נועית? פרצת לעידן למשתמש, אחות?
M Michael Jackson girl New member 29/9/05 #24 תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif! אתם ממש אחלה ! מישהי/ו שאל/ה איזה מוסיקה אני שומעת... אני שומעת מייקל ג'קסון לרוב. חוץ ממנו, להקות רוק כמו גאנס(לא הרבה במיוחד), וזהו בעיקרון.... פעם שמעתי המון פופ... היום, חוץ מייקל שומדבר...
תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif! אתם ממש אחלה ! מישהי/ו שאל/ה איזה מוסיקה אני שומעת... אני שומעת מייקל ג'קסון לרוב. חוץ ממנו, להקות רוק כמו גאנס(לא הרבה במיוחד), וזהו בעיקרון.... פעם שמעתי המון פופ... היום, חוץ מייקל שומדבר...
S Swid666 New member 29/9/05 #25 שילום ../images/Emo24.gif להקות פאוור שאני ממליצה עליהן: Blind Guardian Helloween Arwen Nightwish Kamelot Demons & Wizards
שילום ../images/Emo24.gif להקות פאוור שאני ממליצה עליהן: Blind Guardian Helloween Arwen Nightwish Kamelot Demons & Wizards
M McBlack New member 29/9/05 #28 נממממ אנשים כבר אמרו את שלהם.... אני מאיה את מצטרפת לפורום או שלכתוב חיבוק בתוך קווים (ע"ע: ||) יהיה מיותר?
נממממ אנשים כבר אמרו את שלהם.... אני מאיה את מצטרפת לפורום או שלכתוב חיבוק בתוך קווים (ע"ע: ||) יהיה מיותר?
H holy thunderforce New member 29/9/05 #32 היי הילה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif טוב המליצו פה כמעט על כל הלהקות, אז פשוט תקשיבי לחוכמתם של אנשי פורום זה ... כמה אנשים כבר יש פה מב"ש?
היי הילה ברוכה הבאה../images/Emo140.gif טוב המליצו פה כמעט על כל הלהקות, אז פשוט תקשיבי לחוכמתם של אנשי פורום זה ... כמה אנשים כבר יש פה מב"ש?