חלופות לריטלין

yosefa1245

New member
חלופות לריטלין

שלום, אשמח להתייעצות בהקשר לנושא שמעסיק אותנו. אני אם לבן בן 14 שאובחן לאחרונה כסובל מהפרעת קשב וריכוז ADD כשעד עכשיו חשבנו שהקושי שלו בלימודים
נובע מחוסר השקעה ועניין ולאחר האבחון שעבר אנחנו מבינים שהנושא מחייב טיפול ולא מהסוג שחשבנו. לאחר האבחון ייעצו לנו להתחיל לקחת באופן
קבוע ריטלין ואפילו במינון די משמעותי, כאשר זה משהו שאנחנו מאוד חוששים לגבי כי זה כרוך במעקב צמוד אודות המצב הבריאותי ויש לא מעט תופעות
לוואי צפויות.
רצינו להתייעץ לגבי שיטות טיפול חלופיות.
1. מה לגבי הומאופטיה? קראתי מידע על ריכוזית שהיא תחליף טבעי לריטלין. מצאת באינטרנט רק כתבה מאוד ישנהולא עדכנית
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4039764,00.html וממידע כללי אני יודעת שהומאופטיה עובדת לאט מאוד, אם בכלל. מה לגבי טיפול מהסוג? האם
יש הוכחות על הצלחה?
2. מה לגבי אימון אישי פרטני ממוקד בבעיית הפרעות קשב וריכוז כמו שקיבלנו מידע עליו באתר הזה
http://www.nekudatmifne.com/
האם שוב- יש הוכחות בשטח או שזה משהו חדש שהתחילו איתו לאחרונה? האם זה תחליף לתרופה או שזה לא במקום?
האם יש שיטות נוספות שיכול לעזור? אני לא באשליות שזה ייעלם כמו שהגיע אבל גם הקלה משמעותית שתביא לתפקוד יומיומי טוב יותר תתרום
מבחינתנו.

חלופות לריטלין

אחת לכמה זמן עולה שאלה דומה לזו על ידי הורים ואין זה פלא, ריטלין זו תרופה ככל תרופה אחרת ואין הורה ששש לתת לילד שלו תרופה באופן קבוע.
הפורום הזה קיים למעלה מעשר שנים ואנחנו מחכות להורה שיעיד שנמצאה חלופה לריטלין...
ככל הידוע לנו, מי שמרויח מהתרופות הטבעיות הן המוכרים. לא קיבלנו דיווחים על ילדים שאכו הטיפול עזר לו והורים מספרים שזרקו אלפי שקלים על נסיונות שונים.
כמאמנת אישית ומשפחתית המתמחה בהפרעת קשב בגיל ההתבגרות חשוב לי לומר שאימון אישי יעיל ואפקטיבי הרבה יותר כאשרהילד מקבל גם תרופה להפרעת קשב . אני אומרת זאת לא רק מנסיוני המקצועי אלא גם מתוך מה שנאמר בכנסים מקצועיים בארץ ובחו״ל ובמחקרים שמפורסמים באתרים שונים כמו זה של הארגון הבינלאומי להפרעות קשב chadd
האתר לאימון אישי שציינת הוא של שוש מעוז אריה, אחת המאמנות הרציניות בתחום

יעל גגג

New member
את תקבלי ודאי תגובות דומות, כי גם פה יש הרבה הורים

שניסו - הומאופתיה, אומגה 3, זום, אלטרנטיבים אחרים... אני, באופן אישי, מאד מאמינה ברפואה אלטרנטיבית.
3 מילדי עם הפרעת קשב. עם אחד מהם שהוא גם היפראקטיבי, נסינו הכל וכשהגענו לריטלין, הבנתי כמה הוא יכול להצליח וכמה הוא לא היה ממומש.
הבן השני ללא היפראקטיביות - החזיק את עצמו עד גיל 16 בלי כמעט שום עדות להפרעת הקשב ורק בגיל 16 התלונן על קושי בריכוז ובאבחון עלתה הפרעת קשב חד משמעית. הריטלין כל כך עוזר לו.
אל תחששי - חבל על כל רגע בדימוי העצמי של הילד, הוא כבר כל כך רגיל לפחד מהרגע שהמורה תפנה אליו והוא חלם קודם לכן, ולא ידע על מה היא מדברת, הוא רגיל לקבל הערות לשמוע שיש לו פוטנציאל שהוא לא ממצה אותו.
נסו - הטיפול התרופתי הפיך - לוקחים - הוא קיים, לא לוקחים - הוא לא שם. אין השפעה ארוכת טווח.
וחשוב לדעת שלעיתים לוקח זמן עד שמוצאים את המינון המדוייק - לא להתייאש אם זה לא קורה מיד.
בהצלחה.

למעלה