חלוקת threads

ASP zone

New member
חלוקת threads

יש לי מערכת אירועים. כל פעם שאירוע צריך להתבצע נשלח Signal. אני רוצה לתפוס את הSignals שנשלחו בThread אחר ולקרוא לאירועים המתאימים שהם זימנו. השאלה היא: א) איפה אני מאכסן את הSignals? ב) איך אני מחלק את זה לthreads? האם צריך thread שישלח את הSignal? עומר.

השאלה שלך ממש לא מובנת

או יותר נכון היא מובנת ב אלף מובנים שונים.... אם אתה מתכוון למה שאני חושב(סיכוי של 1 לאלף כאמור..) אז הייתי מציע לך להשתמש ב QUEUE לאחסון ה SIGNALS תוכל גם להריץ THREADS שמחכים על ה QUEUE(כלומר מחכים שיכנסו איברים ל QUEUE)ואז כשנכנס איבר ה THREAD מתעורר ומטפל ב SIGNAL

ASP zone

New member
הבנת בדיוק

אבל איך אני "מעיר" thread? איך אני יהפוך את התור של הSignals לגלובאלי? עומר

תחפש ב בלוג של אודי על QUEUE

יש לו שם דוגמא ל THREAD ש ממתין על QUEUE אולי זה יעזור לך http://udidahan.weblogs.us/

gunahman

New member
נדרש פתרון ארכיטקטוני ליעילות

הבנתי את אשר אתה רוצה ונראה כי זה מקרה קלאסי של מכונת מצבים. הפתרון האידאלי עבורך הוא לולאה ראשית אשר תחכה ב - WaitForSingleObject על ה - Handle -ים המתאימים. ובגוף הלולאה תהיה אינטרפטציה, פיענוח, של ההודעה שהתפרצה לה. קודמי הציע לך שימוש במחסנית וזה דבר לא רע , אבל ניתן לשלוח את ההודעה לאויר גם בלי להכריז עליה כאחת שנשלחת ל/ממחסנית ועדיין תקבל אותן סידרתית כאילו אוחסנה במערכת. אשמח לעזור ביתר עומק במידה ותרצה, גיא.

למעלה