה שפחות מלוכלכת, אז בשביל לצלם תופים, אפשר להשתמש במצלמה הרבה יותר פשוטה מזאת.

danezeq

Member
המצלמה שלי היא

CANON S100 היא באה עם קומפאקט פלאש של 8 מגה קניתי בנפרד קומפאקט פלאש של 32 מגה ובקרוב יהיה לי אחד של 128 מגה (בשותף עם חבר, בעיקר שלו), אפשר לצלם עם זה את כל חנויות המוסיקה בארץ בכרטיס אחד
! מישהו מהעבודה של אמא שלי נסע להונג-קונג, אז הוא קנה בשבילינו את המצלמה בהונג-קונג זה עלה בערך 2000 ש"ח כמובן שעם פלאש!

bosphorus

New member
למוכר קוראים....

עזרא חורי והא המוכר (ב ה הידיעה) יש לו את היחס הכי חם בעולם והוא ממש נחמד. הוא פעם אחת אפילו הכריח אותי לשבת ולנגן... אחלה בן אדם!

orion rules

New member
דניאל אחי

למוחר קוראים עזרא ואני לא זוכר את שם משפחתו... הוא חבר ממש טוב של המורה שלי ואתי הוא כבר מכיר אישי!! אבל הוא מלך!!! יש לו יחס חם- משהו טוב.. אני מת על הבנאדם הזה... לעומת אופיר במרום ההומו הזה יש לו יחס של נעל!!

Drums

New member
עזרה חורי הוא המורה שלי!

והוא טוב-לב, ממש בחור נחמד.. כיף להיות בסביבה שלו..

תשובות

המוחרים שם שכשאני הייתי שם היו נחמדים גם כן, לי נתנו לנגן על המערכת הזאתי אפילו יותר מחצי שעה בפעמיים שהייתי שם. האנשים שם נחמדים אבל צריך לקחת בפרופורציות שגם כן ארתור נחמד (מי שמכיר). המחיר של המערכת שנחגנת בה הוא מעל לשבע עשרה אלף והמגבר הוא עוד חמש (אני בטוח בזה רציתי לקנות אותו לא מזמן).

למעלה