חלוק פסים למכירה

sophies

New member
חלוק פסים למכירה

יש ברשותי חלוק בסגנון כורדי, אוטנטי בממשי, עם פסים בכחול ובעוד צבעים וברצוני למכור אותו

tlingit

New member
|ברוכה הבאה סופי ../images/Emo24.gif

יופי שמצאת את הפורום שלנו, מקווה שזה לא יהיה ביקור חד פעמי. אני רואה שאת מגיעה אלינו מתחום היצירה העצמית, אני מאד מתחברת לזה.

sophies

New member
כן, אני מעצבת בגדים לטעם אישי

ויש ברשותי את הכפתן הזה, שעלי למכור, עשוי משי, שנעשה לפי דוגמא אוטנטית

שרקייה

New member
אולי את יכולה ליצור קשר עם אחת

מלהקות הריקוד הכורדיות המופיעות בארץ. אני מכירה לפחות להקה אחת בירושלים ואחת בצפון.

sophies

New member
את יכולה לתת לי שם של הלהקה

את יכולה לתת לי שם של הלהקה?

שרקייה

New member
חיפשתי את הטלפונים של הלהקה

שהופיעה בשער הגולן, אבל לא הצלחתי למצוא את כרטיס הביקור שלהם. אני מניחה שאם תתקשרי לשער הגולן ותבקשי את נורית (מארגנת הפסטיבל) היא תדע לתת לך פרטים שלהם. פרט להם, אני מצרפת מספר טלפון של הצמד אנא כורדי. זוג אחים המופיעים בנגינה על דוהול וזורנה. אני מניחה שגם הם יוכלו לעזור לך. מס' הטלפון שלהם: רונן: 751283 - 050 או 9943287 - 08 בועז: 216298 - 051 הורים: 9941360 - 08 הכרטיס הוא מלפני כשנתיים ואני מקווה שהטלפונים מעודכנים. מן הסתם בטח הטלפון של בית ההורים מעודכן. בהצלחה, גליה

שרקייה

New member
ערב מחול כורדי

רב מחול כורדי כוריאוגרפיה: אבי סדן מחול אתני היכן ומתי? חזרה לדף הבית ערב של מחול-זמר והסבר על הריקוד הכורדי . ערב השזור מתוך שלוש תוכניות שבוצעו עד כה, המשלב קטעים נבחרים, כמו זיכרונות מכורדיסטאן,הכנסת ספר תורה לבית הכנסת,וחתונה כורדית. ריקוד הדבקה הערבית כאנלוגיה על הריקוד הכורדי ועל הריקוד בעדות אחרות. הלהקות פועלות בשיתוף אומנות לעם ותיאטרון מחול ענבל. להקת מחול ממושב דובב – מועצה מקומית מרום גולן – ניהול – צבייה פרץ להקת מחול – מועצה מקומית מעלה יוסף - ניהול – יפה כהן אבי סדן – כוריאוגרף ומדריך הלהקה, רקדן בלהקת ענבל

למעלה