חלוקת חשבונות

kn1234

New member
חלוקת חשבונות

היי מה עושים ? יש לי שותף החדש שלי מזה שבועיים ובשבוע הוא מפעיל 3-4 פעמים מכונת כביסה ב 90°C ואילו אני רק פעם אחת? ויש לו גם מזגן נייד לדעתי הוא צריך לשלם יותר חשמל ומים אבל איך אני יכולה לחשב את זה האם אני צריכה לשלם בדיוק חצי מהשבונות למרות שבזבוז החשמל שלו יותר גדול? בבקשה תעזרו לי.

chicka

New member
היו על זה אין ספור דיונים...

אם תסתכלי קצת בהיסטוריה של הפורום תוכלי לראות כל מיני דעות. אני בהחלט חושבת שזה קונפליקט לא קטן. ואם תחליטו שהוא צריך לשלם יותר את החשבון - כמה יותר הוא ישלם ? ואולי את מדליקה את הדוד יותר ממנו ? או נמצאת בבית יותר ממנו והאור אצלך בחדר דולק יותר זמן ? או אולי את רואה טלוויזיה יותר וכו' וכו'... זו בעיה לא פשוטה ולכן הפתרון היחידי לדברים האלו זה פשוט להבין שהחיים בשותפות הם בד"כ מתחלקים חצי בחצי גם כשאחד מהשותפים כביכול צורך יותר אלא אם כן מדובר בחשבון באמת יוצאים מגדר הרגיל ואז שווה לעשות שיחה משותפת בנושא. אם מדובר על 50 שקלים...תספגי את זה לטובת היחסים בינכם.

Itai G

New member
קצת קשה לומר...

אהלן, באמת בעייתי, כי אם תדברי איתו, הוא יכול להתחיל להתקטנן איתך על כל הדלקת אור וכ'. זה עד כדי כך משמעותי? אם זה 50 ש"ח - מסכים עם התגובה שכדאי לספוג. אם החשבון קופץ לגבהים, אז אולי שווה לדבר איתו ולהגיע להסכם של 60%-40% או משהו כזה. בהצלחה

למעלה