חלוקי רחצה

זויהפני

New member
חלוקי רחצה

הנה התוצאה, מעלה תמונות כפי שהבטחתי. תודה על העצות ושבוע טוב.

רות מלר

New member
נראה ר-טוב מאוד

איפה קנית את הבד ? האם את מוכנה לשתף את האחרות איך יצרת את הגיזרה ? יישר כח רות

lirola

New member
מדליק. כל הכבוד על התפירה על פי ההסבר שקיבלת

פה.

זויהפני

New member
חלוק רחצה

תודה לכל המחמיאות.אני ממש גאה בעצמי-ובזכותכן.את הבד קניתי בנחלת בנימין אצל עזורי לא זוכרת כתובת אם זקוקים אנסה לברר.מכיון שלא היתה לי גיזרה,שאלתי כאן בפורום כיצד ומיד קיבלתי הסברים.רות מלר הסבירה כל-כך ברור שהצלחתי לתפור 2 חלוקים לנכדותי.רות תודה. מדדתי את הגובה והרוחב את אורך הידיים ואת האורך מקצה הצוואר עד לקו הגבות (ועוד קצת) של כל נכדה לאחר מכן גזרתי מלבן לגב,2 מלבנים לפנים ו-2 מלבנים לשרוולים.חיברתי החלקים.לאחר שחיברתי החלקים מדדתי את מפתח הצוואר וגזרתי מלבן באורך זה גזרתי אותו לגובהו ל-2 ותפרתי אח"כ חיברתי את הכובע שנוצר לחלוק.עברתי עם המכונה 4 פעמים הלוך וחזור מקצה לקצה של שולי החלוק כולל הכובע (מה שחיזק את השוליים וייצב אותם) הוספתי כיס שקישטתי אותו עם סרט שייתן קצת צבע.את החגורה תפרתי בצד אחד על מנת שלא תלך לאיבוד.הכובע יצא לי קצת גדול בחלוק של הגדולה והקטנתי אצל הקטנה.בצידי החלוק לא תפרתי עד למטה השארתי פתחים.בהתחלה נדמה היה לי שזה קשה אך מרגע שגזרתי את המלבנים הכל היה ברור קל ומהיר.כל כך נהניתי והנכדות כל-כך גאות בחלוקים.שוב תודה.

רות מלר

New member
זיוה-את מוכנ שנעלה את ההסבר למאמרים ?

וככה יוכלו נוספים להשתמש בו ?

זויהפני

New member
חלוק רחצה

בוודאי! לכבוד הוא לי הקרדיט כולו שלך.ביינתים ביררתי, הבד נקנה אצל עזורי מדרחוב נחלת בנימין 9

למעלה