חלוקת דואר

אבי דין

New member
חלוקת דואר

מדוע מחלקת הדואר בלפיד לא חילקה עדיין את הדואר שהצטבר מאז השביתה??? כבר כמעט שבוע עבר והדואר עדיין יושב בשקים בחדר. לידיעתכם מכתבים שנשלחו לפני כחודש עדיין לא הגיעו ליעדם בישוב! מדוע מזכירת הישוב לא מטפלת בעניין זה אלא מעדיפה לגלוש באינטרנט ולקבל ולהעביר מתיחות אינטרנט בענייני חוקי תנועה כוזבים? אבי.

חלוקת דואר

על אף ההתקדמות הענקית שעשה הדואר בשנים האחרונות, כל עוד הוא לא יופרט, אנו לא נקבל שירות נאות. מחלקת הדואר יודעת שלא תופעל כנגדה שום סנקציה ולכן היא שמה עלינו. מצד שני כדאי שנזכור שיכול להיות שמשלוח דאר לאזורי פריפריה עלול להיות יקר יותר. לדעתי הערתך לגבי דינה מיותרת ומקוממת, הוועד מתרץ את אי השתתפותו בפורום בהערות כאלו. היה עדיף פשוט לפנות לדינה ולבקש את עזרתה בנושא, חשבת על כך? חיים

לקבל יותר עידכונים כי זה עוזר

חשוב לקבל עידכונים כי אני חושבת שקיים צורך לאינפורמציה שוטפת מהועד. חבל שהועד לא משתמש כמעט בכלי הזה.בוא ננסה פעם לא להעיר לכל עדכון ונראה אם היחס לפורום משתנה בועד. ולא כל פעם שמזכירת הועד מעדכנת איזה חכמולוג ישר זורק הערות מתחכמות.אותו דבר עם הרב המקומי. למזכירת הישוב אני פונה ומבקשת אם אפשר שתעדכני לגבי הדאר כי זה למשל עניין חשוב עם השלכות לגבי כל תושב.

דוורית

New member
דואר לפיד

חיים דגן שלום רב! תלונתך בעניין שרות חלוקת הדואר מראה על בורות בעניין שרות הדואר. לידיעתך אינני עובדת הדואר, אני קבלן (אפרופו אפרטה). הדואר משלם לי לפי שעות שבועיות ואם תרצה לראות את משכורתי מול השעות בהן בפועל אני נותנת, אתה מוזמן. רינה כהן-צמח הדוורית טל' 050-5245818.

התנצלות

רינה היקרה קבלי את התנצלותי על דברי. הכתובת הנכונה לבעיה היא הדואר ווועד העובדים ולא את. חיים

ד2003

New member
תתקשרו למנהל של מחלקת הדואר,

ותיידעו אותו. מס' הטלפון שלו בדואר רמלה הם- 8-9228100 0 08-9228200 לידיעתכם,גם לפני השביתה,מכתבים וחבילות שנשלחו לתושבי הישוב הגיעו באיחור. נסו לשלוח בו זמנית מכתבים למספר ישובים בארץ ולפיד בניהם ותופתעו לגבי האיחור בקבלת הדואר בלפיד. פשוט הדואר מחולק באיטיות לפי קצב העבודה המתאים למחלקת. מעניין למה הפליירים תמיד מגיעים בזמן אפילו כעת?.....

JACKY35

New member
אפרופו דואר / לכלל התושבים

בעקבות שביתת עובדי הדואר נע אכן הצטבר דואר ורינה עושה הכל {יחד עם בעלה} לחלק את הדואר לתיבות אגב יש בעיה לכל אלה שאין להם הסדר תשלום על צריכת החשמל וקיבלו בימים אלה את החשבון { איחרו בתשלום ויחויבו בריבית } אז פניתי בשם התושבים הנ"ל למנהל אזור רמלה לוד בפקס וביקשתי ממנו לדחות את יום התשלום בשל איחור בקבלת השובר ממתין לטיפול מצידו אז אבי דין היקר הדוורית עושה את המקסימום כדי להדביק את הפער לגבי המזכירה אבדוק את הטענה ג'קי תיק תלונות הציבור ואכיפה

אבי דין

New member
ג'קי זה לא תופס

לגבי הדואר - בכפר האורנים יום לאחר סיום השביתה חולק כבר כל הדואר. פשוט המחלקת שם משקיעה קצת יותר. וכפי שכבר ציינו פה, כשאני הוצאתי דואר שלשום, הדבר היחיד שהיה בתיבה זה פליירים שעדיין מגיעים בלי בעיה, ואילו שקי הדואר עדיין חיכו שם ליד המחלקת. לגבי ההערה שלי על המזכירה, הועד החליט עקרונית לא לגלוש בפורום. כבר יותר מחודשיים לא היו הערות או הקנטות לגביהם ועדיין הם לא טורחים להיכנס. כפי שדינה מעבירה עדכונים לגרשון היא יכולה לעשות זאת בעצמה בפורום. הערתי הייתה בעקבות כך שגרשון רשם בפורום שדינה לא נכנסת לפורום כי אין לה זמן לגלוש באינטרנט - תגובה שהיא מעליבה את תושבי היישוב ופוגעת באינטליגנציה שלהם. אבי.

דוורית

New member
דואר בלפיד

אבי דין שכן יקר שלום רב! לשאלתך מדוע מחלקת הדואר בלפיד לא חילקה את הדואר שהיצטבר מהשביתה ובכן איך אתה יודע שלא חילקתי? האם ידוע לך כמה שקים קיבלתי בתום השביתה? הידעת שאני אינני קוסמת? בדקת בישובים אחרים מה המצב? בדקת מהם שעות העבודה שאני עובדת מעבר לשעות שאני מקבלת שכר עליהם? ידעת שכל יום הבעל שלי עוזר לי במקום לשבת בערב בבית עם הילדים? ומה בדבר הדואר השוטף היום יומי שמוסיף לערמות הדואר? שתדע לך שאין אני חייבת לך דין וחשבון, אבל אם תרצה באמת תשובות, אתה מוזמן להתקשר אלי. דוורית רינה כהן-צמח טל' 050-5245818.

אבי דין

New member
לגבי לימוד על שירות...

א. תודה לדוורית על תשובתה המהירה לביקורת שלי. כפי שרשמתי בתחילת השרשור, טענותי עלו בעקבות כך שלא קיבלתי את הדואר וכך ידעתי, וכן מכיוון שבדקתי בישוב אחר - כפר האורנים, ישוב אשר דומה לנו באופיו ובגודלו - ושם קיבלו כבר את הדואר לאחר יום-יומיים מסיום השביתה. במידה ונפגעת מדברי הנני מצטער קבל עם ועדה והפורום. ב. לגבי לימוד על שירות. אכן אלדד, השירות אשר הציגה כאן הדוורית מראה שירות מהו למזכירת הוועד ולוועד עצמו אשר לא נרתעה מביקורת אשר לא הייתה קלה לה ובכל זאת באה והגיבה וראה איך התגובות כלפיה רק חיוביות וכלום לא קרה. בעצם כן קרה. עכשיו כולנו יודעים כיצד הדוורית עובדת קשה ובלי תנאים למעשה וכמה היא משקיעה בחלוקה. שיעור מצוין עבור הועד בתגובות כלפי ביקורות בפורום. ג. לרינה, האם במידה ותהיה שוב שביתה או עומס במכתבים ניתן לצרף לך מתנדבים בחלוקת הדואר? בטוחני שנוכל למצוא גם בקרב הפורום מתנדבים לעזור לך בעבודתך. תודה, ומקווה שקיבלתי את סליחתך, אבי.

angel cry

New member
חחחח

מה זאת אומרת שמקווה שקיבלת את סליחתה?

אירילה

New member
../images/Emo88.gif להירגע......ומיד......!!!!!!

ישנן הערות שאמנם אינן חורגות מהכלל ,אולם בהחלט מיותרות בכל מה שנוגע לאווירה חיובית שמאפיינת לאחרונה את הפורום. לכן להירגע , עקיצות אחד לשני במסרים בבקשה! תודה על תשומת הלב גרשון

למעלה