חלוקה לעמודים

חלוקה לעמודים

ממ...אני רוצה לישלוף את הנתונים מ MySQL ולהציג X רשומות בדף. אני יודע ששאלות כאלה נישאלו אבל אני לא מצליח לחפש פה. אשמח אם מישהוא יסביר לי או יפנה אותי לאתר (אנגלית,עברית), תודה.

הנה דרך לחלוקה לעמודים

ואני בטוח שכולם משתמשים בה. בכל אופן, יש פקודה ב-MySQL שנקראת LIMIT:
$query = "SELECT ... FROM ... LIMIT X,Y"​
לשליפת Y נתונים החל מהתוצאה מספר Y (כאשר תוצאה ראשונה היא אפס, שנייה היא אחת וכן האלה). בקוד הבא $page הוא מספר העמוד, $lim מראה מאיפה להתחיל לשלוף את הנתונים ו-$perpage זה כמה נתונים לשלוף מכל עמוד:
<? $lim = ($page - 1) * $perpage; $query = "SELECT ... FROM ... LIMIT $lim,$perpage"; ?>​
זה הכל

יולו

New member
כך:

<?php $num = 5 // זה קובע כמה רשומות יופיעו בכל דף.. אתה יכול להגדיל או להקטין if (isset($_GET['page'])) { $p = $_GET['page']*$num; } else { $p = $num; } $start = ($p/$num-1)*$num; // מאיזה מספר הוא מתחיל להציג את הרשומות $result = mysql_query("SELECT `field` FROM `tbl` LIMIT $start,$num"); while ($row = mysql_fetch_array($result)) { //וכאן הקוד שמציג } ?>​
יכול להיות שזאת דרך יותר ארוכה.. אבל אני עובד איתה והיא עובדת לי מצויין.. תבדוק אם התגובה שקודמת לי עובדת גם טוב אז סבבה.. בהצלחה, יולו.

eliranitzhak

New member
חלוקה לעמודים

הנה עוד דרך, מפורטת למדיי. http://www.hotscripts.com/jump.php?ID=24687 בהצלחה.

כפותרי ניווט

שלום יולו,אני רוצה לעשות כפתורים שמעבירים את המשתמש לדף הבאה,ולסוף הדפים,לדף הקודם ולתחילת הדפים. ניסיתי כמה דברים בעזרת mysql_num_rows אבל לא הצלחתי,איך אני אמור לעשות את זה?תודה.

למעלה