חלוקת תפקידים....?

lili81

New member
חלוקת תפקידים....?

אני ובעלי יקירי נשואים מיזה חצי שנה וממש אחרי שהתחתנו עברנו לגור ביחד והחלטתי שאנו מתחלקים בכל עבודות הבית חצי חצי ואני לא יכנס לקטגורית הנשים שמשעבדות לבית שנינו עובדים ככה שזה דיי פר ששנינו נתחזק את הבית בשוטף.. בהתחלה זה הלך יפה הוא : כיבס ,הדיח כלים, הוריד זבל,תלה כביסה ,הוריד כביסה...ממש הכל חצי בחצי אפילו עשה ספונג'ה.. לאחרונה הוא התחיל איזשהו פרוייקט בעבודה והוא עובד 14 שעות ביממה משהו כמו 3 חודשים הקרובים. ואני כדי להקל עליו הפצרתי בו שהוא פטור מכל עבודות הבית כי גם ככה הוא עובד קשה וזה עד שייגמר הפרוייקט ושעות העבודה הקשות. הבעיה היא.. מה יהיה שייגמר הפרוייקט ונשוב להיתחלק בעבודות הבית.. או שהוא כבר יתרגל..שהוא לא עושה כלום בבית ואני יתחיל להעיר לו על כל שטות קטנה.... עצה.. בקשה

את יודעת מה מוזר לי כאן?

הכל החלטה חד צדדית. את החלטת ששניכם תנקו. את החלטת שיש לו גימלים עכשיו. ואת תחליטי שהגיע הזמן לנקיון משותף. אולי בגלל זה את כל כך חוששת? אולי תבדקי איתו מה הוא חושב? מה הוא רוצה? מה התוכניות שלו? אולי זה ירגיע אותך? וגם אם לא תקבלי את התשובה שתרצי, זה יהיה פתח לדיון ומשא ומתן עד לשביעות רצון שניכם.

Tully Is Here

New member
ואת לא עובדת???

אם הוא עובד יותר שייעשה פחות, אבל למה להפיל הכל חזרה עלייך??? גם שלי עובד ולומד ויוצא ב- 7 בבקר וחוזר ב- 11 בלילה ועדיין עוזר לי, אז זה אמנם לא מצב קבוע אלא עקב מצבי המתקדם, והבית לא מצוחצח כל יום, אבל דברים שלא סובלים דיחוי, הוא יעשה גם באמצע הלילה. בקיצור, כשיש רצון גם יש יכולת. אם את בכל זאת מתעקשת לעשות הכל לבד, חכי שלושה חודשים ואז תראי איפה אתם עומדים. אף אחד מאתנו לא יכול לדעת איך הוא יגיב...

למעלה